Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    evet rakamların bir önemi yok ancak forum yöneticisi dahil 6 yılı 10 yıl yapanlar var. neyse o değil de bugüne kadar gecikmiş tamam anlarım da bari düzgün bir stad yapılsa yani stad belli de şu çatı için bir şeyler yapılsa. burda beğenmedik diyenler gidip yönetimle konuşsa. birlik olup başbakana söylense. evet çok uçuk fikirler bunlar.
    Yönetimle değil cumartesi günü temel atma töreninde bir topluluk orada bağırması lazım birebir sesimizi duyurmak lazım Trabzon da olan arkadaşlar bunu başarabilirler bence .

Yorum

• Bence temel atma işi hikaye,temel atıldıktan sonra hemen stad işine başlamaları lazım ki daha dolgu üst seviyeye çıkacak fore kazık işlemi daha bitmemiş. Ama göstermelik atacaklarsa temel o başka

Yorum

• İlk olarak gabric tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        10 yıldır aynı parti ve 10 yıldır yapılamayan bir proje için kim işini iyi yapıyorsa diyorsan diyecek bir şey hakkaten yok Sende arkadaşlarının eleştiri hakkına saygı duymalısın..
        ''Kim işini iyi yapıyor'' derken sportif anlamda yapılanlardan bahsetmedim. Genel olarak mevcut hükümetin 10 yılda ülkeye kazandırdıklarını ima ettim. Projeden bahsetmemiştim... Yanlış anladınız sanırım.

Ayrıca yorum yapan arkadaşlarım neden eleştiriyor demiyorum,

Siyasetin doğasında bu tarz şeyler var diyorum. Bunun farkında olmanız gerekir diyorum... Siyasiler tabi ki bu tarz projeleri oy için kullanacaklardır diyorum.

A, B, C Partisi farketmiyor.

Kaldı ki stadyumun bu kadar uzun süredir yapılmamasını ben de eleştiriyorum.

Memnun değilim bu durumdan...

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İşlerini müthiş yapıyorlar gerçekten. Akyazı'yı 10. yılında "temel atma töreni" aşamasına getiriyorlar. Şike yapan için kişi ve kurumları ayırmayı icad ediyorlar, yasa değiştiriyorlar. Fakir, az nüfuslu ve aşırı göç veren bir şehrin sağına soluna AVM dikiyorlar. Bakan oğulları kulübe transfer yapıyor, milletvekilleri kombineleri alıp taraftar gruplarına dağıtıyor. Bir tanesi çıkıp şike hakkında konuşamıyor (Koray Aydın hariç).

Halkın tercihi kusursuz! Trabzon ve Trabzonspor'a hizmet büyük!
          Yiğit Bey, bakınız ben sportif anlamda yazdıklarınıza canı gönülden katılıyorum.
          Hakkımız yenilmiştir. Bu konuda taşıdığım kızgınlık hiç geçmeyecek!

Halk kendine hizmet edene oy veriyor derken spordan bahsetmemiştim.

Bakın ben mevcut hükümete oy vermedim bu zamana kadar...

Ama Trabzon'a en çok hizmet getiren hükümetin bu hükümet olduğunu görmek zor olmasa gerek... Son on yıldaki değişim artık görülmeyecek gibi değil...

Trabzon halkı sadece sportif olaylara bakarak oy vermiyor.

Farklı kriterleri de değerlendiriyorlar.

İlk mesajımda dediğim gibi hükümetler bu tarz projeleri her zaman oy için kullanacaklardır. A, B, C Hükümeti farketmez. Hepsi aynı yolun yolcusu...
          Ben bunu anlatmaya çalışıyorum.

Yorum

• Bence başligida kapatin bu konuyuda. Stadin yapiliş amaci belli. On yilda stad olmaz. Bunlar bu stadi yapar sonra burada fenerbahce oynayacak derler. Onlarin twk derdi fener galata. . .
            BİZE HERYER TRABZON!!!
            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• 8 yıldır diyen var 10 yıldır diyen var Albayrak döneminide sayıyorsunuz herhalde (o zaman kişisel bir düşünce olduğunu hatırlatırım)
              Albayrak bu projeyi ortaya attığında imkansız ,hayalden öteye geçemez demiştim ,
              kim girerki bu denli masraflı işin altına,kaldıki ilk zamanlar özel müteşebbis yapsın diye beklediler,
              o da olmayınca kendileri projelendirdiler,dolgu bizim kendi insanımız yüzünden 4 ay sekteye uğradı, şimdi 2 yıl süresi var vs...
              Bu başlığı ilk sayfalarında beri takip ediyorum günü birlik bu stad niye bitmez diye beklentiye girenler var kusura bakmasınlar onları hiç kimse mutlu edemez...
              ADALET HIRSIZLARI KALKINDIRMAZ !!!

Yorum

• Yorum

• Tam da seçim öncesi, tam isabet. Uyumaya devam Trabzon!

Yorum

• yerel secimde temel atilir, genel secimde acilis yapilir
                    Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Bundan onceki sayfada bir sorum olmustu , stadi en kisa zamanda vede en guzel sekilde kim yapacak bir isim yada parti ismi soyleyin pyumuzu pna verelim . Soruma hala cevap alamadim.
                      GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• Bu "seçim yatırımı" muhabbeti de baydı bence..

Tamam her hükümet yaptığı icraat karşılığı bunun propagandasını yaparak oy ister ancak stat yapımının bu kadar gecikmesinin tek sebebini seçimlere bağlamakta çokta ahlaki bir durum değil..

Oyunu iktidara vermek istemeyen stat işi olsa da başka gerekçelerle zaten oyunu yine vermeyecek; oyunu iktidara verense o stat ister yapılsın ister yapılmasın zaten oyunu yine ona verecek..

Yani demem o ki stat ile ilgili her olumsuz şeyi iktidara yüklemeyip yine seçim yatırımı yapıyorlar demeyin artık..

Olayın bu kadar gecikmesinde iktidar dışında bir sürü faktör var..

Sadece bir mimarlar odası bile 1 yıla yakın bir zaman mal oldu..

Yer sıkıntısı,dolgu, ihale aşaması,ihale aşamasındaki idari ve yargısal şikayet süreçleri v.s gibi etkileri saymaya bile gerek yok..

Yorum

• Adana'ya yapılacak yeni stadyum..

Bu proje bile bizimkinden kat kat daha güzel..

En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 19.11.2013, 15:07.

Yorum

• Sivasspor'un stat inşaatı baya ilerlemiş..

Onlara da bizden daha güzel bir proje uygulanıyor..

Yorum

• İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bundan onceki sayfada bir sorum olmustu , stadi en kisa zamanda vede en guzel sekilde kim yapacak bir isim yada parti ismi soyleyin pyumuzu pna verelim . Soruma hala cevap alamadim.
                              Olaya ne kadar sığ bakıyorsun suyun üstüne bakıyorsun sen altına bakma gereği duymuyorsun. Adam Trabzon la oyun oynuyor resmen sen hala partilerden bahsediyorsun. Stadyumun temelinin bu zamanda atılması sence tesadüf mü ? Ne hikmetse bitirilişi de genel seçimlere denk geliyor hala seçim yatırımı değil demek körlük den başka bir şey değil.

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başbakan, grup toplantısında haftasonu temel atma töreninin yapılacağını söyledi.
                                Acaba kaç Temel toplayabildiler... Trabzon'da çok fazla Temel kalmadı bildiğim kadarıyla... Daha çok Mehmet Ali, Selahattin, Kadir filan var... Bence bunlardan da takviye yapabilirler... Yoksa o çukuru dolduracak sayıda Temel çıkması mümkün değil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X