Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ilk kez gecen ay gectim akyazidan, iddiaa ediyorum 10 sene sonra BELKI biter

Yorum

• d.bakır
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Ya özür dileyerek anlamadığım için soruyorum, cevabı da açık söylenirse memnun olurum böyle direk konuşalım istiyorum.

Stadımızın ihalesi neden durdu ? Durduran isimler ile ne ilgisi var ? Erdoğan Bayraktar, nuri albayrak, faruk özak üçlemesinde nasıl bir atışma var ? Erdoğan albayrak hangi firmanın ihaleyi almasını istiyor ? Hangi firma onun kankası ? Nuriyi neden istemiyorlar ?
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Basel maçını izliyorum stadı çok hoşuma gitti
          stadyumda mac izlesen begenmezdin!

Gerci Icindeki Cafeler falan güzel. Avni Aker gibi sehrin göbeginde ve stadyumun icinde,yaninda,altinda AVM var ve sadece AVM geliri aylik milyonlarla ölcülebilir.

Söyle düsün 1 Saat park ücreti Stadyumun altinda bulunan Parkta 1,5 Frank yani yaklasik 3 Lira.

AKsamlari Stadyum kirizi maviye bürünüyor ve sehrin heryerinden görebiliyorsun Stadyumu. Ancak Stad ici Ambiyansi iyi degil Belki de Taraftarin bizim cekirdekcilerle benzerlik tasimasindan kaynaklaniyordur.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ya özür dileyerek anlamadığım için soruyorum, cevabı da açık söylenirse memnun olurum böyle direk konuşalım istiyorum.

Stadımızın ihalesi neden durdu ? Durduran isimler ile ne ilgisi var ? Erdoğan Bayraktar, nuri albayrak, faruk özak üçlemesinde nasıl bir atışma var ? Erdoğan albayrak hangi firmanın ihaleyi almasını istiyor ? Hangi firma onun kankası ? Nuriyi neden istemiyorlar ?
            trbazonu ve trabzonsporu bitirdiler dostum bir iş yapıcaksan gönüllü yapıcan erdogan 2011 demi ne biticek diyordu noldu? daha cevap vermeye gerek varmı

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              10 Mayıs ihale:

Vay be.
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• dünyanın en güzel stadı bence Juventusun yeni stadıdır, barnebauya da gittim nou campa da gittim arsenal ve chealsenin stadlarınada gittim...

juventus'un stadını görünce ötekiler şaka gibi kaldı, müthiş bir iş yapmışlar gerçekten.
                Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...

Yorum

• İlk olarak realist07 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  dünyanın en güzel stadı bence Juventusun yeni stadıdır, barnebauya da gittim nou campa da gittim arsenal ve chealsenin stadlarınada gittim...

juventus'un stadını görünce ötekiler şaka gibi kaldı, müthiş bir iş yapmışlar gerçekten.
                  aynen katılıyorum kardeşim keşke juvenin stadı kopyalasak

Yorum

• İlk olarak vampir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aynen katılıyorum kardeşim keşke juvenin stadı kopyalasak
                    Arkadaslar Almanyada commerbank Arenayi da görseydiniz keske... Yada allianz arena.. Ancak dortmundun Stadyumunu da unutamayiz.

Kaldi ki bir Binanin insansiz düsünülemez oldugunu da unutmayalim. Insan faktörü bir Bianyi güzellestirir ya da cirkinlestirir.

Yorum

• * Dua edelimde Bayraktar Akyazı'ya küsmesin. Amin
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bayraktar'dan ziyaret

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'la birlikte Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etti.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bayraktar'dan ziyaret

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'la birlikte Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etti.
                          chp heyeti gelince haklı olarak ortalığı ayağa kaldıran sadri başkan şimdi niye susuyor acaba? siyasilere yalakalık peşinde koşarsan işte böyle bitersin sari şener, aziz gibi küfür edersen şaha kalkarsın.
                          Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• yaziklar olsun, biz ne ile ugrasiyoruz bunlar nelere izin veriyor. ben olsam kapidan iceri almam ama onu yapacak adam yok trabzonsporda

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ilk kez gecen ay gectim akyazidan, iddiaa ediyorum 10 sene sonra BELKI biter

sebep? dolgu alanı mı büyük göründü gözünüzde ondan dolayı mı? istense 2 yılda ordaki bütün yapılar biter.. ama bu iş için Trabzonsporun uğraşması lazım yani yönetimin. inş. öyle bir yönetim gelir..

Yorum

• Çok süper uyutuluyoruz.
                                Derin uykulardayız.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Yükleniyor...
                                X