İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
proje olarak aynısı değil mi ?
Yorum
-
İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
proje olarak aynısı değil mi ?
Yorum
-
İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledünyanın hiçbir stadı şu stadın içi kadar çirkin olamaz...acaba bu loca fikrini nereden almışlar? dünyada bir örneği daha var mı bunun ya? sen tribünü kes loca koy...kabak gibi ortada loca...
Şenol hoca demiştiya eskiden fakirler oynar zenginler seyrederdi, şimdi zenginler oynuyor fakirler seyrediyor, bu daha iyi günlerimiz yakında hem zengin oynayacak hem zengin seyredecek anasını satayım.Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUtanmasalar Mainz logosunuda kullanırlardı.Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
evet gelelim asıl konuya ..
az önce sty inşaattan yetkili biriyle görüştüm ve statla ilgili merak ettiğim konuları sordum , sağolsun gerekli cevapları çekinmeden verdi..
1- mevcut statatın fore kazık sistemine göre olmadığı ve projenin durduğu haber var dedim ?? yok hayır , fore kazık sistemi devam ediyor, onlar asılsız haberler dedi.
2- tahminen ne kadar sürer sondaj çalışması dedim ? maksimum 4 ay dedi. ama o da maksimum dedi. biz çok daha erken misal olarak 2,5 ayda bitirmek istiyoruz dedi hava koşulları uygun olursa dedi..
3- taraftarın beklentisi olan kale arkalarının tek katlı olması mümkün mü dedim, projede değişiklik yapılır mı dedim?? daha önceden idareden böyle bir talep gelse idi statın çizim aşamasında belki olurdu ama şu an , kale arkalarını tek katlı yapmaya çalışırsak, statın statiği komple değişecek ve en az 6 ay inşaat gecikecek dedi. hatta bana bu tarz maillerde geldi, ben yinede , idareye iletecem dedi, ama dediğim gibi çok zor dedi, statın statik yapısı komple değişecek dedi.( yani attığımız mailler ses getirmiş ama geç kalımışız kale arkası için
4- localı tribünün yapısı genel olarak beğenilmiyor dedim. locaların üst kısmında bulunan 9 adet basamak , locqaların altındaki tribüne ilave edilse, localar en tepeye çıkarılsa olmazmı dedim. hem locaların alt katı daha yüksek olur hemde localara daha iyi olur dedim ??? """tamam ben not aldım olabilir bu dedi""" ""ben idareye iletecem bunu"" dedi...
5- dış kaplamaların boş kısımları cam kaplansa ve bordo -mavi ışık olsa olmazmı dedim? zaten resimde görüldüğü kadar boşluk yok aslında dedi. sadece 3 boyutlu resim olduğu için öyle görünüyor dedi.. ama genede notumu aldım bunuda iletecem idareye dedi..
benim bu görüşmelerden anladığım: şirket yetkilileri zaten trabzonlu, sahibi tonyalıymış.. en az bizim kadar ilgililer stat projesiyle diyecem , ama bizden daha fazla ilgililer bu projeyle ben onu hissettim..
bir şeyi daha anladım; attığımız mailler ses getirmiş.. zaten ben kale arkası diye başlamadan adam cevabını verdi. anladı neyi sorduğumu. mailleri okudum dedi..
üzüldüğüm şey şu oldu; adam dedi ki; stat projesi çizim aşamasında iken idare sizin bu dedikleriniz söylese herşey olabilirdi ama çizim bitti, statik hesapları yapıldı o yüzden köklü değişiklik çok zor dedi. yani keşke bmn olarak 1.5 yıl önce juvenin statı için bastırsaydık yönetime, keşke siyasetten dediği stat projesinden daha çok konuşsaydıkşu an bambaşka bir statımız olabilirdi..
ama her şeye rağmen hala bir takım şeyler değişecek projede. bu çok sevindirici. ben genel anlamda şirket yetkilisinin açıklamalarından memnun kaldım.. en güzeli ise emeklerimizin neticesini görüyoruz vesselam. ümitsiz arkadaşlar artık daha olumlu düşünür umarım.En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 19.08.2013, 20:51.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleağasarlı bilgiler ve harcadığın zaman için teşekkürler
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6- veee söz konusu yetkili statla ilgili çok mükemmel bir düşünce içinde , sadece düşünce aşamasında.. ortada birşey yok.. ne olduğunu sormayın. adama söz verdim açıklamicam diye...
Renktaş neymiş şu söyle bir şey olmaz
bu ara yetkili dediki tek sorun otopark alanın az olmasıymış, projede 3 bin kişilik bir otopark görünüyormuş. o yetersiz olduğu için yanlış anlamadıysam otopark inşaa edeceklermiş sanırım . katlı otopark dedi sanırsam yanlış olmasın.En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 19.08.2013, 14:37.
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha önce de yazmıştım bence sizler de boşuna tartışmayın. Stad projesi kesinlikle bu. Değişmeyecek. Orada çalışacak bir mühendis ile konuşmuştuk konuyu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum