Akyazı sahilimizi geri verin madem.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePekçoğu sadece eleştirmeyi biliyor. Bu yüzden daha iyi şeyleri haketmiyor kanaatimce.
yapıcı eleştirler olmalıdır,gereklidir,faydalıdır,doğrudur !!!Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
-
İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi de olumlu eleştirler küçültmez yüceltir... aksine eleştirmyen toplum koyun toplumdur... nereye sürersen oraya gider...
yapıcı eleştirler olmalıdır,gereklidir,faydalıdır,doğrudur !!!
sorunda orda işte yapıcı eleştiri? kim yapıcı eleştiride bulunuyor bu forumda 2 bilemedin 3 kişi.. geri kalanlar stad ihale edilecek dendiğinde bu sayfaya bir kez uğramıyor ama ihale ertelenince hurra başlığa "devlet kandırıyor, stad yapılmayacak, seçim malzemesi, akp yüzde 80" bilmem ne.. sevmem hatta nefret ederim de bu partiden ama çevremde her çeşit seçmen var ve emin olun akyazı lafını siz söylemezseniz hiç kimse ilk olarak dile getirmez. seçmenin yüzde 70-80 ninin akyazıda stad yapılacağından bile haberi yok. hatta ileri gidiyorum en az yüzde 40ı akyazının nerde olduğunu bile bilmez... ama buradaki sadece yıkıcı eleştiri yapan insanlarda sorsan parti tutmaz ama sırf sevmedikleri parti diye atıp tutarlar..
şunu da söyleyeyim "yok bize avni aker yeter. stad istemiyoruz" gibi şeyler söyleyenleri görüyorum maalesef ki tamamına yakını il dışında sorsan kaç defa maça gittin çoğuda gitmemiştir. arkadaş avni aker öldü mefta bitti yani ölüyü diriltmeye çalışacağına yık yap yenisini gs gibi bursa gibi.. afedersiniz maça girip çıkarken çektiğimiz eziyeti hayvanlar çekmiyor.. tıkış tıkış milletin sevgilisi bacısı girip çıkarken zorluklar yaşıyor.. stadın içi çevresi harabe koltuklar rezil.. ben yeni stad istiyorum arkadaş. yapılacakta.. kim bundan para kaçırırsa kaçırsan kim menfaat sağlarsa sağlasın ben konforlu, rahat, ailemle düzgün bir şekilde maç izleyebileceğim stad istiyorum. bunun A B C partisi yok kim gelirse kendi menfaatini kendi çıkarlarını kısaca kendi cebini düşünür.. eğer biz stad istiyosak bu başlıkta parti kelimesini yasaklayıp ts yönetimini kullanırsak ancak istediğimizi alırız.. bunun içinde tabi stadı düşünen "aman nasıl olursa olsun" demeyip stadın herşeyiyle ilgilenip sürece taraftarı katan yönetimle olurdu.. maalesef ki böyle bi yönetime sahip olmadık bu süreçte gs gibi bursa gibi..
Yorum
-
İstiklal'de Demirören AVM'ye izin veren devlet Avni Aker'in yerinde yeni bir stad yapamıyor değil mi? Fb niye aynı yerine yaptı hiç düşündünüz mü? Bu saatten sonra tek isteğim var Karadeniz'de kuvvetli bir fırtına çıksın bütün dolgu alanını yutsun.Bordomavi.net
Yorum
-
Ben bu gelişmelerin oy için yapıldığını düşünmüyorum. Bence AKP'nin Trabzon'da oy kaygısı zaten yok. Her türlü götürürüm ben diye düşünüyorlar. Haklılar da. Götürecekler.
Sadece peşkeşi çekemediler başa sardılar. Peşkeş ne zaman çekilir o zaman kaldıkları yerden ağır adımlarla devam.
Yorum
-
Onur Emre Sarısoy'un yazısı
Recep Tayyip ERDOĞAN
“Size söz veriyorum Akyazı projesi hayata geçecek ve 2011 yılında bitecek. Trabzonspor da kendisine yakışan stadyuma kavuşacak.”
(2007 Genel Seçimleri Trabzon Mitingi)
Erdoğan BAYRAKTAR
“Geçmişe değil geleceğe bakarız. Çünkü biz Trabzon olarak büyük düşünürüz.”
“Sen Trabzonsun Büyük Düşün” sloganıyla paralel konuştuktan sonra devam ediyor.
“Stat bizim namusumuz oldu, bizim olmazsa olmazımız oldu. Bu işi ince eleyip sık dokuyoruz. 40 bin kişilik bir stat olacak ve 18 ayda bitireceğiz.” (Şubat 2013)
Faruk Nafiz ÖZAK
"2007 yılında Trabzonspor eski başkanlarından Nuri Albayrak döneminde, Akyazı Projesi gündeme geldi. Başbakanımız da bu projeye destek verdi.” (Haziran 2010)
Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU
“Başbakan bu konuyu yakından takip ediyor. Trabzonspor, 2015-2016 sezonundan itibaren maçları 40 bin kişilik, UEFA standartlarındaki yeni stadında oynayacak.”
“Projesi bitmekte olan bu stadın, yapım ihalesi 2013'ün ilk yarısında yapılacaktır. İhaleyi kim kazanırsa kazansın yer teslimi ve temel atma bittikten sonra 24 ay içinde stat bitirilecektir." (Kasım 2012)
Recep KIZILCIK
‘Hedefimiz en kısa zamanda Akyazı’da ki stadımızı tamamlamak olacaktır’ (Ekim 2011)
Akyazı projesi veya Akyazı stadı artık ne derseniz deyin.
2007 genel seçimi ardından 2009 yerel seçimi ve son olarak 2011 genel seçimi.
“Sen Trabzonsun Büyük Düşün” ve ek olarak 2014’ü de düşün.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar suç tamamen bizde Trabzonspor taraftarı olarak "Büyük Düşün"emiyoruz maalesef. Biz "Büyük Düşün"sek adamlar yapacaksakin olun...
Yorum
-
İlk olarak mc.maneman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaa arkadaşlar ne oldu bu ihale işi, ertelendimi ertelenmedimi. doğru düzgün bir açıklama yok hiç bir yerde ...
Kaç gündür forumda bu başlığada pek yorum yapan yok hayırdır inşalllah...
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar suç tamamen bizde Trabzonspor taraftarı olarak "Büyük Düşün"emiyoruz maalesef. Biz "Büyük Düşün"sek adamlar yapacakAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleetmaİlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleallah muhafaza..Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum