Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Karikatürlerden anlaşılıyor ki biz 10 yıl değil 36 yıldır uyutuluyoruz

Yalnız kapasiteye bakar mısınız 40 bin 50 bin forumda 20 30 bin olsun diyenler çıkmıştı ne gerek var zaten dolmuyor diye.

Trabzonsporun gelişimini göstermesi açısından önemli ileri değil de geri gitmişiz kafa olarak.
    En son kamaleyte tarafından düzenlendi; 18.01.2013, 19:53.

Yorum

• bursa'nın stad inşaatı durmuş
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Bu resimdekine bile raziyim, yeterki o cadiri kurmasinlar Trabzona...

Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu resimdekine bile raziyim, yeterki o cadiri kurmasinlar Trabzona...

Bu sanki Avni Aker'in yerine yapılmış bir proje gibi.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            faruk özakin Spor Bakani oldugu dönemin bir haberinden aldim resmi. Haberde öyle bir sey yazmiyor.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Atay Aktuğ döneminde Zorlu Grand Oteli'nin projesini çizen Trabzonlu bir mimara çizdirilmiş proje idi.

Sadece çizimde kalan.
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Stadyum her ne kadar istediğimiz gibi olmayacak olsa da tesisin tamamı cezbediyor.
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Stadyum nasil olacakki? Ben halen bir proje göremedim?

Edit: Buldum, yanliz ben onu öylesine saniyordum. Umarim gercektende o linkteki stat yapilmaz.

..
                  En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 19.01.2013, 00:02.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Orada yapılacak diğer hiç bir şey umurumda değil benim.

Oranın amacı stadyum.

Kisvesi stadyum.

Önce onu adam gibi yapacaklar.

Diğerleri yan mamül.

Birileri de bu projeye yatırım diyor en çok ona gülüyorum.

Yatırım nedir? Bunu bilmek lazım...
                    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Atay Aktuğ döneminde Zorlu Grand Oteli'nin projesini çizen Trabzonlu bir mimara çizdirilmiş proje idi.

Sadece çizimde kalan.
                      O zaman Akyazı falan yok tabi piyasada.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Aynen öyle.

Nuri Albayrak vakası olmamıştı henüz...

Yorum

• Akyazi Stadyum Projesi

Afrika kupasinin oynandigi statlara bakarsak Johannesburg stadyumu 84 bin 500 kapasite. Yarisi 42 bin 250 kapasite ile tam bizlik.
                          En son tirol61 tarafından düzenlendi; 20.01.2013, 03:49.

Yorum

• Ya beyler mesajları okuyorumda stad nasıl olucak diye garip şeyler yazılıyor yaa arkadaş stad gazetelerde çıktı spor bakanlığının stad tanıtım videolarında çıktı bize bu ucube yapılıcak işte yada çadırmı desem yada inşaat şantiyesimi mainzın kabul etmediğimi desem bize bu iğrenç stadı yapıcaklar ve kimsenin kılı kıprdamadan en az 50 yıl boyunca sevmediğimiz benimsemediğimiz içimize sinmeyen hiçbir heybeti ve korkutucu atmosferi olmayan bu ucubeye gidicez siz bana ne yapabiliriz biz birlik olup bu stad projesini engelleyebilirmiyiz ondan söz edin herkes kurusıkı sallayıp duruyor yönetimle görüşelim stad maketleri sunalım yada dünyadan marka olmuş klass stadları yönetime sunalım bişeyler yapalım yaa inanılır gibi değil stadın merdivenler gözüküyor sanki inşaat şantiyesi haaaa isterlerse o merdivenleri kamufle etsinler ama olmaz çatısıda berbat trubün dizaynıda berbat tam bir sirk çadırına benziyor bu stad

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Stadyum her ne kadar istediğimiz gibi olmayacak olsa da tesisin tamamı cezbediyor.
                              hamdi kardeşim tesislerin geneline bakınca çok güzel insanı cezbediyor ammaaa isterse stad dışındaki tesiler altından olsun önemli olan staddır çünkü oranın kalbi stad olucak ve bu stad iğrenç ötesi sevmedğin birşeyi yıllarca yapmak insanı bitirir bende bu stadı hiç sevmedim ama trabzonspora aşığım ve bu stad yapılırsa trabzonspor sevgimden dolayı hiç sevmediğim bir stada gitmek zorunda kalıcaz daha stad yapılmadı engelleyebiliriz

Yorum

• Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda koltuklar takılmaya başlandı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X