bursa stadında süper bir atmosfer olcak kale arkasına baksanıza helal olsun bursa belediyesine ve traftarın istediği stad yapımında aktif rol alan bursa yönetimin.bizim başkanda sıkılmış akyazı meselesinden
bizim maraton tribün gibi.
Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Proctor, Teğmen Harris'in saçlarını yapmaya çalışır ve ortaya çıkacak olan manzarayı Harris'e göstermemek için aynayı kaçırır ya, heh işte bu stat olayının gizemi de aynı o durumdur.. Bir şey yapacaklar ama Proctor'un Harris'in saçını getirdiği hal gibi mi olacak bilemiyorum.
Çok enteresan.
Değişti denilen projeyi aylardır gözümüze gözümüze sokuyorlar şimdi farklı haberler geliyor.
Bu arada Trabzon basınına da bravo daha yeni mi jetonları düşmüş.
Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Ya geçtiğimiz 1,5 ay önce Erdoğan Bayraktar ile ayak üstü konuşmuştum müsteşarı sayesinde ama yalnızca dolgu hakkında.Müsteşarına da Trabonlular stad konusunda rahatsız Mainz'ın çalıntı projesi ve gerçekten stadı hiç beğenmiyorlar dediğimde ''Allah allah bir bilgim yok.Bunu neden Trabzonlu yetkililer iletmemiş mi?'' dedi.Ben de gülümseyerek bilmiyorum dedim.O konu orada kapanmıştı.
Arkadaşlar bir kampanya başlatalım.14 Şubattaki ihale daha ön yeterlilik ihalesi asıl ihale değil.Yani artık geç değil.Hem kulübe hem GSGM ve Gençlik ve Spor bakanlığı,Çevre ve Şehircilik bakanlığı ve Başbakanlığa mailler gönderelim gerekli merciilerle irtibata geçelim.Ben elimden geleni yapmaya hazırım...
Bu stadı Trabzonspora reva görenler gaflet, dalalet ve ihanet içerisindedir. Bunun başka bir açıklaması yapılamaz.
gs patentli sözde mimar özde ise diploması çöpe atılacak adam TS ile alay edercesine milattan önce kalma projeyi bize dayatıyor. Müstehak görüyor. Hem de bunu icazet almadan yapıyor. Bu projeyi yapmak için mimar olmaya gerek yok.
Arsenal Emirates stadının 40 veya 45 binlik olanı yapılsın. Futbol kenti olan Trabzon en iyi stadı hakediyor.
Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın yapmış olduğu basın toplantısında bir çok ilde yapılacak stat projelerinin muhteviyatları ve özellikleri hakkında bilgiler verdi. Bulundukları şehirlerden izler taşıyan, yörenin özelliklerini yansıtan projelerden bahsetti. Sözgelimi; Malatya'da kayısı şeklinde, Antep ilinde baklava dilimi şeklinde, Samsun'da Karadeniz'i yansıtacak dalgalı şekilde mimari yapılardan bahsettiniz. Bunlar ilk etapta aklıma gelen örnekler...
Üzülere belirtiyorum ki; Akyazı'daki dolgu alanı üzerine inşa edileceği konusunda güçlü deliller olan stad Trabzonspor'a yakışır bir stad değildir. Mevcut proje ne binlerce yıllık kültür mirası olan Trabzon şehrinden bir iz taşımaktadır, ne yörenin coğrafi özelliklerini tasvir etmektedir, ne de bölge futbolunu ve hatta ülke futbolunu domine etmiş, yine aynı zamanda ülke futbol tarihini kökünden değiştirmiş ve bir devrimin altına imza atmış Trabzonspor'dan bir iz taşımaktadır. Böyle bir stad projesi hem taraftar açısından hem de kulüp açısından maalesef kabul edilebilir değildir.
Daha önce, kalibresi Trabzonspor'un altında olan bir Alman (Mainz FC) takımının veto ettiği stadyumu Trabzon'a ve ülke futboluna yakıştırmak ciddi bir yanlıştır. Zaten Akyazı'daki dolgu işlemleri süresince, öncesinden de gelen sıkıntılarla beraber beklentiler tavan yapmış durumda. Trabzonspor taraftarı yıllardır daha modern ve kendini yansıyacak "özel" bir stada kavuşma özlemi içerisinde verilen sözlere inanmaktan bitap düşmüş. İşte tüm bu nedenlerden dolayı, mevcut yanlıştan ivedilikle dönülmesi gerekmektedir. Trabzonspor'a, Trabzon'a "has" bir stad kazandırılmalıdır. Bu konuda derin endişeler beslemekteyim.
Sürecin sonuna kadar takipçisi ve müdahili olacağımı kendi özelimde Trabzonspor taraftarının adına belirtmek isterim. Saygılar...
TOKİ VE GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞININ MAİL ADRESLERİ YOK SANIRIM. BUNUN YERİNE AÇIK ADRESLERİ VE SABİT HATLARA YÜKLENEREK -gerekirse yazılı metini okumak suretiyle- ŞİKAYETLERİMİZİ İLETEBİLİRİZ! MUHAKKAK İLETMELİYİZ...
T.C. BAŞBAKANLIK
TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ)
Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent / ANKARA
Tel0312) 266 76 80
Faks0312) 266 77 48
T.C. BAŞBAKANLIK
TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ)
İSTANBUL UYGULAMA DAİRE BAŞKANLIĞI
Halkalı Atakent Mahallesi II
Kültür Merkezi Karşısı
34303 Halkalı / İSTANBUL
Tel: (0212) 495 40 40
Faks: (0212) 470 03 16
Adres
: Büyük Esat Mahallesi Koza Sokak No: 34 Çankaya / Ankara
Telefon
: + 90 312 442 79 51
Faks
: + 90 312 408 20 40
T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Adres
: Örnek Mahallesi Oruç Reis Caddesi No:13 Altındağ / Ankara
Telefon
: + 90 312 596 70 00
Faks
: + 90 312 596 70 47
SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Adres:
ÖRNEK MH. ORUÇ REİS CD. NO:13
ALTINDAĞ/ANKARA
Telefon: 0 312 596 60 00
Faks:
E-Posta
KIZILAY EK HİZMET BİNASI
Adres: Süleyman Sırrı sok. No:3 Yenişehir ANKARA
Telefon: 0 312 430 33 06 - 15 hat
Faks:
E-Posta bilgiedinme@sgm.gov.tr
Spor Genel Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
Adres:
ÖRNEK MH. ORUÇ REİS CD. NO:13
ALTINDAĞ/ANKARA
Telefon: 0312 596 60 00
Faks:
E-Posta basin@sgm.gov.tr
Bu hali bir kaç düzeltme ile göndermeye hazır olur.
Kulübe göndermek için de ayrı bir metin hazırlanabilir.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
şu yapılacak stada baktıkça sinirlerim bozuluyor ya biz bu kadar kötü bi projeyi hakedicek ne yaptık zaten yıllardır bekliyoruz stadımız olsun diye bunu yapacaklarsa bosuna beklemişiz avni akerden hiçbir farkı yok benim gözümde
şu yapılacak stada baktıkça sinirlerim bozuluyor ya biz bu kadar kötü bi projeyi hakedicek ne yaptık zaten yıllardır bekliyoruz stadımız olsun diye bunu yapacaklarsa bosuna beklemişiz avni akerden hiçbir farkı yok benim gözümde
Kimse birsey yapmadi problem orda.Sehirin Bürokratlar Bakanlarin basbakanin bir tarafina girmek icin birbiri ile yarisiyor.Halk ne derse Bakanin duymak istedi gibi söyler.Halk beyaz der Bakan Kara duymak ister Bürokrat Bakanim Halk Kara icin ölüyor der.Cok yasayin bu fikriniz ile der.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
şu yapılan proje yapılabılecek en basıt stad şeklidir
eger o yapılacaksa bızı orda oynatmayacak bı yonetım ıstıyorum bunca yıl bekleyıp bunu mu reva gormuşler?
kimseden bırsey beklemeyıp avnı akerde kalalım o ucube de ellerınde patlasın.!!!
şu yapılan proje yapılabılecek en basıt stad şeklidir
eger o yapılacaksa bızı orda oynatmayacak bı yonetım ıstıyorum bunca yıl bekleyıp bunu mu reva gormuşler?
kimseden bırsey beklemeyıp avnı akerde kalalım o ucube de ellerınde patlasın.!!!
Çok yerinde bir tespit.
gs'ye 300 milyon euro'luk stad yapılırken TS'a 70 milyon euro'luk stad müstehak görülüyor.
Madem bizim istediğimiz donanımda modern ve estetik stad yapılmayacak o zaman Avni aker'de oynamamız mantıklı olacaktır.
Yönetim ve şehire bakıyorum. Kaderine terkedilmiş durumda. Tek tük ses bile duymuyoruz. Ne yaparsan razıyız portresi çiziyorlar.
Yerel medya biraz olsun şerefli ve onurlu ise yarın manşetlere '' bu ucube stadı '' istemiyoruz şeklinde çıkarlar.
Yorum