"Gösterim amaçlı" iyi lafmış
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Gösterim amaçlı" iyi lafmış
Gösterim amaçlı iyi bir seçim sloganı olabilir aslında.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlbayrak...
Burayı okuyorsa aileden biri nasıl güldüğümü anlatamam.
Şu Akyazı ortaya çıktığı andan itibaren tek mutlu eden haber bu oldu.
İhaleye alınmadın ya canıma minnet Albayrak...İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarar beklediğimden çabuk çıktı iyi oldu ama şimdiye ihale yapılmıştı, inşaat hazırlıkları başlayacaktı.
Şimdi bi daha tarih verecekler de ihale yapılacak da ooo...İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Eğer Albayrak diretirse idari yargıya gidip işin daha da uzamasına yol açabilir.
Birde üstüne yürütmenin durdurulması kararı alırsa o zaman tam şenlik olur..
Sonuçta öyle ya da böyle bu ihaleden ekmek yiyemeyecek Albayrak grubu..
Bu iş Rönesansa ihale edilecek.En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 17.04.2013, 17:18.
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi'nde Kapasite: 40.000
İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYetmez ama evet mantığıyla bu kadar olur sıradan bir stadı dünya projesi diye çok güzel yutturdular.
Şu mesajimdada belirtmiştim aynısını: http://forum.bordomavi.net/showpost....ostcount=29382
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendileri bile farkında aslında stadın bi b.ka benzemediğinin. Yanlızca estetik açıdan değerlendirmemiz üzmüş kendilerini.
Şu mesajimdada belirtmiştim aynısını: http://forum.bordomavi.net/showpost....ostcount=29382
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
Yorum
-
Kapalı spor salonu gösterim amaçlı
Saha kenarlarındaki ufak tribünler gösterim amaçlı
Fiyata dahil değiller öyle ya? Gösterim amaçlı. Beğendirmek için. Kumsal, dönmedolap, otel... Gösterim amaçlı
Koy onu cebine. Orda baya tesis var. Sakın ha düşürmeyesin haaa...
Albayrak'tan bahsettiğiniz gibi dava da bekliyorum. İş daha da uzayacak
Gösterim amaçlı
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRABZON AKYAZI SPOR ve KÜLTÜR KOMPLEKSİ
Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksinin inşaat öncesi, inşaat sırası ve inşaat sonrası danışmanlık (proje + müşavirlik) hizmetleri işi EPP tarafından gerçekleştirilmektedir.
Proje kapsamında inşası gerçekleştirilecek tesisler;
• Tam donanımlı, FIFA/UEFA yönetmelik ve kriterlerine uygun olacak şekilde projelendirilen ve 170.000 m² alan üzerine kurulacak 40.000 seyirci kapasiteli stadyum
• 14.400 m² alan üzerine kurulacak 3.000 kişilik kapalı spor salonu
• 5.000 m² alan üzerine kurulacak kamp eğitim merkezi
• 2.000 m² alan üzerine kurulacak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hizmet Binası,
• Çim yüzeyli futbol sahaları
• Açık voleybol, basketbol ve tenis sahaları
• Otel
• Fuar alanı
• Sosyal tesisler
daha önce bu kadar ayrıntı varmıydı bu sitede ben hatırlamıyorum. otel fuar alanı sosyal donatılar ve 3bin kişilik spor salonu sonradan eklendi sanırım bu yazıya..
Ben 2000 m2 alan üzerine kurulacak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hizmet Binası nasıl neredeyse stadyum kadar büyük devasa bir binaya dönüştü onu anlamadım (Fotoğrafta sağ alt)
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi'nde Kapasite: 40.000
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSalon yapılmayacak mı ? Dımdızlak bir proje bu yahu stadın ısıtması da yokmuş 2-3 büfe koymuşlar resmen ,ne güzel.
Eğer Albayrak o büfelerin işletmesi için açılacak ihaleye girmezse ben de bir şey bilmiyorum.
Aha da yazın buraya.
Yorum
-
Arkadaşlar bir önceki mesajımda yazdığım bilgileri https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/Ortak/I...2.aspx#RESULTS web sayfasından edindiğim aşağıdaki dosyadan öğrendim. Burada çok teknik şeyler var çoğunu da anlamadım. Özellikle mühendis arkadaşlar varsa bir tercümesini yapabilirler mi
En son alper* tarafından düzenlendi; 18.04.2013, 15:06.
Yorum
-
http://www.youtube.com/watch?feature...=PQegN5f72VU#!
BU DA ANİMASYONU.En son adem28 tarafından düzenlendi; 18.04.2013, 15:20.
Yorum
Yorum