Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Gösterim amaçlı" iyi lafmış
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "Gösterim amaçlı" iyi lafmış
      Aynen öyle.
      Gösterim amaçlı iyi bir seçim sloganı olabilir aslında.
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Yetmez ama evet mantığıyla bu kadar olur sıradan bir stadı dünya projesi diye çok güzel yutturdular.

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Albayrak...

Burayı okuyorsa aileden biri nasıl güldüğümü anlatamam.

Şu Akyazı ortaya çıktığı andan itibaren tek mutlu eden haber bu oldu.

İhaleye alınmadın ya canıma minnet Albayrak...
          İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Karar beklediğimden çabuk çıktı iyi oldu ama şimdiye ihale yapılmıştı, inşaat hazırlıkları başlayacaktı.
          Şimdi bi daha tarih verecekler de ihale yapılacak da ooo...
          İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İtirazen şikayet yolundan sonra yargı yolu açık arkadaşlar.

Eğer Albayrak diretirse idari yargıya gidip işin daha da uzamasına yol açabilir.

Birde üstüne yürütmenin durdurulması kararı alırsa o zaman tam şenlik olur..

Sonuçta öyle ya da böyle bu ihaleden ekmek yiyemeyecek Albayrak grubu..

Bu iş Rönesansa ihale edilecek.
          En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 17.04.2013, 17:18.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi'nde Kapasite: 40.000

İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yetmez ama evet mantığıyla bu kadar olur sıradan bir stadı dünya projesi diye çok güzel yutturdular.
            Kendileri bile farkında aslında stadın bi b.ka benzemediğinin. Yanlızca estetik açıdan değerlendirmemiz üzmüş kendilerini.

Şu mesajimdada belirtmiştim aynısını: http://forum.bordomavi.net/showpost....ostcount=29382

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kendileri bile farkında aslında stadın bi b.ka benzemediğinin. Yanlızca estetik açıdan değerlendirmemiz üzmüş kendilerini.

Şu mesajimdada belirtmiştim aynısını: http://forum.bordomavi.net/showpost....ostcount=29382

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
              Kafa yapısı şu biz 40 bin kişilik kümeste yapsak aynı amaca hizmet edecek estetiğe ne gerek var güler misin ağlar mısın.

Yorum

• Kapalı spor salonu gösterim amaçlı
                Saha kenarlarındaki ufak tribünler gösterim amaçlı
                Fiyata dahil değiller öyle ya? Gösterim amaçlı. Beğendirmek için. Kumsal, dönmedolap, otel... Gösterim amaçlı
                Koy onu cebine. Orda baya tesis var. Sakın ha düşürmeyesin haaa...
                Albayrak'tan bahsettiğiniz gibi dava da bekliyorum. İş daha da uzayacak

Gösterim amaçlı

Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İhale ne zaman peki ?

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    TRABZON AKYAZI SPOR ve KÜLTÜR KOMPLEKSİ

Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksinin inşaat öncesi, inşaat sırası ve inşaat sonrası danışmanlık (proje + müşavirlik) hizmetleri işi EPP tarafından gerçekleştirilmektedir.

Proje kapsamında inşası gerçekleştirilecek tesisler;

• Tam donanımlı, FIFA/UEFA yönetmelik ve kriterlerine uygun olacak şekilde projelendirilen ve 170.000 m² alan üzerine kurulacak 40.000 seyirci kapasiteli stadyum
                    • 14.400 m² alan üzerine kurulacak 3.000 kişilik kapalı spor salonu
                    • 5.000 m² alan üzerine kurulacak kamp eğitim merkezi
                    • 2.000 m² alan üzerine kurulacak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hizmet Binası,
                    • Çim yüzeyli futbol sahaları
                    • Açık voleybol, basketbol ve tenis sahaları
                    • Otel
                    • Fuar alanı
                    • Sosyal tesisler

daha önce bu kadar ayrıntı varmıydı bu sitede ben hatırlamıyorum. otel fuar alanı sosyal donatılar ve 3bin kişilik spor salonu sonradan eklendi sanırım bu yazıya..
                    Sanırım bu eski bir haber. Sonradan çıkartıldı oteli vs.

Ben 2000 m2 alan üzerine kurulacak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hizmet Binası nasıl neredeyse stadyum kadar büyük devasa bir binaya dönüştü onu anlamadım (Fotoğrafta sağ alt)

Yorum

• Erdoğan Bayraktar sen insanmısın.

Yorum

• Salon yapılmayacak mı ? Dımdızlak bir proje bu yahu stadın ısıtması da yokmuş 2-3 büfe koymuşlar resmen ,ne güzel.
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi'nde Kapasite: 40.000

İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Salon yapılmayacak mı ? Dımdızlak bir proje bu yahu stadın ısıtması da yokmuş 2-3 büfe koymuşlar resmen ,ne güzel.
                          Zaten koptugum an da o büfe kısmını okudugum andı.

Eğer Albayrak o büfelerin işletmesi için açılacak ihaleye girmezse ben de bir şey bilmiyorum.

Aha da yazın buraya.

Yorum

• Arkadaşlar bir önceki mesajımda yazdığım bilgileri https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/Ortak/I...2.aspx#RESULTS web sayfasından edindiğim aşağıdaki dosyadan öğrendim. Burada çok teknik şeyler var çoğunu da anlamadım. Özellikle mühendis arkadaşlar varsa bir tercümesini yapabilirler mi

Dosya.tc, dosya yükleme ve paylaşım platformudur. Her türlü veriyi (dosya, resim, müzik, video vb.) saklayabilir ve paylaşabilirsiniz. Tamamen ücretsiz, üyeliğe gerek yok. Hiçbir limit yok. Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
                            En son alper* tarafından düzenlendi; 18.04.2013, 15:06.

Yorum

• İŞTE BİZİM STADIN İKİZ KARDEŞİ BİRBİRİNE COK BENZİYOR

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?feature...=PQegN5f72VU#!
                                BU DA ANİMASYONU.
                                En son adem28 tarafından düzenlendi; 18.04.2013, 15:20.

Yorum

Yükleniyor...
                                X