Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Beğenirmisiniz bilmem ama bizim stadyumun içi çatı hariç buna benzeyecek sanırım .. Bir kaç adet daha böyle resim var ama ilk önce bunu koymak istedim.
    Evet, aynen böyle. Birebir neredeyse

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Beğenirmisiniz bilmem ama bizim stadyumun içi çatı hariç buna benzeyecek sanırım .. Bir kaç adet daha böyle resim var ama ilk önce bunu koymak istedim.
      burda alt tribün çok kısa üst baya geniş biizmki tam tersine olucak

Yorum

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        burda alt tribün çok kısa üst baya geniş biizmki tam tersine olucak
        Ölçüler birebir sanırım çünkü aşağı ile yukarının eğimi farklı.

Alttaki sıra 25 (26) üstteki de 9. Hemen hemen yarısı kadar.

Yorum

• Eğer buna benziyorsa gördüğüm en sıradan stadyumlardan biri.

Yorum

• İlk olarak Muhammet Kalkışım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yapımı yılan hikayesine döndü. İktidar yalakalığına devam edersek çabuk biter ama. İzmir'in Üçkuyular metrosuna benzemez!

aynen katılıyorum

Yorum

• benim bu stadyumla ilgili söyleyeceğim birincisi mutlaka stad 2015 yazına yetişmeli yani 2015-2016 sezon başında orda olmalıyız ve bu stadın beğenmediğim mutlaka deyişmesi gereken yanı ise çatısı habirden kötü güzüküyor tıpkı dermeçatma bir kulübenin çatısı gibi nediyim inşallah böyle olmaz zaten asıl projeyide görmek bir türlü nasip olmadı.
              2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• inşaat çalışması ile ilgili resim varmı?

Yorum

• Arkadaşlar buraya paint'te yaptığım bir örneği nasıl yükleyebiliriz.

Yorum

• Foto gönderecek kimse yokmu

Yorum

• yarın okul çıkışı söğütlüden trabzona yürümeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa akyazıda detaylı fotoğraf çekerim

Yorum

• Birde locaların yakından görünüşü var.

Yorum

• loca konusunda gelişme varmı
                          işkenaz

Yorum

• Beyler söz, bir aksilik olmazsa ve hava şartları da iyi olursa cumartesi akşamı fotoğrafları foruma koyarım.

Basının bir işe yaradığı yok, kendi göbeğimizi kendimiz keselim.

Yorum

• aslında fotoğraf çekmeye değecek bir gelişme yok. makineler sürekli direk dikiyor. o direkler zaten görünmüyor yerin dibine sokuluyor. tek farklılık dış dolgu devam ediyor akyazıda. birde beşirli ile akyazının birleştiği yerde de deniz dolgusu devam ediyor. ha bu arada küçük bir beton tesisi koymuşlar oraya beton uzaktan gelmiyor yani. makine seri bir şekilde üretip direkler dikiliyor.

Yorum

• Şuana kadar kaç kazık çakıldığını şantiyedeki sorumlu birisine sorup bize forumdan aktaracak birisi olursa çok sevineceğizzz.........
                                NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X