İlk olarak Murat' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak a.fındıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu besiktasin ki nasil bir senede bitiyor ihaleside yeni yapildi ihaleyle ilgisi yok bence
Yorum
-
yukarıdaki listede mersin hariç tamamen haklısınız.mersinde durum farklı olimpiyatlara yetiştirmek için erken bitirildi insanüstü çalışma ile.bunu yanlış diyorsunuz diye yazmadım yanlış anlaşılmasın.sadece herkes mersini örnek veriyorda onun için.
ayrıca oy işine bağlamayalım bence bunu nasıl olsa garanti görüyorlar yapmazlar demeyelim bir samsunlu olarak samsunda da belediye genel seçimleri garanti gibi ona rağmen başlanıyor.Trabzonda gecikmesinin tek nedeni emin olun kulüp falan değildir seçilmişlerdir.vekiller ve belediye başkanları gerekli baskıyı ya lobiyi yapmıyorlar.bursa belediyesi yapıyor Trabzon belediyeside aynısını yapamazmıydı?ekonomisini bilmediğim için soruyorum Trabzon belediyesinin.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Bu 2. dolgu işi de nedir arkadaş Albayrak +1 metreye kadar getiriyor sonra +3.5 metreye çıkartılması diğer ihaleye bırakılıyor ilk dolgu ile 2. dolgunun başlaması arasında 8 ay var bu teknik olarak gerekli bir şey mi mühendis arkadaşlar cevaplarsa sevinirim dolgunun oturması mı gerekiyordu 2. dolgu için, ya da boşuna 8 ay mı bekledik 2. dolgu için.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak rreehhaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyukarıdaki listede mersin hariç tamamen haklısınız.mersinde durum farklı olimpiyatlara yetiştirmek için erken bitirildi insanüstü çalışma ile.bunu yanlış diyorsunuz diye yazmadım yanlış anlaşılmasın.sadece herkes mersini örnek veriyorda onun için.
ayrıca oy işine bağlamayalım bence bunu nasıl olsa garanti görüyorlar yapmazlar demeyelim bir samsunlu olarak samsunda da belediye genel seçimleri garanti gibi ona rağmen başlanıyor.Trabzonda gecikmesinin tek nedeni emin olun kulüp falan değildir seçilmişlerdir.vekiller ve belediye başkanları gerekli baskıyı ya lobiyi yapmıyorlar.bursa belediyesi yapıyor Trabzon belediyeside aynısını yapamazmıydı?ekonomisini bilmediğim için soruyorum Trabzon belediyesinin.Es gibt kein richtiges Leben im falschen
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazıya bir tabela dikildi mi bitiş tarihi nedir bu projenin.
1 Temmuz 2015'te stadyum tamamlanacak.
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamsun,da ana faktor spor bakanidirÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş stadyumu kendisi yapıyor o yüzden.Trabzonspor yönetiminin stadyum süreciyle ilgili tek bir laf ettiğini bile duymadım ben. Galatasaray it gibi koşturuyordu stadyum için.Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
Ne güzel, stadyumumuz olacakForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha stada baslanmamis edilmemis millet hemen onun bunun stadiyla kiyaslama yapabiliyor... cok ilginc
bunun yerine yap görelim sonra ağlayalım mantığı olusması lazım..
güzel icat olur bencede..
İlk olarak Erhan Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam anlamıyla bu zihniyet bizi buralara getirdi işte, o stad her sene yapılmıyor, bundan 10 sene sonra ne yapacaksın ?
1.000.000 nufuslu Trabzona 61.000 lik stadmı sana gerçekçi gelmiyor:
Al sana bir haber, oku biraz ufkun gelişsin
"İspanya'nın Villarreal kulübü, 2008-2009 sezonunda 49 bin nüfuslu kasabanın neredeyse yarısına kombine bilet sattı. 20.000 kombine"
1 milyon nufus 61.000 kişilik stad için fazla fazla yeter.
Yeterki sen adam gibi takım kur, taraftarı bölme. Bu takım istanbulda 60.000 kişiye oynadı,istanbuldaki Trabzonlu sayısı Trabzondan dahamı fazlaydıda doldurdular?
Taraftar yavaş yavaş bilinçlenecek, ileriye dönük pilan yapmamız lazım, 61.000 Trabzon gibi bir futbol şehrine yakışır.
senin hesabına göre avrupada 15 20 il hariç hiçbirinde 10.000 den fazla kapasiteli stad olmamalıydı, adamların bazı ülkelerinin nufusu bile 3.000.000 5.000.000 bak il demiyorum ülke. sen 1.000.000 numu küçümsüyorsun.
5-10 yıl sonrada yavas yavas dolmaya baslar..
bu yazılanları 50 yıl sonra birileri okurmu bilmem ama bize cok kötü bir stad yapılıyor..
stadın tipi,
ıc gorunusu
dıs gorunusu.
locaların olmayısı .
catısı
trıbunlerın cok yatay olusu
İNANILMAZ KÖTÜ..
SIRADAN BİR STAD..
TARIHIMIZE YAKISMIYOR..
bence son bir sans butün gruplarla klube baskı yapalım bu projeyı değiştirelim derim..
Sonra cok ağlayacağız..
ama iş işten geçmiş olacak..
İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş bana bahsettiğin şehir Villareal Trabzon değil. 1.000.000u bırak ya sadece yenimahalle fatih kuran kursunda 100binden fazla adam vardır belki etraf mahalleleri ilçeleri saymıyorum bile... Sonuç? En kalabalık maçımız 17- 18bin 20bin görünce de taraftar müthişti diyoruz.. 61.000kişilik stadyum vallahi de billahi de belki ilk açılışta dolar ondan sonra 30bin kişi gelir o gazla stad bomboş görünür. Bizde o kültür yok kardeşim ''kültür'' ne uğraşacam bizim gaavede izlerim rahat rahat başım ağrımaz diyor adam var mı böyle bir mantık!
hatta gs durumu daha vahımdı..sımdı 40.ooo ortalama ile oynuyor..
tespitlerin yanlıs değil doğrudur.Ancak bu dusunce bızı ılerı goturmez..
bence stad cok onemlı bır futbol takımı ıcın .. neden bızde barcelona olmayalım..
ne malum ılerde onemlı yıldızlar bıze gelecek.. tum karadenız ts maclarını ızlemeye gelecek trabzona..
bence buyuk dusunmek lazım.. ozellıkle boyle zamanlarda..En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 05.08.2013, 01:32.şike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
-
Bu stat 50. yılımızda açılacak ve bize bir şampiyonluk verilecek.
Yıllardır kurgulanan oyun bu.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
adam akıllı bir şey yapmıyorsalar boşversinler hiç yapmayalım stadı ülkedeki inşaat işinin yüzde 50 si trabzonlularda nerdeyse yapılan işe bak çok merak ediyorum dünya üzerinde böyle kendi şehrine karşı düşmanlık varmıdır. Bu şehrin zenginleri neden bu şehri hiç sevmez bu şehrin bürokratları neden hiç bu şehri hatırlamaz konuşmaz.
Yorum
-
agalar bir düşünün Bursaspor stad inşaatına başlamadan 1 yıl önce ortada bir maket ve görselleri vardı
bizim hala resmi olarak açıklanan maket ve görselimiz yok.
hoşunuza gitsin gitmesin Bursaspor bizi solladı bu konudaEn son memmedaga tarafından düzenlendi; 05.08.2013, 04:40.sakin olun...
Yorum
Yorum