İlk olarak Can tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Mustafa Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekazik isi ancak kasimda bitecek cunku temel atmaya basbakan gelecek
Akyazı projesi için bu prensibinden vazgeçeceğini sanmıyorum...
Temel atma töreninde Erdoğan Bayraktar ve Suat Kılıç olacaktır diye düşünüyorum.
Yorum
-
Ölçülerle ilgili konu açılmış. Bir daha paylaşayım o zaman.
-
Akyazı Stadı Nasıl Olacak ?
Bizim kale arkalarımız daha dik olması için 2 kat olarak tasarlandı. Örnek olarak şu resimdeki gibi bir stad içimiz olacak
Büyük Boyut: Tıkla
-
Yani, Hayri Gür'ün büyük hali gibi
Mainz
-
Ölçüler :
Tribünlerin sahaya uzaklığı : 8.5 metre
Tribünlerin sahayla olan yüksekliği : 35 cm
Numarali Tribun: 23 sıra (alt kat) - 2 kat loca (49 adet) - 9 sıra (üst kat)
Maraton Tribun: 26 sıra (alt kat) - 25 sıra (üst kat)
Kale Arkası Tribün: 26 sıra (alt kat) - 25 sıra (üst kat)
Misafir takım Tribünü: Yol tarafı kale arkası ile Maraton Tribun arasında kalan köşe kısım.
Kale Arkası tribün - aut çizgisi mesafesi: 10 metre
Maraton tribün - taç çizgisi mesafesi: 8,5 metre
2. kat tribün üstü kotu: 25,90 metre (5. kat)
-
Projenin maket halinden bir kaç resim
1. Resim
2. Resim
3. Resim
4. Resim
5. Resim
Üstteki projeye ek olarak kapalı spor salonu eklenmiş
6. Resim
7. Resim
8. Resim
Genel Görünüm
9. Resim
10. Resim
3 Boyutlu Resim
11. Resim
12. Resim
Diğer Stadlara göre çatımız
Tıkla
Madem 2 katlı olacak kale arkası böyle olsaydı
Link
Stadımız (Video)
Tıkla
Mainz Stadı (Video)
Tıkla
Buyrun buda bizzat stadımızın projesi
Tıkla
- - -● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
* AhahahahahahBu başlık hala aktif ha, sen Trabzonlusun büyük düşün büyük
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
-
İlk olarak Mehmet SELEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın merkeze uzak olduğunu söyleyen arkadaşlar var.Akyazının Avni Aker'e(Yani merkeze) uzaklığı ne kadar?
Yorum
-
İlk olarak sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearabayla 5 dakika..2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearabaylan 5 dk ya akçabata gidiliyor atmayın lütfen =)
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIşıkları hesaba kattım..2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyumun insaasina baslanmadan sesimisi duyurup yeni bir proye hazirlatmaliyiz. Cok mu utopik bir dusunce bu? Real Madrid de yeni bir stadyum icin dort proyeden birini sececek..
Etki edebileceğimiz daha doğrusu sesimizin çıkması sonucu değişiklik yapılabilecek ufak tefek noktalar olabilir diye düşünüyorum. Dış kaplamanın yere kadar uzanması, renkleri vs vs. Açıkçası ben bu saatten sonra locaların yerinin bir basamak yukarı veya aşağı oynayacağına bile ihtimal vermiyorum. Kaldı ki tribün arasına dağıtılması veya ikiye bölünmesi olsun.
Öyle veya böyle bu stadyum yapılacak bize. Olumlu tarafından bakmak gerek. Artık ne kadar eleştirirsek eleştirelim bizim burada kendi aramızda konuşup yorum sayımızı arttırmaktan öteye gitmeyecektir bu çaba.Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
Ankaraspor, Kasımpaşaspor, Bursaspor vb. takımların süper lüks antreman tesislerini yapanlar iş Trabzonspor'a gelince neden duruyor?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum