10 metremiiiii ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8 metre sekiz adım ortalama..zaten sahaya çok ta yakın olmasa daha hayırlı olur kanımca.. Malum bazı taraftarlar sağolsun yabancı madde atma alışkanlıkları var..
doğru bir yaklaşım değil. o zaman yeni stat da yapmayalım. 2 maç mağlup olduk mu, zirveden uzaklaştık mı takıma ilgi göstermeme, stadı boş bırakma alışkanlıklarımız da var malum.
yapılıyorken en iyisini istemek hakkımız. bursanın tribünleri 6 metre mesafede bizimkiler 10. stadın çatısı, akustiği konusunda zaten ümidim yok bari sahaya yakınlık konusunda sözümüzü geçirelim.
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4- Skorbordlar aslında şöyle olmalı. 1 tane büyük güzel bir skorbord olmalı. diğer skorbordlar ise 2 tribün arasında uzun ve ince bir şekilde bunun gibi
Yorum
-
stad kötü değilde beni endişelendiren 193 milyon liranın hem stada hem diğer binalara yetmiyeceği buna mukabil stadın kalitesiz malzemelerden yapılması,ve de çatıda membran kullanılacak olması...Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyetkili ile görüştüğümde bu konuyu konuşmuştum.. statın dış cephesindeki boş kısımların camla kaplanması ve bordo- mavi ışık olmasını talep etmiştim. bu önerime olumlu yaklaştılar... aramızdan yetkili birini seçtik ama herhalde arkadaşın çok işi var.. yine ben el atacam bu işe.. bi ara tekrar görüşecem ok..
İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestad kötü değilde beni endişelendiren 193 milyon liranın hem stada hem diğer binalara yetmiyeceği buna mukabil stadın kalitesiz malzemelerden yapılması,ve de çatıda membran kullanılacak olması...
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakyazı stadı tam bir fiyasko yapılsa bile bir avni aker etmicek göreceksiniz
Yorum
-
Avniaker'in en güzel tarafı şehrin göbeğinde olması..
İnsanlar dört bir taraftan yürüyerek oraya geliyor..
Maç günleri meydan dan Erdoğdudan vs o stata yürüyerek gelmenin keyfini yaşamayan bilemez..
Maç havasını soluyarak gidilir Avni Akere..2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvniaker'in en güzel tarafı şehrin göbeğinde olması..
Maç günleri meydan dan Erdoğdudan vs o stata yürüyerek gelmenin keyfini yaşamayan bilemez..
Maç havasını soluyarak gidilir Avni Akere..
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvniaker'in en güzel tarafı şehrin göbeğinde olması..
Maç havasını soluyarak gidilir Avni Akere..(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvni Aker çok mu güzel?SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.
Yorum
-
İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyide maça gitmeyen insanların günahı ne. Maç günü oluşan trafik karışıklık çokta hoş değil. Şu anki yeri o kadar güzel ki deniz kenarında ve stadı dışardan görenler büyüsüne kapılacak. Seyrantepe den geçerken Galatasarayın stadını görünce insan etkileniyor ama şehrin göbeğindeki ali samiyen beni hiçbir zaman etkilemedi. Gecekondu gibi duruyordu. Aynı avni akerin bugün ki durumu gibiSEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum