İtiraz etmek bu işin doğasında var galiba, sanki adama babasının arsasına mütahit sokuyorda kendisine sunulan projeleri beğenmiyor itiraz ediyor. Ha sikınti
Bu arada yapılacak olan spor salonu umarım boşa gitmez.
Hayri Gür bu sene bomboş durdu.
En son 30 martta Sıla konseri yapıldı o gün bugün hiçbir faaliyet yok.
Bu arada yapılacak olan spor salonu umarım boşa gitmez.
Hayri Gür bu sene bomboş durdu.
En son 30 martta Sıla konseri yapıldı o gün bugün hiçbir faaliyet yok.
Sonra da devlete kızılıyor ki
Bize neden tesis yapılmıyor diye
Eminim ki tenis kortları da boştur.
Tenis kortları boş flan değil. Olabildiğince faal. O salonu oraya yapmak zaten deli saçmasıydı. Çok alakasız ve ters bir yerde Hayri Gür
Neresi ters yerde gözünüzü seveyim
Rizeliye göre de Stat çok uzakta? Toplasan merkezden 10 dk.
Hayri gür de merkezden en fazla 20 dk mesafededir o kadar da tutmaz da neyse.
Çatı tente tarzı bir malzeme olduğu için sesi hiçbir zaman içeri veremeyecek. gs ve fb nin statlarının verdiği o atmosferi geçtim Avni Akeri bile aratır yeni stat.
Bu stat bizi geriye götürür, aha yazıyorum buraya. Şikenin en kralı stadın mimarisi ile yapıldı bize...
Çatı tente tarzı bir malzeme olduğu için sesi hiçbir zaman içeri veremeyecek. gs ve fb nin statlarının verdiği o atmosferi geçtim Avni Akeri bile aratır yeni stat.
Bu stat bizi geriye götürür, aha yazıyorum buraya. Şikenin en kralı stadın mimarisi ile yapıldı bize...
Mersin stadında belli olur atmosfer oluyor mu olmuyor mu?
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum