ilk kez gecen ay gectim akyazidan, iddiaa ediyorum 10 sene sonra BELKI biter
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ya özür dileyerek anlamadığım için soruyorum, cevabı da açık söylenirse memnun olurum böyle direk konuşalım istiyorum.
Stadımızın ihalesi neden durdu ? Durduran isimler ile ne ilgisi var ? Erdoğan Bayraktar, nuri albayrak, faruk özak üçlemesinde nasıl bir atışma var ? Erdoğan albayrak hangi firmanın ihaleyi almasını istiyor ? Hangi firma onun kankası ? Nuriyi neden istemiyorlar ?Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasel maçını izliyorum stadı çok hoşuma gitti
Gerci Icindeki Cafeler falan güzel. Avni Aker gibi sehrin göbeginde ve stadyumun icinde,yaninda,altinda AVM var ve sadece AVM geliri aylik milyonlarla ölcülebilir.
Söyle düsün 1 Saat park ücreti Stadyumun altinda bulunan Parkta 1,5 Frank yani yaklasik 3 Lira.
AKsamlari Stadyum kirizi maviye bürünüyor ve sehrin heryerinden görebiliyorsun Stadyumu. Ancak Stad ici Ambiyansi iyi degil Belki de Taraftarin bizim cekirdekcilerle benzerlik tasimasindan kaynaklaniyordur.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa özür dileyerek anlamadığım için soruyorum, cevabı da açık söylenirse memnun olurum böyle direk konuşalım istiyorum.
Stadımızın ihalesi neden durdu ? Durduran isimler ile ne ilgisi var ? Erdoğan Bayraktar, nuri albayrak, faruk özak üçlemesinde nasıl bir atışma var ? Erdoğan albayrak hangi firmanın ihaleyi almasını istiyor ? Hangi firma onun kankası ? Nuriyi neden istemiyorlar ?
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 Mayıs ihale:
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
dünyanın en güzel stadı bence Juventusun yeni stadıdır, barnebauya da gittim nou campa da gittim arsenal ve chealsenin stadlarınada gittim...
juventus'un stadını görünce ötekiler şaka gibi kaldı, müthiş bir iş yapmışlar gerçekten.Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...
Yorum
-
İlk olarak realist07 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledünyanın en güzel stadı bence Juventusun yeni stadıdır, barnebauya da gittim nou campa da gittim arsenal ve chealsenin stadlarınada gittim...
juventus'un stadını görünce ötekiler şaka gibi kaldı, müthiş bir iş yapmışlar gerçekten.
Yorum
-
İlk olarak vampir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen katılıyorum kardeşim keşke juvenin stadı kopyalasak
Kaldi ki bir Binanin insansiz düsünülemez oldugunu da unutmayalim. Insan faktörü bir Bianyi güzellestirir ya da cirkinlestirir.
Yorum
-
* Dua edelimde Bayraktar Akyazı'ya küsmesin. AminTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bayraktar'dan ziyaret
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'la birlikte Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etti.Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk kez gecen ay gectim akyazidan, iddiaa ediyorum 10 sene sonra BELKI biter
sebep? dolgu alanı mı büyük göründü gözünüzde ondan dolayı mı? istense 2 yılda ordaki bütün yapılar biter.. ama bu iş için Trabzonsporun uğraşması lazım yani yönetimin. inş. öyle bir yönetim gelir..
Yorum
-
Çok süper uyutuluyoruz.
Derin uykulardayız.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
Yorum