2 hafta icinde ihale sonuclari acilanacakti noldi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAzeriler güzel bir stadyum yapıyorlar.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaka bi yana bursa efsana bi stad yapti.
memleketimize hayırlı uğurlu olsun... bize ise bu kadarını reva göremeyenlere de yazıklar olsun...Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
-
Insallah o brandayi cati niyetine giydirmezler bizim stadyumumuza.
Rezillikten ve ilkellikten baska bir sey degil.
Koskoca Trabzonspor'a reva görülen bu mudur yani?
Kimsenin stadyumunu kiskanmiyorum sadece imreniyorum.
Hicbir bakimdan bizimle boy ölcüsemeyecek kulüplere bile stadyumun alasi yapilirken
bize layik görülen, cati yerine branda kapli stadyuma bak. Umarim degisir.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInsallah o brandayi cati niyetine giydirmezler bizim stadyumumuza.
Rezillikten ve ilkellikten baska bir sey degil.
Koskoca Trabzonspor'a reva görülen bu mudur yani?
Kimsenin stadyumunu kiskanmiyorum sadece imreniyorum.
Hicbir bakimdan bizimle boy ölcüsemeyecek kulüplere bile stadyumun alasi yapilirken
bize layik görülen, cati yerine branda kapli stadyuma bak. Umarim degisir.
Yorum
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePoyraz..milletin dolduruşuna gelme brandayla kaplı stadyummu olur allah aşkına hemde karadeniz kıyısına..birgünde yok olur gider..hiç merak etme stadyumun kralı yapılacak oraya...çünkü seçimlere denk geliyor.
Kimsede "Bu bize yapilacak olan stadyumdur"
diyebilecek kadar emin olamaz sanirim ama burada bir cok mesaj okudum,
bir cok mesajda Mersin stadyumu gibi branda kapli olacagi
yaziyordu. Bu mesajlara
inanmaktan baska carem yoktu. Umarim sen haklisin arkadasim.
Umarim o sehire stadyumun kralini dikerler.
Sayisiz sampiyonlugu calinmis ve o sampiyonluklarin getirisiyle
bir o kadar daha sampiyonluktan olmus kulübümüz bunu Türkiye'de
en cok hak eden kulüptür zira.
SaygilarBizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePoyraz..milletin dolduruşuna gelme brandayla kaplı stadyummu olur allah aşkına hemde karadeniz kıyısına..birgünde yok olur gider..hiç merak etme stadyumun kralı yapılacak oraya...çünkü seçimlere denk geliyor.
Bildiğin branda çekecekler.
Stad da hakiki olarak "ÇADIR ARENA".
İnsanları kandırıp hayal kurdurtmayın şurda.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
Yorum