Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• * Branda mı o diye dalga geçilen Mersin Stadını aramayalım da ! Hoş bana sorarsan rahat ararız...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hiç anlamam bu işlerden ama bursa nın stad 230 milyon TL, bizimki 190 milyon TL...

anlamadığım için soruyorum, bizim stad dünya çapında, denizin içine yapılmış görkemli birşey olmayacak mıydı ?

Arena 280 milyon TL, bursanınki 230 milyon TL... rakamlar doğrumu ? peki bizimkine gelelim, 190 milyon TL... sizce bu rakamlardan dünya çapında bir stad çıkması mümkün mü ? var mı örnekleri felan ?
      Bursa stadının o paraya mal olmasına pek imkan yok. Eğer o para gösterilirse vurgun büyük..

Yorum

• Bedel bana göre az değil,makette gördüğüm yapılacaksa 193m iyi para...
        2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
        2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
        2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• En kötü stadı bize yapıyorlar kimse bişey yapmıyor bursa bile bizden daha iyi stada kavuşuyor bizede brandalı mırandalı ramazan çadırı gibi stad yapıyolar , bence biz buna layık deyiliz ama stad yederli diyo tevekkeli halkın çoğu eee böyle gelmiş böyle gider ozaman !

Yorum

• 195 milion tl stadyum icin mi ? yoksa tesis cart curt dahil mi ?
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• dünya çapında branda bir stad bekliyorum kurban pazarındakiler gibi !!!
              Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                195 milion tl stadyum icin mi ? yoksa tesis cart curt dahil mi ?
                herşey
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  herşey
                  Hmm ozaman diger sehirlerde oldugu gibi maliyeti cikar...250 milion tl yi bulur...

195 + kdv diyordu bazi arkadaslar (230 milion tl civari)...

tsk ederim
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Arkdaslar bence en düsük teklif veren firma hayatta alamaz o isi
                    nedeni ise ortaklik yapilan firmalar toki tarafindan tercih edilmiyor!!!

benim fikrim olan sudur... en büyük firma hangisi en dengeli fiyati da onlar vermisdir
                    Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• Ihaleyi kazanan firma/lar projede degi$iklige gidebilme imkanlari var midir?

Misal $urayi begenmedik biz ba$ka yapmak istiyoruz diyebilirler mi ?
                      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• zor olur bu iş hemde çok zor

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Bursa forumunda kendi stadlari bukadar tartisilmamistir herhalde ne zaman buraya girsem bursa stadinin resmi ve yazilariyla karsilasiyorum kimse kusura bakmasin artik kina geldi.

Yorum

• insallah bir sıkıntı olmadan bu stad bıter ama bana kalırsa proje berbat yanı alan firmanın cokta yapabilecek birseyi yok elinden geleni yapacak zaten teklifin sonu bile 61 . STY www.styinsaat.com.tr

Yorum

• bir konuyada acıklık getireyım bu consortium ilk dosyalar acılırken elendi evet ama 1 gun sonra iptal edildi cunku hata firmalarda değil tokinin kendi yaptiği aritmetik hatadan kaynaklanmıstir herhangi bir yalnıslık soz konusu degildir

Yorum

• akyazı stadın yapılması hasan mehmeti dövdü oda annesine dedi babasını işe karıştı oda kardeşine dedi annesi ona kızdı vs vs vs vs bu stad yapılması 2030 da bitebilir ancak ...
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X