İlk olarak okan6161 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak mc.maneman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon ve Trabzonspor tarihinin en büyük projesi Akyazı Mahkemeye verilir. Veren; TRABZON MİMARLAR ODASI,
Trabzonspor’un şampiyonluğu çalınır, Meclisten şikecileri kurtarmak için yasa değişikliği yapılır. Oy veren TRABZON MİLLETVEKİLLERİ,
Trabzonspor tarihinin en kötü günlerini yaşarken, küme düşme tehlikesi varken, birlik ve destek olmak yerine yönetimi devirip koltuk savaşı verilir. Veren; TRABZON İLERİ GELENLERİ,
Bu camianın en büyük değerli sembol ismi Şenol GÜNEŞ’e küfredilip istifaya davet edilir. Eden; TRABZON TARAFTARI
3 ligde oynayan ilçelere stat yapılırken Trabzonspor’un Stadı ihalesi itiraz nedeniyle yine ertelenir. İtiraz Eden; TRABZONSPOR ESKİ BAŞKANI
Yüzlerce HES projesi dururken, Trabzonspor’un HES projesine karşı çıkıp eylem yapanlar. Yapan; TRABZONLULAR,
Kusura bakmayın ama Trabzonspor’u sevmek buysa, ben Trabzonspor’u sevmiyorum. İnsan sevdiğine zarar verr mi ?
Helal olsun.
Yorum
-
İlk olarak mc.maneman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon ve Trabzonspor tarihinin en büyük projesi Akyazı Mahkemeye verilir. Veren; TRABZON MİMARLAR ODASI,[[rabzonspor’un şampiyonluğu çalınır, Meclisten şikecileri kurtarmak için yasa değişikliği yapılır. Oy veren TRABZON MİLLETVEKİLLERİ,
Trabzonspor tarihinin en kötü günlerini yaşarken, küme düşme tehlikesi varken, birlik ve destek olmak yerine yönetimi devirip koltuk savaşı verilir. Veren; TRABZON İLERİ GELENLERİ, Bu camianın en büyük değerli sembol ismi Şenol GÜNEŞ’e küfredilip istifaya davet edilir. Eden; TRABZON TARAFTARI. 3 ligde oynayan ilçelere stat yapılırken Trabzonspor’un Stadı ihalesi itiraz nedeniyle yine ertelenir. İtiraz Eden; TRABZONSPOR ESKİ BAŞKANI
Yüzlerce HES projesi dururken, Trabzonspor’un HES projesine karşı çıkıp eylem yapanlar. Yapan; TRABZONLULAR,
Kusura bakmayın ama Trabzonspor’u sevmek buysa, ben Trabzonspor’u sevmiyorum. İnsan sevdiğine zarar verir mi ?Vurdu, gol olduuuu...
Yorum
-
İlk olarak mc.maneman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon ve Trabzonspor tarihinin en büyük projesi Akyazı Mahkemeye verilir. Veren; TRABZON MİMARLAR ODASI,[[rabzonspor’un şampiyonluğu çalınır, Meclisten şikecileri kurtarmak için yasa değişikliği yapılır. Oy veren TRABZON MİLLETVEKİLLERİ,
Trabzonspor tarihinin en kötü günlerini yaşarken, küme düşme tehlikesi varken, birlik ve destek olmak yerine yönetimi devirip koltuk savaşı verilir. Veren; TRABZON İLERİ GELENLERİ, Bu camianın en büyük değerli sembol ismi Şenol GÜNEŞ’e küfredilip istifaya davet edilir. Eden; TRABZON TARAFTARI. 3 ligde oynayan ilçelere stat yapılırken Trabzonspor’un Stadı ihalesi itiraz nedeniyle yine ertelenir. İtiraz Eden; TRABZONSPOR ESKİ BAŞKANI
Kusura bakmayın ama Trabzonspor’u sevmek buysa, ben Trabzonspor’u sevmiyorum. İnsan sevdiğine zarar verir mi ?
hay ağzına sağlık sorun dışarda değil içerde ve çaresi yok... böyle gelmiş böyle gider...Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”
Yorum
-
Neremizden tutsak bozuk, nerede isyan, nerede haykırış...yok.
Kendi insanımıza kendi değerlerimize küfür etmeye kalktık mı bizden önde giden yok.
Önümüzdeki dönem seçimlerde bir tane dahi oy kullanmaması lazım Trabzon halkının, kağıtların üzerine şike yazıp içine stadın resmini koyması lazım zarfların... yapabilirmi? Eskiden olsa belki şimdi imkansızSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
AKYAZI KAMU İHALE KURUMUNDA
Akyazı Projesi’nin şuan Kamu İhale Kurumunda görüşüldüğünü kaydeden Bakan Bayraktar, “KİK’da sorun çıkmazsa 10-15 gün içinde süreç tamamlanacak. Yatırımlara karşı çıkmada olacaktır. Akyazı’ya karşı çıkıldı. Şuan da olan durumu tam net beğenmiyoruz ama eksikliklerini tamamlayacağız.
Orada stadımız olacak. 200 küsur milyonluk iş. Oda esaslı bir iş yapılacak. O olduktan sonra Trabzon’un marka değeri artacak” dedi.
Yorum
-
Şu siteyi kuran bmn Belediye seçimlerinde bağımsız aday çıkarsın Trabzon'dan.. yuzde 20 alsın bak nasıl izaya geliyor siyasiler.. 1 yılda stadı dikerler
Bu şike olayları Trabzon halkının örgütlenmede sıfır oldugunu gün yüzüne çıkardı.. fenerbahçeli Şamil Tayyar.. Trabzonspor'un hakkını bizim kendı
milletvekillerimizden daha çok savundu..
Trabzonspor'u siyasete bulaştırmazsak hakkımızı alamayacagımız çok açık..Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..
Yorum
Yorum