Eger stad olucaksa yapilackasa ismini firtina park koyalim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak faithus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.sabah.com.tr/multimedya/g...&albumId=46836
herşeyiyle ama herşeyiyle muhteşem bir stat...
okurken inanılmaz kıskandım...Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Acık ara Turkiye'de en kotu stadyum projesi Trabzonsporun..Zaten taraftarın istediği ne zaman olduki,bir kulub dusunuyorum,taraftarıyla bukadar zıt hareket eden..
Bence Yonetime e-mail yollayın harika proje super proje diye,emin olun,4 gun sonra proje degişir...
Cunku bu yonetim,Trabzonspor taraftarıyla zıt gitmeyi bir alıskanlık olarak goruyor..ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcık ara Turkiye'de en kotu stadyum projesi Trabzonsporun..Zaten taraftarın istediği ne zaman olduki,bir kulub dusunuyorum,taraftarıyla bukadar zıt hareket eden..
Bence Yonetime e-mail yollayın harika proje super proje diye,emin olun,4 gun sonra proje degişir...
Cunku bu yonetim,Trabzonspor taraftarıyla zıt gitmeyi bir alıskanlık olarak goruyor..
Yorum
-
bordomavi net
herkes birşey sallıyor burda madem bordomavi.net bu kar etkili neden bir macta 100metre bez parçası ayarlayıp biz stadı beğenmedik istemiyoruz diye pankart acamadı, bunuda yapamıyorsak diyecek bir söz yok, ancak hepbareber yazı yazarız buraya.kahramanlar bordo mavi giyer.
komandolar viravira61.
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHele sükür...
Yeni gördüm bunu. Aynisini diyorum kac gündür.
Sadece camiamiz degil, ulusal medyada takip ediyor burayi.
Yorum
-
İlk olarak faithus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.sabah.com.tr/multimedya/g...&albumId=46836
herşeyiyle ama herşeyiyle muhteşem bir stat...
okurken inanılmaz kıskandım...
Adam yeni stadın rüyalarına girdiğini söylemiş, koşturuyor, çabalıyor. Acaba bizim başkan projeye hiç denk gelipte detaylı bakmış mı. Stad yapılıyor ya daha ne istiyoruz mu diyordur.
Mükemmel bir stad renderlara göre. Ya ne kadar saçmadır ki, BJK nin bu projesin lafı çıkalı 1 yıl olmadı, henüz prosedür işleri geçiliyor ama adamlar stadın planlarını, localarını, ıvırını zıvırını herşeyi paylaşıyorlar insanlarla.
Bizim stadın şu resmini 2009 dan beri her yerde görüyoruz, 1-2 ay sonra inşaat başlıyacak. Ne plan, ne resim ne bişey, bilgi dinleniyoruz milletten. Böyle mi büyük takımız, anlayamıyorum!horyanli
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHele sükür...
Yeni gördüm bunu. Aynisini diyorum kac gündür.
Sadece camiamiz degil, ulusal medyada takip ediyor burayi.İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcık ara Turkiye'de en kotu stadyum projesi Trabzonsporun..Zaten taraftarın istediği ne zaman olduki,bir kulub dusunuyorum,taraftarıyla bukadar zıt hareket eden..
Cunku bu yonetim,Trabzonspor taraftarıyla zıt gitmeyi bir alıskanlık olarak goruyor..
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Beşiktaş maçına dev pankart hazırlayalım.
Stadın resmini koyup, ' MAİNZ'İN STADINI İSTEMİYORUZ ' veya ' ÇALINTI PROJE İSTEMİYORUZ ' yazalım.
Bence çok etkili olur. Yöneticiler lütfen bunu dikkate alsın ve bu konu için ayrı bir başlık açılsın.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
bir bjk'nin stadına bakın birde bizim çadıra....
YAPIMI 18 AYDA BİTİRİLECEK
365 GÜN, 24 SAAT YAŞANABİLİR BİR STAT
"Türkiye'de örneği olmayan, dünyada özel projelerde kullanılan bir çatı olacak. 365 gün, 24 saat yaşanabilir bir stat planlıyoruz. Bu yüzden çatıyı çok önemsedik. Çatı şeffaf olacak. Stadın içini, ruhunu yansıtacak. ETFE şeffaf çatı örtüsü ve çelik kablo taşıyıcı sistem uygulaması yapılacak."
TRİBÜNLER İKİ KATLI OLACAK
TEKNOLOJİK VE ÇEVRECİ BİR STAT
KANADA'DAN AKUSTİK DESTEĞİ
İnönü Stadı'ndaki mevcut akustik yapıyı,
Kanada MC Gill Üniversitesi'nden Wieslaw Woszczyk inceledi. Konu görüşülürken 'Dünyanın en güzel statlarından birini yapacağız, yeni stadın ses ve akustik düzeni ile de ilgilenirseniz, buna izin veririz' dedik. Çok mutlu oldular. 'Bu projenin içinde olmak ayrıcalık' dediler.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman "HERKESE MİNNETARIZ"
Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç'a da çok teşekkür ederiz. Özellikle stadın arkasındaki GSGM arazisinin devri süreci de dahil olmak üzere, Beşiktaş'ın yeni ve çağdaş bir stada kavuşması için mücadele ettiler. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan Bayraktar'a, Eski Kültür Bakanımız Ertuğrul Günay ve özellikle de projeyi çok iyi inceleyen, hassasiyetleri paylaşan yeni Kültür Bakanımız Ömer Çelik'e, Gençlik ve Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan'a katkılarından dolayı teşekkürü borç biliyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin stadın arkasındaki arazilerini projeye dahil ettik. Sayın Başkan Kadir Topbaş da hep yanımızda oldu. Hizmeti geçen herkese minnettarız."
Sayın Bayraktar'a soruyorum Trabzon'a müthiş bir stad hediye ediyoruz diyerek bizi kandıramazsın iki proje arasındaki fark görülüyor!Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
BJK'nin Stati ile Kulüp ile ilgileniyor, ya bizim Stat ile?
Kulübe bu konuda baski yapmadigimiz sürece hicbirsey degismez. Burada yazdiklarimiz ile kaliriz.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum