Alan da bir yeri kapama işlemi yapıyorlar. Belki de stad işi ayrı bir inşaat halinde devam eder. Diğer dolgu da devam eder. Tam ortada bir alan kapatılacak gibi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak TurnaSuyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlan da bir yeri kapama işlemi yapıyorlar. Belki de stad işi ayrı bir inşaat halinde devam eder. Diğer dolgu da devam eder. Tam ortada bir alan kapatılacak gibi.
Projeyle ilgili yerleştirilen tabelaya göre stadyum tam ortaya yapılacak inşaallah hemen başlar artık sabrımız kalmadı...NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....
Yorum
-
İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuat KILIÇ @GSB_SuatKilic
Trabzon... Akyazı'ya tabela asıldı. Bu demektir ki temel atma hazırlıkları bitmek üzere!
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim stadın biteceğni hiç sanmıyorum tabela filan göz boyama bi kere stadın yakından çekilmiş görüntüsü bile yok hala yok
61.000 kişiye gelince bizim için çok fazla 38000 kişilik dortmundun stadına benzeyen bi stad yeterde artar bile dortmun dstadı 60000 koltuk ama
ama bazı maçlarda 80000 e kadar çıkabilio bizde öyle yapablrz zaten büyüyen bi taraftar potansiyelimiz yok
bazıları yazmış sani trabzondaki herkes trabzonsporlu bir ton fenerli beşiktaşlı gs li var söyleyemeyen geçen hafta
eşi trabzonlu bi arkadaşımın bebeği oldu ts li tulum aldım babası giydirmem dedi geri verdi adamın bi tarafı of diğer tarafı sürmene
giydirmem dedi ya düşünün artık çok tuhafıma gitti benimde
ayrıca şunuda söyliyim bi bi adam hem Trabzonlu ))) hemde şikebahçeli ise tavırları karakteri vs. iğrenç oluyor..örnek fanatik...h. a. atasoysamanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6 yılda 1 tabela
Herkez sinirlendi.. ama hak yemeyin.. evt gereksiz yere kac defa durdu.. kac defa secim malzemesi olarak kullanildi.. ama mühendisler odasinin yaptiklarini da unutmayalim..
biraz insaf be..Nefsin icin sevme
Yorum
-
Bursaspor stadına kavuşuyor, Kayseri stadı biteli yıllar oldu. İnönü 1 yılda bitecek. Biz Akyazı için 4-5 yıldır belki de daha fazladır bekliyoruz. Seçim malzemesi olmasına yüzde yüz katılıyorum. 2010 yılında KTÜ'de fahri doktora ünvanı alan sayın başbakanımız ''Akyazı 2012'de hazır'' demişti. Evet yıl 2013 en azından tabelası hazır olmuş. İHO'ya düşen en büyük görevlerden biri bu stadyumu bitirtmek olacaktır. bu arada avni Aker'in yerine ne yapılacak bu da merak konusu.
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | İhale Tamamlandı
İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabela asilmis sonunda ..artik baslar sanirim..pozitif düsünmeye calisiyorum. sizde öyle yapin..
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeniyorum, o çay bahçesi çadırı kılıklı şeyi aklıma getirince delleniyorum...(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn azindan dolguyu görün...
Herkez sinirlendi.. ama hak yemeyin.. evt gereksiz yere kac defa durdu.. kac defa secim malzemesi olarak kullanildi.. ama mühendisler odasinin yaptiklarini da unutmayalim..
biraz insaf be..u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu reklam tabelasi, yuklenici firma ihale bedeli ve baslangic bitis tarihini belirten tabela nerde bu insaatin bitis tarihini ogrenmek istiyorum.
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu reklam tabelasi, yuklenici firma ihale bedeli ve baslangic bitis tarihini belirten tabela nerde bu insaatin bitis tarihini ogrenmek istiyorum.Değil mi,
İşin Adı : ?
İşin Miktarı : ?
Ada/Parsel No : ?
İhale Tarihi : ?
Yer Tes. Tarihi : ?
İşin Süresi : ?
Müşavir Firma : ?
Yüklenici Firma : ?
Toki'nin tabelalar bu şekilde,
bizim şikeyi görüp gereğini yapamayan güzel konuşur bakan reklam ve şov yapayım derken işin özünü unutmuş.
Gençliğe yatırım yapıyormuş,
seçime yatırım yapıyorum desen samimi olduğunu anlardım.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Ertan abi bari sen yapma
İcraat yapan bir icra makamının bir aksilik yoksa görevinde kalması kadar doğal bir şey olamaz.
Gecikme var diyorsunuz ama kimse orada iki tane iş olduğunu görmüyor.
Önce dolgu yapıldı, şimdi stad ihalesi. Gecikme dediğiniz şey dolgunun tamamlanmasında oldu.
Peki neden dolgu yapıldı, dolgu neden gecikti derseniz; o ayrı bir konu. Stad yapılacak başka arazi yok muydu derseniz onu Trabzondaki abiler karşdeşler daha iyi bilir.
İhale ilanı neredeyse Şubat'ın başı (28 Ocak); inşaata başlama 1 Ağustos. İtirazları vs. olmasaydı ilandan sonra 4-5 ayda inşaata başlanacaktı.
Bu haliyle dahi 6 ayda inşaata başlanması başarıdır.
Sürekli örnek verilen diğer stadyumlar gibi hazır toprağa dikilecek olsaydı o stad biz de şu an maçlarımızı oynuyor olurduk.
Yorum
Yorum