Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yaw şu stad yeterki bitsin de dolmasın arkadaş en azından stadımız var diyelim

bu hafta dolarmı nın heycenını yaşayalım yeni stadımıza geçelim artık

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yetkili ile görüştüğümde bu konuyu konuşmuştum.. statın dış cephesindeki boş kısımların camla kaplanması ve bordo- mavi ışık olmasını talep etmiştim. bu önerime olumlu yaklaştılar... aramızdan yetkili birini seçtik ama herhalde arkadaşın çok işi var.. yine ben el atacam bu işe.. bi ara tekrar görüşecem ok..
      Çok işim yok ama geri dönüş olmuyor. Önceden olduğu gibi diyalog kurma fırsatı olmadı, iki kere temas kurmaya çalıştım ama sonuç yok.

Yorum

renktaşlar; müsait bir zamanda yetkilileri arayacam. eğer ulaşırsam "bmn adına" şunları talep edecem;
        1- localı tribünün yeniden düzenlenmesi ( localar ya en üste çekilsin , yada her iki tribüne eşit dağıtılsın)
        2, dış cephedeki boşlukların cam ile kapatılıp bordo mavi ışık yapılması,
        3,elekronik reklam panoları sadece alt katta değil,2. kat aralarında olurmu.?
        4, skorbodların 4 tane olması mümkün mü.?? evet bunları sorcam..

eklemek istediğiniz makul öneriler varsa söyleyiniz...( ama projeyi komple değiştirecek öneri olmasın mümkünse )....
        localar iki kat arasına alınsında umarım düzeltirler
        işkenaz

Yorum

• yeni yapılan statlar içerisinde tribünleri sahaya en uzak olan stat bizim stadımız.

çokca dile detirdik bunu ancak dikkate alınmadı.

bu saatten sonra bir değişiklik olacağını da sanmıyorum.

Yorum

renktaşlar; müsait bir zamanda yetkilileri arayacam. eğer ulaşırsam "bmn adına" şunları talep edecem;
            1- localı tribünün yeniden düzenlenmesi ( localar ya en üste çekilsin , yada her iki tribüne eşit dağıtılsın)

eklemek istediğiniz makul öneriler varsa söyleyiniz...( ama projeyi komple değiştirecek öneri olmasın mümkünse )....
            1- katılıyorum
            2- harika olurdu ama sanmıyorum. yapmazlar.
            3- bu kötü olur. 2 tribün arasında türk telekomun reklamını mı göreceğiz.
            4- Skorbordlar aslında şöyle olmalı. 1 tane büyük güzel bir skorbord olmalı. diğer skorbordlar ise 2 tribün arasında uzun ve ince bir şekilde bunun gibi

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak diensi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yeni yapılan statlar içerisinde tribünleri sahaya en uzak olan stat bizim stadımız.

çokca dile detirdik bunu ancak dikkate alınmadı.

bu saatten sonra bir değişiklik olacağını da sanmıyorum.
              futbolcularin isine fazla karisilmasin diye böyle yapildi, merak etmeyin kötü bir niyet yok.
              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben inaniyorum Trabzondaki taraftarimiz akyazi arenayi dolduracaklar...
                beşiktaşı 30.000 kişilik İnönü stadı dolmuyordu olimpiyat stadına 76 bin kişi nasıl geliyor bu stadın büyüklüğü ve kapasite meselesi ben şahsen avni akere ailemi götürmem her açıdan ama akyazı stadı yapılsın ailemle rahatlıkla o stada gidebilirim benim gibi düşünen nice Trabzonspor taraftarı var at gözlüğüyle bakanlar ancak bizim stad dolmaz diyor ....
                En son jojuk tarafından düzenlendi; 22.09.2013, 15:07.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

kale arkası 8.5 metre uzaklıkta bu nasıl stad arkadaş olimpiyat stadı gibi anasını satim maçın nerden izlicez
                  En son jojuk tarafından düzenlendi; 22.09.2013, 15:06.

Yorum

• şu rizenin stadı nasıl 15 bin kişilik staddır yahu ördek boğazlıyomuş gibi ses çıkıyor

akustiği gercekten çok iyi

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

niye kupamızı çalan kişilere karşı dik durduğumuz içinmi stadımızı yapılmıyor onu sölesene ?
                      Kupamızı çalan kişilere karşı dik durmak koca stadyuma beş altı nin kişi ile gidip maç boyu çekirdek çıtlatmak değildir renkdaşım..

Yorum

• İnşaat şirketi yetkilileriyle teması olan bir renktaşımız şuana kadar kaç kazık çakıldığını veya günde kaç tane çakıldığını sorabilir mi?
                        NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kale arkası 8.5 metre uzaklıkta bu nasıl stad arkadaş olimpiyat stadı gibi anasını satim maçın nerden izlicez
                          8 metre sekiz adım ortalama..zaten sahaya çok ta yakın olmasa daha hayırlı olur kanımca.. Malum bazı taraftarlar sağolsun yabancı madde atma alışkanlıkları var..

Yorum

• Kale arkası 10 metre mesafede olacak.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kale arkası 10 metre mesafede olacak.
                              az değilmi 30 metre olsun

Yorum

• Burada mebran çatı sistemine eleştiri yaban arkadaşlar izlediler mi bilmiyorum ama bu gün Rize de oynanan maçta stadın içe dönük olan kısımları pas tutmuş durumdaydı .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X