Gençlik ve Spor Bakanlığı - Bilgi Edinme Başvuru Cevabı
04.12.2012
Yanıtla ▼
Bimer Kişilere ekle
Kime: tahirayas_61@hotmail.com
Kimden: Bimer (webbimer@gsb.gov.tr)
Gönderme tarihi: 04 Aralık 2012 Salı 14:41:00
Kime: tahirayas_61@hotmail.com
Microsoft SmartScreen bu iletiyi gereksiz olarak işaretledi ve on gün sonra sileceğiz.
Dur, bu güvenli! | Emin değilim, içeriği göster
Gençlik ve Spor Bakanlığı Bilgi Edinme Hakkı Cevabı
Cevap : Trabzon İlimiz, stad ihtiyacı en hızlı ve en önde değerlendirilen İllerimizden birisidir. Akyazı projesi ile ilgili olarak dolgu çalışmaları sürdürülmekte ve halen devam etmektedir. En kısa sürede bitirilmesine çalışılmaktadır. İyi günler iyi çalışmalar dileriz.
Başvuru No : 11477
Cevap Linki : Cevabı bu linkten de görebilirsiniz.
hocam gelen cevap bu
Acaba bu adrese normal yollardan mail gönderilebiliyor mu? webbimer@gsb.gov.tr
Böyle daha basit olur...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Acaba bu adrese normal yollardan mail gönderilebiliyor mu? webbimer@gsb.gov.tr
Böyle daha basit olur...
devlete mail yollanmaz yollansa devlet kaale almaz adı sanı belli olmadığı için-haklıda-.
bilgi edinme yasasına binaen net sorulara net cevaplar alabilirsiniz.
Burada 33.000 kapasiteli stadın kale arkalarından biri tek katlı diyor sanırım. Bizim proje ile ilgili.
İngilizcesi daha iyi olan ve kelimelerin tüm anlamlarını bilen bir arkadaş tekrar çevirebilir mi?
orada standing places için 13 000 demiş
tam çevirisi oturma yerleri
bana göre localardan bahsediyor
bu locaların 11 000 tanesi tek bir bölümde diyor galiba
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yok koltuksuz yer onlar.Almayada cok tutuluyor bu olay.Taraftar gruplari oraya cogunlukla gidiyor.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Arkadaş şu resme bile bakınca ne kadar basit bir stad olacağı belli oluyor...Bazıları çıkmış müthiş bir stad diyorlar...Çatı hariç git bir kaynak ustasını getir aynısını yapar eminim
Benim bahsettiğim kısım şu : "11.600 of them on one single stand ("Mainz' red wall")" Liverpool KOP gibi bir şey mi acaba?
Benim bahsettiğim kısım şu : "11.600 of them on one single stand ("Mainz' red wall")" Liverpool KOP gibi bir şey mi acaba?
Büyük bir ihtimal kale arkasinda koltuksuz yerleri basediyorlar.dedim gibi en aktif taraftarlar(taraftar gruplar) oraya geciyorlar sov tezeruat vs yapiyorlar.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Büyük bir ihtimal kale arkasinda koltuksuz yerleri basediyorlar.dedim gibi en aktif taraftarlar(taraftar gruplar) oraya geciyorlar sov tezeruat vs yapiyorlar.
Almanya'da olduğunuz için rica ediyorum, müsait bir zamanda, oradan bu oturma yapısına benzer bir tribün fotoğrafı ekleyebilir misiniz Şimdiden teşekkür ederim.
Böylede seyircisiz.Sanirim kücük olan koltuksuz yer.
Statta böyle görünüyor.
kisa bir internet arastirmasi.
Buda Dortmundun
Türkiyede böyle birsey cok az grdüm.Almanyada cogu takimin böyle bir olusumu var.
En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 05.12.2012, 16:50.
Trabzonspor'a old trafford gibi stadyum yapsınlar, işte o zaman ''helal olsun proje budur'' derim. old trafford stadının kale arkası tribünü nasılsa aynısını bize de yapsınlar
En son Sacit tarafından düzenlendi; 05.12.2012, 17:07.
Bizim projenin detaylarını görsek ona göre hareket edecez de mübarek devlet sırrı kimsede ses yok.Proje tamamlandı diyorlar ki zaten hazırdı mainz sağolsun bari daha detaylı resimlerini gösterselerdi.Herhalde ihale edileceği zaman gösterecekler oldu bitti ye getirecekler bu işi.
Yorum