statı ööyle yaparlarsa gitmezsin olur biter. bu olumsuz düşüncelerinden kurtulmuş olursun...
herşey ortada ben olumsuz düşünce yaptığım yok durum ortada onlar yapmıyor stadı ben değil git onlara söle bakalım burdan afa civa kesiyonuz stadlan sizi oyalamaya çalışan insanları eleştirmiyosunuz yok öle yağma 7 yıl geçti hala daha ilerleme yok stadda
Hiç kusura kalma rendaşım ama bizim Trabzondaki taraftarlarımıza o son gösterdiğin proje bile en az iki beden bol gelir.
niye kupamızı çalan kişilere karşı dik durduğumuz içinmi stadımızı yapılmıyor onu sölesene ?
AKYAZI PROJESİNDE BİZE
liman olacak dediler büyük yalan çıktı
alışveriş merkezi olacak dediler oda yalan çıktı
oteller parklar olacak dediler oda yalan çıktı
şimdi sadace stad ve 5 süni çim sahası olacak diyolar sadece stadı yapamayan insanlardan ne beklenirki
En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 21.09.2013, 14:46.
Bmn'ye bu başlıkta yazılanları okumak, (daha doğrusu bilgi almak) için giriyorum. Öncelikle buradan bilgi aktaran, fotoğraf paylaşan arkadaşlara geç de olsa bu vesileyle çok teşekkür ederim. Yalnız başlıktaki goygoylar, bir resme yapılan zilyon tane alıntı ve sürekli aynı şeyi tekrar eden adamlar başlığı okunmaz hale getiriyor. Yani ben ve eminim benim gibi onlarca adama da zulmediyorsunuz.
Buradan siyasi içerikli bir mesaj mı vereceksiniz? Ya da bu stadın yapılmayacağını vs mi düşünüyorsunuz? Allah aşkına bunu her gün 10 sefer yazmaktan vazgeçin. İnsanlar gerizekalı değil. Ben bugün adamın biri yine ne saçmalamış diye bir foruma girecek olsam Antu'yu tercih ederim bu başlığı değil. Sana göre stad yapılmayacak mı? Ya da stad çok mu kötü? Bunu bir sefer yaz. Hadi olmadı haftada bir sefer yaz, yine olmuyorsa Allah aşkına bari günde en fazla 1 sefer yaz.
Lütfen burayı sadece bilgi almak amaçlı okuyan insanlara da saygı gösterin. Bilgi aktaran arkadaşlara da bir kez daha çok teşekkür ederim.
İyi oyuncu maç,büyük oyuncu şampiyonluk kazandırır. M.J.
Bmn'ye bu başlıkta yazılanları okumak, (daha doğrusu bilgi almak) için giriyorum. Öncelikle buradan bilgi aktaran, fotoğraf paylaşan arkadaşlara geç de olsa bu vesileyle çok teşekkür ederim. Yalnız başlıktaki goygoylar, bir resme yapılan zilyon tane alıntı ve sürekli aynı şeyi tekrar eden adamlar başlığı okunmaz hale getiriyor. Yani ben ve eminim benim gibi onlarca adama da zulmediyorsunuz.
Buradan siyasi içerikli bir mesaj mı vereceksiniz? Ya da bu stadın yapılmayacağını vs mi düşünüyorsunuz? Allah aşkına bunu her gün 10 sefer yazmaktan vazgeçin. İnsanlar gerizekalı değil. Ben bugün adamın biri yine ne saçmalamış diye bir foruma girecek olsam Antu'yu tercih ederim bu başlığı değil. Sana göre stad yapılmayacak mı? Ya da stad çok mu kötü? Bunu bir sefer yaz. Hadi olmadı haftada bir sefer yaz, yine olmuyorsa Allah aşkına bari günde en fazla 1 sefer yaz.
Lütfen burayı sadece bilgi almak amaçlı okuyan insanlara da saygı gösterin. Bilgi aktaran arkadaşlara da bir kez daha çok teşekkür ederim.
Eline sağlık arkadaşım neler düşündüğünü çok iyi anlıyorum.Yorum yapmasamda hergün girdiğim başlık.İçimdekilerin aynısını saydın...
Hay Ata'na Rahmet renktaş, bence çoğu başlık için geçerli bu söyledikleriniz,
o kadar garibime gidiyor ki kararttığım yerler.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
herşey ortada ben olumsuz düşünce yaptığım yok durum ortada onlar yapmıyor stadı ben değil git onlara söle bakalım burdan afa civa kesiyonuz stadlan sizi oyalamaya çalışan insanları eleştirmiyosunuz yok öle yağma 7 yıl geçti hala daha ilerleme yok stadda
niye kupamızı çalan kişilere karşı dik durduğumuz içinmi stadımızı yapılmıyor onu sölesene ?
AKYAZI PROJESİNDE BİZE
şimdi sadace stad ve 5 süni çim sahası olacak diyolar sadece stadı yapamayan insanlardan ne beklenirki
Arkadaşlar bu yapılan ihale sadece spor tesislerini kapsıyor ,orda dünyanın alanı var diğer projeler stad bittikten sonra meydana çıkar.
AKYAZI PROJESİNDE BİZE
otel olacak, avm dediğin şey gerek yok(trabzon şehri avm konusunda doyum noktasında) otogar olabilir.. tüm bunlar dolgu alanının diğer yarısına yapılacak..
Bu işte gönüllü olarak yetkililerle görüşen arkadaşlara sesleniyorum. Allah riızası için biz "dış cepheyi beğenmeyenleri"de düşünün. Her şey en ince detayına kadar hesaplandı diyorsunuz, komple tribün yapılarını değiştiremeyiz diyorsunuz. Tek değiştirebileceğimiz kısım localar diyorsunuz. Gerekli yerlere mail falan atalım, bu kısmı değiştirmeye zorlayalım. Buraya kadar her şey tamam.
Ama ne olur stadın kaba inşaatı bitene kadar şu dış cephe olayınada bir el atalım. Zaten şeffaf yapılacak olan dış kaplamanın değiştirilme süreci stadyumun yapımının hızına ve sağlamlığına hiç bir şekilde etki etmez.
İş işten geçtikten sonra vahlanıp duracağız biz beğenmeyen kesim olarak. Yazık değilmi bize?
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
bize böle gösterildi sonra böle gösterildi bize sonra böle gösterildi
stadı böle bişe yaparlarsa hiç şaşmayın çünkü stadın nasıl olacağı belli değil
en sondaki resim olsun ama o bahçeli yerde ineklerde olsun tövbeee)
Hiç kusura kalma rendaşım ama bizim Trabzondaki taraftarlarımıza o son gösterdiğin proje bile en az iki beden bol gelir.
Arkadaşlar Bakın size ne göstereceğim... Tanıdık Geldi mi?
Trabzondaki taraftarlarımıza iki beden büyük gelecek son örnek proje meğerse Trabzon Akçaabat Söğütlü'de Olimpiyatlar için zaten çoktan inşa edilmiş...
Bu işte gönüllü olarak yetkililerle görüşen arkadaşlara sesleniyorum. Allah riızası için biz "dış cepheyi beğenmeyenleri"de düşünün. Her şey en ince detayına kadar hesaplandı diyorsunuz, komple tribün yapılarını değiştiremeyiz diyorsunuz. Tek değiştirebileceğimiz kısım localar diyorsunuz. Gerekli yerlere mail falan atalım, bu kısmı değiştirmeye zorlayalım. Buraya kadar her şey tamam.
Ama ne olur stadın kaba inşaatı bitene kadar şu dış cephe olayınada bir el atalım. Zaten şeffaf yapılacak olan dış kaplamanın değiştirilme süreci stadyumun yapımının hızına ve sağlamlığına hiç bir şekilde etki etmez.
İş işten geçtikten sonra vahlanıp duracağız biz beğenmeyen kesim olarak. Yazık değilmi bize?
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
yetkili ile görüştüğümde bu konuyu konuşmuştum.. statın dış cephesindeki boş kısımların camla kaplanması ve bordo- mavi ışık olmasını talep etmiştim. bu önerime olumlu yaklaştılar... aramızdan yetkili birini seçtik ama herhalde arkadaşın çok işi var.. yine ben el atacam bu işe.. bi ara tekrar görüşecem ok..
renktaşlar; müsait bir zamanda yetkilileri arayacam. eğer ulaşırsam "bmn adına" şunları talep edecem;
1- localı tribünün yeniden düzenlenmesi ( localar ya en üste çekilsin , yada her iki tribüne eşit dağıtılsın)
2, dış cephedeki boşlukların cam ile kapatılıp bordo mavi ışık yapılması,
3,elekronik reklam panoları sadece alt katta değil,2. kat aralarında olurmu.?
4, skorbodların 4 tane olması mümkün mü.?? evet bunları sorcam..
Yorum