İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
-
İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugüne kadar her iki siyasi kanat tarafından yeterince mesaj yazıldığını düşünüyorum. Artık bu mesajların gereksiz olduğunu düşünüyorum. (Hatta önümüzdeki yıl seçim olacağı için bu yöndeki mesajlar forum içinde ekstra gereksiz gerilime de sebebiyet verebilir.)
Bugüne kadar yazdığım mesajları incelerseniz stad yapımının siyasi malzeme olması yönünde herhangi bir görüş yazmadığımı görebilirsiniz. Parantez içinde belirtmemin sebebi öyle düşünmeme rağmen bu yönde mesajlar yazmamış olmama vurgu yapmaktı.
Artık inşaat aşamasına gelen stadın başlığında, inşaatın ilerleyişine dair bilgi ve fotoğraf görmemizin daha doğru olduğunu düşünüyorum.
Bu yazdıklarım benim görüşümdür, dikkate alıp almamak bu başlığı okuyan ve buraya yazan arkadaşların kendi insiyatifindedir. Neticede forumda herhangi bir etkim yok ki gereksiz gördüğüm mesajlara engel olayım...
Bu yazdıklarımdan sonra "Siz kimsiniz?" sorunuza ayrıca cevap vermeme gerek yoktur umarım....En son jojuk tarafından düzenlendi; 20.09.2013, 23:10.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu şirketin başarılı olmasını çok istiyorum,hem güzel bir stad yapsın hem de çok para kazansın istiyorum.İnşallah hem bizim için hem onlar için 10 numara bir ticaret olur,gülerek,helalleşerek ayrılırız.Allah yardımcıları olsun.
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum
-
İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle)
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah kazançlarına kazanç katsın. Stat yapan şirketlerin neredeyse hepsi batmışken bunlar 2 stat birden yapacak. İnşallah batmazlar..
hem onların hem bizim mutlu olacağımız şekilde biter bu filmŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah kazançlarına kazanç katsın. Stat yapan şirketlerin neredeyse hepsi batmışken bunlar 2 stat birden yapacak. İnşallah batmazlar..
Bu arada resimlerden gördüğümüz kadar şimdilik 3 adet fore kazık makinesi delme işlemi yapıyor.Önümüzde hafta bu sayı dörde çıkacakmış.
Yorum
-
İlk olarak maslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş aslında bu işlerde batan (Mersin-Konya stadyumları) inşaat şirketleri, ihale bedelini düşük şekilde alıp zarar etmesiyle oluyor.İhale komisyonları en az verene değil işi yapabilecek nitelikte olan firmaları seçmekte titiz olmalı.
Bu arada resimlerden gördüğümüz kadar şimdilik 3 adet fore kazık makinesi delme işlemi yapıyor.Önümüzde hafta bu sayı dörde çıkacakmış.
Ama adam işi illa alacağım diye çok düşük teklif verdiyse ona da yapacak bişey yok. Şimdi 193 verene ihaleyi vermeyip 196 verene veya 200 küsür verene verirsen de bu sefer yandaşa vermiş olmakla suçlanacaksın. Karışık iş yani yönetici olmak da zor.
Yorum
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlık alpere tapulanmış o yüzden, o varken bize yorum yapmak düşmez.
Yorum
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlık alpere tapulanmış o yüzden, o varken bize yorum yapmak düşmez.
bu ne anlama geliyor ?
boyle bir tavra maruz kalmamak icin her sayfada kac tane yorum yazdigimiza dikkat mi etmeliyiz?
Yorum
-
İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum