Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• inadına Akyazı diyorum

Yorum

• Bursaspor bu stat bittikten sonra yukarıya doğru bir ivme kazanır.
      Müthiş bir stat olacak. taraftarı da hakkını veir.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bu listedeki özka inşaat, fb'lidir...
        stadı fb'li, gs'li birilerinin yapmasını istemem...kim yapacaksa yapsın Trabzonlu olsun
        SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
        SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu listedeki özka inşaat, fb'lidir...
          stadı fb'li, gs'li birilerinin yapmasını istemem...kim yapacaksa yapsın Trabzonlu olsun
          Ben buna katılmıyorum kim işinde iyiyse o yapmalı. Stadın iş vereni biz değiliz devlet o halde en iyisi kimse ona verilecek verilmeli.

Yorum

• Tek katlı kale arkası tribünü benim de favorimdir.Bursa iyi iş çıkarmış gerçekten, o stadı doldurabilirlerse çok güzel atmosferler oluşturacaklarına eminim.
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Stadı fb li gs li yapmasın düşüncesi kesinlikle hastalıklı bir düşüncedir. Sabiha gökçeni fb li işletiyor kullanmayalım o zaman. GS de kendi stadını Trabzonlu biri yaptığı için dinamitlesin. Hatta ülkeyi FB liler yönetiyor. Vatandaşlıktan çıkalım.

Kim çalıp çırpmadan yapıyorsa o yapsın. Kimin yaptığının ne önemi var.

Ki bence tam aksine. İnşallah trabzonlu bir şirket yapmaz.
              En son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 25.04.2013, 11:14.

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Stadı fb li gs li yapmasın düşüncesi kesinlikle hastalıklı bir düşüncedir. Sabiha gökçeni fb li işletiyor kullanmayalım o zaman. GS de kendi stadını Trabzonlu biri yaptığı için dinamitlesin. Hatta ülkeyi FB liler yönetiyor. Vatandaşlıktan çıkalım.

Kim çalıp çırpmadan yapıyorsa o yapsın. Kimin yaptığının ne önemi var.

Ki bence tam aksine. İnşallah trabzonlu bir şirket yapmaz.
                katılıyorum zaten bu tür haberler ve söylemler yine çıkar için çıkıyor Sezarın hakkını sezara vericeksin kim iyi yapıyorsa o alıcak yada kim daha iyi teklif sunuyorsa

Yorum

• bursa o stadi büyük maçlar hariç dolduramaz.bu sene buyuk maclar haric nerdeyse tum maclar cok az seyirciye oynadi
                  Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Şu 1 haftada bir aksilik çıkmasın, dişimi kırıcam lan.!!

Yorum

• Şu çadırın sunumunu yapmayacaklar mı artık bu ne duyarsızlıktır.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi'nde Kapasite: 40.000

fenerli değilde, fenerbahçenin herhangi bir sponsorunun veya yönetimine yakın birisinin yapmasına bende karşıyım. O tür şahsiyetlerin Trabzonsporumdan para kazanmasını istemiyorum...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• yapıcağı işin hakkını verecek biri olsunda isterse manchster unitedlı olsun..

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bursa o stadi büyük maçlar hariç dolduramaz.bu sene buyuk maclar haric nerdeyse tum maclar cok az seyirciye oynadi
                            Bursa loca, vip tribünlerden satışından elde edeceği gelir istedikleri düzeyde olursa diğer kısımlarda fiyatları yüksek tutmazlar. Herşey başarıya endeksli olsa da Bursa'nın bir kemik seyirci gurubu var. Modern bir stadla güzel bir atmosfer yakalayacaktır.

Bizim stadın isim haklarını, işletim hakkını satmak için kolları sıvamamız lazım. Spor toto, TT arena istanbul takımlarına akıttığı parayı bize de vermeli. 100-150 milyon tl konuşuluyor. Türkiye'nin futbol kenti olan Trabzon bu destekten esirgenmemeli.

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Olay budur aga.
                              Tribün bu işte.
                              ...
                              Dolarsa...
                              Bursa her sezon ilk beş sıraya oynayacak değil .
                              Bu sezon ya bir ya iki maçlarında 26bin bilet satıldı .
                              En son Serdar A tarafından düzenlendi; 25.04.2013, 19:13.

Yorum

• Bursa'da 10 bin kişi bile olsa tribünde iyi baskı ve ses çıkıyor , Herşey burda biter bide bizim tribüne bak stat yapılsa ne olur
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X