Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2 hafta icinde ihale sonuclari acilanacakti noldi?
    İnsan ol evlat!

Yorum

• Yorum

• bu stadın yapılacağı yok milleti oyalıp duruyolar yazık valla
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Azeriler güzel bir stadyum yapıyorlar.
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Azeriler güzel bir stadyum yapıyorlar.
            Yapıldı bu.Eurovision 2012 için yapmışlardı.Stadyum değil.
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | İhale Tamamlandı

Saka bi yana bursa efsana bi stad yapti.
              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Saka bi yana bursa efsana bi stad yapti.
                beton yığını diye beğenmeyenler vardı ; ki bu haliyle yani çatısız ve koltuksuz bile güzel bir stad

memleketimize hayırlı uğurlu olsun... bize ise bu kadarını reva göremeyenlere de yazıklar olsun...
                Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• son durum ne ne oluyor
                  işkenaz

Yorum

• bjk nin projesindeki stadında çatısı şeffaf...

Yorum

• Insallah o brandayi cati niyetine giydirmezler bizim stadyumumuza.
                      Rezillikten ve ilkellikten baska bir sey degil.
                      Koskoca Trabzonspor'a reva görülen bu mudur yani?
                      Kimsenin stadyumunu kiskanmiyorum sadece imreniyorum.
                      Hicbir bakimdan bizimle boy ölcüsemeyecek kulüplere bile stadyumun alasi yapilirken
                      bize layik görülen, cati yerine branda kapli stadyuma bak. Umarim degisir.
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Insallah o brandayi cati niyetine giydirmezler bizim stadyumumuza.
                        Rezillikten ve ilkellikten baska bir sey degil.
                        Koskoca Trabzonspor'a reva görülen bu mudur yani?
                        Kimsenin stadyumunu kiskanmiyorum sadece imreniyorum.
                        Hicbir bakimdan bizimle boy ölcüsemeyecek kulüplere bile stadyumun alasi yapilirken
                        bize layik görülen, cati yerine branda kapli stadyuma bak. Umarim degisir.
                        Poyraz..milletin dolduruşuna gelme brandayla kaplı stadyummu olur allah aşkına hemde karadeniz kıyısına..birgünde yok olur gider..hiç merak etme stadyumun kralı yapılacak oraya...çünkü seçimlere denk geliyor.

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Poyraz..milletin dolduruşuna gelme brandayla kaplı stadyummu olur allah aşkına hemde karadeniz kıyısına..birgünde yok olur gider..hiç merak etme stadyumun kralı yapılacak oraya...çünkü seçimlere denk geliyor.
                          Kesin projeyi ben görmedim, bir sürü projeler cikti.
                          Kimsede "Bu bize yapilacak olan stadyumdur"
                          diyebilecek kadar emin olamaz sanirim ama burada bir cok mesaj okudum,
                          bir cok mesajda Mersin stadyumu gibi branda kapli olacagi
                          yaziyordu. Bu mesajlara
                          inanmaktan baska carem yoktu. Umarim sen haklisin arkadasim.
                          Umarim o sehire stadyumun kralini dikerler.
                          Sayisiz sampiyonlugu calinmis ve o sampiyonluklarin getirisiyle
                          bir o kadar daha sampiyonluktan olmus kulübümüz bunu Türkiye'de
                          en cok hak eden kulüptür zira.
                          Saygilar
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Stad isi belli olsun artik ya.. yapiyorlar mi basliyorlar mi oyalayip durmasin
                            Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dolduruş falan değil.

Bildiğin branda çekecekler.

Stad da hakiki olarak "ÇADIR ARENA".

İnsanları kandırıp hayal kurdurtmayın şurda.
                              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Mersin stadının geometrik şekillisi bize yapılacak bu bizim için çok büyük bir kazanç ya dümdüz yapsalardı ne yapacaktık

Yorum

Yükleniyor...
                                X