* Branda mı o diye dalga geçilen Mersin Stadını aramayalım da ! Hoş bana sorarsan rahat ararız...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehiç anlamam bu işlerden ama bursa nın stad 230 milyon TL, bizimki 190 milyon TL...
anlamadığım için soruyorum, bizim stad dünya çapında, denizin içine yapılmış görkemli birşey olmayacak mıydı ?
Arena 280 milyon TL, bursanınki 230 milyon TL... rakamlar doğrumu ? peki bizimkine gelelim, 190 milyon TL... sizce bu rakamlardan dünya çapında bir stad çıkması mümkün mü ? var mı örnekleri felan ?
Yorum
-
Bedel bana göre az değil,makette gördüğüm yapılacaksa 193m iyi para...2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
En kötü stadı bize yapıyorlar kimse bişey yapmıyor bursa bile bizden daha iyi stada kavuşuyor bizede brandalı mırandalı ramazan çadırı gibi stad yapıyolar , bence biz buna layık deyiliz ama stad yederli diyo tevekkeli halkın çoğu eee böyle gelmiş böyle gider ozaman !
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle195 milion tl stadyum icin mi ? yoksa tesis cart curt dahil mi ?Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherşey
195 + kdv diyordu bazi arkadaslar (230 milion tl civari)...
tsk ederim...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
insallah bir sıkıntı olmadan bu stad bıter ama bana kalırsa proje berbat yanı alan firmanın cokta yapabilecek birseyi yok elinden geleni yapacak zaten teklifin sonu bile 61. STY www.styinsaat.com.tr
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum