Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir kere de başka eleştiri gelsin bu konuda
    Beğenip beğenmemek öznel bir konu. Ama büyük çoğunluk stadı beğenmediğine göre, eleştiriden çok eleştiriye kulak verecek yetkiliye ihtiyaç var.

Aslında en iyi eleştiri oy sandığında yapılır. Ama nerde...

Yorum

• hafif diktorgen tamamen eski kaleleri andiran bir stadin hayalini kurmustum ben, 4 kosesinde yukselen burclari olacakti ve adi da yavuz selim stadi olacakti. gorunum olarak tarihi bir eser gibi durup , cok moder olacakti, tam anlamiyla bir mabed olacakti. ben mi cok hayal perestim bilmiyorum ama cok orjinal cok guzel bir sey canlandirmistim kafamda. yapilan modern stadlara bakinca bence hepsi birbirine benziyor, bizimkisi de standart onlardan birisi.. Besiktasin yeni stadini sutunlar cevreleyecekmis bence o acidan diger stadlardan ayriliyor ve cok daha guzel olacak gibi duruyor.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şunun neresini beğendiniz ? Ciddi soruyorum.
        Sen Trabzona yapılacak stadın neyini beğeniyorsun ? Ciddi soruyorum.

Yorum

• Stad bu ise bjk yi de kazıklamışlar.

Yorum

• Su yukardaki görüntü asagidakinden o kat daha güzel ve estetik duruyor.

Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• katlı olur umarım ve alt tarafta 90 dakika susmayan taraftarımızı izleriz.

Yorum

• Bu çatı çocukluğumda olsaydı origamiyle yapardık ne güzel
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bence bu stada bu kadar küfür edenler bunun sebeplerini maddeler halinde açıklamalı.

Stadyuma dışarıdan baktığımızda bu kadar kötü bir görüntü olmadığını düşünüyorum.

Bana soracak olursanız ben de Juventus'un stadyumu gibi olsun isterim, tribünler dimdik, kale arkaları tek parça olsun isterim. Ama bu stadyumda bu kadar kötü olan nedir?

Ben bakıyorum bakıyorum çözemiyorum. "İyidir, güzeldir" demiyorum yanlış anlaşılmasın, ama bu kadar kötü olan şeyi de göremiyorum.

Bence yapılacak olan stadyumda en kötü olan şey, locaların bir tarafın atmosferini tamamen silip süpürmesidir, orayı sessiz bölge haline getirmesidir.

Taraftara sorulmaması, yeni proje yaptırılmaması, birkaç proje içerisinden en iyisinin seçilecek olmaması ve hiç kimseden fikir alınmadan bu yapılacak denmesi zaten başlı başına kötü bir durum.

Tekrar söylüyorum, diğer etkenlerde hemfikiriz, sadece bu stadyumun kötü yönlerini merak ediyorum. Bunları ayırarak konuyu ele aldığımızda, bu stadyumu bu kadar kötü yapan nedir, maddeler halinde sıralanırsa sevinirim. Mainz'in reddettiği bir proje diye bu kadar tepki gösteriliyorsa, bu anlamsız bir durum bana göre.

Amacım olayın netleşmesi. Şimdiden teşekkürler.
                  İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Netleştirmeye benden başla Çağatay,

Ankete beğenmedim oyu verdim ama beğenmeyenlerin şahin kanadından yani çadır diyenlerden değilim de güvercin kanadındanım onu öncelikle belirtiyim

En birinci beğenmeme sebebimi aynen kararttığım yerde sen yazmışsın,
                  e abi orda haklısın ama stadın ne suçu var beğenmediğin yerini söyle dersen,
                  taraftara sorulmadığı için ön yargılı bakıyorum,2-3 şık sunup şataflansaydık çok daha ala olurdu.
                  İkinci beğenmeme sebebim dış görünümü,çatı geometri ders kitabı gibi,yada çadır gibi
                  Üçüncüsüne loca diyeceğim ama bana göre kafaya takacak bir şey değil çünkü modern stadlar aşağı yukarı aynı,hiç olmasa ama oluyor ve büyütülecek bişi değil bence.

Ertan abi cevap için teşekkürler, daha sert karşı çıkanların fikirlerini merak ediyorum.
                  "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

...
                    Başından bu yana tasarım olarak ve malzeme seçiminde şehrin mimari kültürünü ön plana çıkaracak , ya da tıpkı kolezyum gibi şehre futbol stadyumu olmasının yanında anıt gibi yükselecek bir eser arzu ediyordum . Bu sebeplerle de yukarıdaki , bjk stadı projesi benim çok beğenimi kazanmıştır , tıpkı avrupa kupası adaylığında İzmir için sunulan proje gibi . Yahut Berlin Olimpiyat stadyumu dış cephesi gibi ...

Yalnız dikkat bu projede de tribün sırtları görünür bırakılmış . Tıpkı arka sayfalarda pek çok örneği verilen önemli avrupa klüpleri stadyumları gibi .

Tasarım benim de hiç hoşuma gitmiyor , başka bir projede tercih edilmeyen tasarımın Trabzon'a dayatılması cabası . Ve fakat teknik isterleri görmeden , tasarım yönüyle de ilgisi olmamasına rağmen prefabrik stadyum demek çatı sistemi çadır demek bana göre körlemesine bir eleştiri biçimidir .
                    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 23.02.2013, 23:53.

Yorum

• Vasili hazır burdayken sorayım bu Membran çatı nasıl birşey bizim stadın çatısı böyle olacakmış sanırım, araştırdım ama pek birşey bulamadım.
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Vasili hazır burdayken sorayım bu Membran çatı nasıl birşey bizim stadın çatısı böyle olacakmış sanırım, araştırdım ama pek birşey bulamadım.
                        Membran çatı hakkında bazı bilgiler bu linkte mevcut ..

Yorum

• Çok farklı projeler olmasının yanında , stadın kaplaması üzerine benzer fikri temellere sahip bir proje , ancak burada eser bir sanatçının elinden çıkmışçasına tutarlı ve insanı hayran bırakan bir kompozisyona sahip .

Yorum

• 90 dakika susmayip eski cehennemi ya$atamadiktan sonra bize en güzel stadi yapsalar ne olacak (:
                            Benim icin önemli olan taraftar destegidir...Istanbul Olimpiyat Stadi örnek olarak duruyor i$te...koca beton yigini...hicbir özelligi yok...taraftar gidiyor da ne oluyor...
                            Her$eyden önce biz kendi maclarimizda ayni frekansi tutturup takimimizi desteklemeliyiz...
                            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Beşiktaş'ın stadı da en az bizimki kadar kötü..

Yorum

• Beşiktaş'ın stadyum projesini, dış görünüş olarak beğenmedim.

Ancak; bizimkisinden çok daha estetiğe sahip olduğu da bir gerçek.

En azından tarihi bir hava vermiş dış kaplama.

Detaylara gelirsek, üzerine kafa patladıldığı çok bariz.

Biz de hala ne olacağından bi haber şekilde bekliyoruz.

Ama beğenenler var onlar sağolsun.
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X