Beğenirmisiniz bilmem ama bizim stadyumun içi çatı hariç buna benzeyecek sanırım .. Bir kaç adet daha böyle resim var ama ilk önce bunu koymak istedim.
Beğenirmisiniz bilmem ama bizim stadyumun içi çatı hariç buna benzeyecek sanırım .. Bir kaç adet daha böyle resim var ama ilk önce bunu koymak istedim.
burda alt tribün çok kısa üst baya geniş biizmki tam tersine olucak
benim bu stadyumla ilgili söyleyeceğim birincisi mutlaka stad 2015 yazına yetişmeli yani 2015-2016 sezon başında orda olmalıyız ve bu stadın beğenmediğim mutlaka deyişmesi gereken yanı ise çatısı habirden kötü güzüküyor tıpkı dermeçatma bir kulübenin çatısı gibi nediyim inşallah böyle olmaz zaten asıl projeyide görmek bir türlü nasip olmadı.
aslında fotoğraf çekmeye değecek bir gelişme yok. makineler sürekli direk dikiyor. o direkler zaten görünmüyor yerin dibine sokuluyor. tek farklılık dış dolgu devam ediyor akyazıda. birde beşirli ile akyazının birleştiği yerde de deniz dolgusu devam ediyor. ha bu arada küçük bir beton tesisi koymuşlar oraya beton uzaktan gelmiyor yani. makine seri bir şekilde üretip direkler dikiliyor.
Yorum