simdi bu secilmeyen stadlardan bir tanesini biz proje olarak sunulsaydi, baskalarin begenmedigini bize kakalamaya calisiyorlar gibi laflar edilecekmiydi??
Sadri Senerin TRT'de dediklerini duymadin galiba. Kulüp halinden memnun. Nolmus yani Mainz kabul etmediyse biz edelim dedi adam resmen. Bi taraflarimizi satsak degitiremeyiz bu projeyi. Alan razi satan razi...
İlk başta öyle demiyodu stad konusunda...Benim istediğim cafeler alışveriş merkezleri restarauntlar olsun isterdim gibisinden sitemkar konuşmuştu...
Şimdi ne olduysa öyle bir hevesle anlattıki stadı aklıma yukardan müdahale olabilir düşüncesi geldi hemen...
Madrid ve Mainz'ın ortak yanı ilk iki harflerinin aynı olması. Madrid için hazırlanan projelerin 4'ünü de beğendim. Ama hayaller aleminde yaşamaya gerek yok. Yapılacak olan proje Mainz'ın beğenmediği projedir.
Madrid ve Mainz'ın ortak yanı ilk iki harflerinin aynı olması. Madrid için hazırlanan projelerin 4'ünü de beğendim. Ama hayaller aleminde yaşamaya gerek yok. Yapılacak olan proje Mainz'ın beğenmediği projedir.
Sadece bilgi için soruyorum. Mainz' in "beğenmediği" için bu projeyi seçmediğini belirten bir kaynak verebilirmisin.
Mainz'ın beğenmesi ya da beğenmemesi meselesi değil. Mesele; başka bir kulüp için özel hazırlanmış, elde kalmış bir projenin Trabzon'a yamanarak Trabzon'un ve Trabzonspor'un enayi durumuna düşürülmesi
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Mainz'ın beğenmesi ya da beğenmemesi meselesi değil. Mesele; başka bir kulüp için özel hazırlanmış, elde kalmış bir projenin Trabzon'a yamanarak Trabzon'un ve Trabzonspor'un enayi durumuna düşürülmesi
Bence yanlış pencereden bakıyorsun mainze hazırlanıp bize kısmet olması bu stadın kötü olduğu anlamına gelmez ve dikkat et birebir mainz in stadı gibi olmayacak. Birkere bize yapılan stadyum 10.000 kişi daha fazla seyirci kapasiteli. Eğer istersen her stadı birbirine benzetebilirsin olaya hangi niyetle baktığını gösterir bu.
Tamam, o zaman Alika87'nin sorusuna cevap verebilirsiniz. Cevabınız da muhtemelen hayır o stadı da istemiyorum olurdu. Yanılıyor muyum?
simdi bu secilmeyen stadlardan bir tanesini bize proje olarak sunulsaydi, baskalarin begenmedigini bize kakalamaya calisiyorlar gibi laflar edilecekmiydi??
Çok amatörce yönetiliyoruz. Sadri Şener'in beğenmesi yeterli mi bizim için?
Mantik olarak ikisi de yeterli degil. Ne begenmediklerini anlamak icin yeterli Mainz'in o projeyi secmemis olmasi ne de baskanimizin begenmesi bizler icin yeterli degil.
En son cerasus tarafından düzenlendi; 03.03.2013, 18:30.
Mainz bir proje yarışması yapıyor. Aralarından bir projeyi seçiyor ve o proje bu proje değil. Bu yeterli değil mi beğenmediklerini anlamak için?
Bu projeyi kendi projelerinden daha kötü olduğu için seçmediklerini hiç sanmıyorum. Seçim kıstasında sadece "beğenmek" yoktur, maliyet vs. de önemli. Yarışmada "seçtikleri" kendi stadları bu projeden çoook daha basit, sıradan, çirkin. 1950 li yıllarda yapılmış bir "ingiliz stadı" gibi.
Maliyeti ne kadar bu stadın; ilk başta proje maliyeti 44 milyon euro. Bu stadı Fsv Mainz kulübü değil, Mainz belediyesi yaptırıyor. Daha sonra UEFA kriterlerine uygunsuzluğu nedeniyle Mainz kulübü de cebinden 9 milyon euro katıyor ve UEFA için gerekli düzenlemeleri de projeye dahil ediyorlar. Toplam bedel 53 milyon euro.
Bu proje Mainz' a fazla maliyetli geldi muhtemelen.
O zaman ilk mesajımı değiştirelim. Mainz'ın beğenmediği değil de seçmediği proje yapılıyor diyelim. Ama bu kelime değişikliği benim vermek istediğim mesajın aslını değiştirmedi. Bize Mainz'ın seçmediği proje yapılıyor. Mainz bile bizden daha profesyonelce yönetiliyor. Vermek istediğim mesaj bu. Bizde ise Sadri Şener beğendi, çevre bakanı beğendi...
Yorum