Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 5 dakiklık mesafe bizim Trabzonlulara ölüm gelir. İstanbul da yaşayanlar ne demek istediğimi anlamıştır. Halbuki maç günü güzel bir etkinlik olara geçirilebilir Trabzon da. Mesela stada yürünüp maça gidilebilir.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      5 dakiklık mesafe bizim Trabzonlulara ölüm gelir. İstanbul da yaşayanlar ne demek istediğimi anlamıştır. Halbuki maç günü güzel bir etkinlik olara geçirilebilir Trabzon da. Mesela stada yürünüp maça gidilebilir.

Trabzon'da yaşayan insanlar gerçekten de çok enteresan, 5-10 dakikalık yolu yürümeyip dolmuşa binen insanlar biliyorum. Meydandan minübüs ile sadece 10 dakikada gidilen Pelitli'deki Hayri Gür Spor Salonuna bile uzak diyen insanlar var.

Yorum

• Sadece locaları bile değiştirseler tribünün havası değişir.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzon'da yaşayan insanlar gerçekten de çok enteresan, 5-10 dakikalık yolu yürümeyip dolmuşa binen insanlar biliyorum. Meydandan minübüs ile sadece 10 dakikada gidilen Pelitli'deki Hayri Gür Spor Salonuna bile uzak diyen insanlar var.
          cok dogru bir tespit hocam.. boylelerini amerikaya getirip uzaklik kavrami ne demektir gostermek lazim.. hergun evden okula 20 mil yol yapiyorum git gel nerden baksan 70 km yol yapar.. ama trabzonda meydan forum arasi 5 dakika buna ragmen asiri uzak diyenlerde var.. su trabzonu meydandan kurtarip o sokakta gezen serserilerdende arindirmak lazim. trabzon bu olmamali.
          u will need justice at the end..

Yorum

• meydandan kalkan iki araç olsa biri foruma biri akyazıya gitse aynı sürede giderler. foruma doğru 4 5 tane ışık var trafik var ama akyazıya sahil yolunda ışıksız basa bas gidersin. millet gitmediği için uzak diyor. ayrıca avni akerin olduğu yerde hem şehir trafiğini kitliyor hem de park sorunu oluyor. akyazıda hem yürüyüş yolunu kullanarak gezerek gidilebilir hem de yeni yapılacak yollarla trafik çok aza indirilebilir.

Yorum

• Ben Trabzon'da yenicuma pazarının olduğu yerde oturuyordum, ordan bile meydana dolmuşla giden insanlar biliyorum. Tembellik kötü şey.

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                meydandan kalkan iki araç olsa biri foruma biri akyazıya gitse aynı sürede giderler. foruma doğru 4 5 tane ışık var trafik var ama akyazıya sahil yolunda ışıksız basa bas gidersin. millet gitmediği için uzak diyor. ayrıca avni akerin olduğu yerde hem şehir trafiğini kitliyor hem de park sorunu oluyor. akyazıda hem yürüyüş yolunu kullanarak gezerek gidilebilir hem de yeni yapılacak yollarla trafik çok aza indirilebilir.

Bu sorun yapılacak olan köprülü kavşaklarla halledilebilir, şu anda bu kavşaklardan bir tanesi itfaiyenin orda yapılıyor diye biliyorum ben.

Yorum

Bu sorun yapılacak olan köprülü kavşaklarla halledilebilir, şu anda bu kavşaklardan bir tanesi itfaiyenin orda yapılıyor diye biliyorum ben.

yapılıyorda sonuçta şehrin içiydi. şuan ki stad trafiğini kaldıramayan bölgeye 20bin daha fazla kapasiteli stada yol dayanmaz. ama akyazıda normal şehir trafiğiyle stad trafiğini ayıracak 3 farklı yol geçecek. dolayısıyla bir nebze daha rahat olacaktır akyazı..

Yorum

• stadın dediğin dik olmalı kaleye yakın mesafe uzaklıkta olmalı ama neden bizim stada yapmazlar
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arabaylan 5 dk ya akçabata gidiliyor atmayın lütfen =)
                      O zaman Akçaabat ile Trabzon arasında.Kimse uzak diye yakınmasın o zaman.Karadeniz kıyıları boyunca hafif raylı sistemle ulaşım çözülebilir zaten.
                      Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• Akyazı bölgesinde deniz dolgusu dışında kalan yerler kamulaştırıldı.

İlerleme var.

Buraya ekleyeyim dedim bilgiyi.
                        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Meydandan Hayri Gür'e gitmek bizim insanımıza göre uzaktır. Doğrudur. Fakat şu da bir gerçek ki hangi yoldan yürüsün insanlar? Karadeniz sahil yolundan mı? Sahile güzel bir yürüyüş yolu yapıldı da biz mi yürümedik. Pelitli'de sokak aralarından derseniz onu da kimse yapmaz kusura bakmayın.
                          Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• locaların bu hali daha güzel kimse üzerine vazife olmayan anlamadığı işlere burnunu sokmasın bence...
                            Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• Dağılabiliriz beyler.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Akyazı bölgesinde deniz dolgusu dışında kalan yerler kamulaştırıldı.

İlerleme var.

Buraya ekleyeyim dedim bilgiyi.
                                Yani ne demek oluyor bu ?
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Çalışıyor...
                                X