Tepki göstermek için, müdahale etmek için başka fırsatımız olmayabilir...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
bursanın stadının betonarmesı bıtmek uzere bızımkısı baslamadı bıle.. onlardan yıllar sonra baslayıp daha kotusunu yapacaklarsa cok sağolsunlar zahmet etmesınler. adamlara harıka bır stad yapıyorlar...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
stadın kapasitesini hala fazla bulanlar lütfen sussn artık konya42bin bursa 45bin kişilk yapıyor keşke bizimkide 45bin kişilik olsaydı neyse asıl önemli olan stadın görünümü stad projsi hangisi kesinleştimi projeyi birisi tekrar buraya resmini yada video sunu atarsa sevinirim.2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor
Yorum
-
Mailler gönderildi.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
* Böyle proje olmaz dalga mı geçiyorlar bizimle ?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Yalnız Mainz'in kabul etmediği projeyi "Atilla Taş'ı Yunanistan'a iteleme" girişimi gibi bize itelemeleri komik.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
GSB'nin telefonlarının susmaması lazım normal şartlarda...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Suat KILIÇ @GSB_SuatKilic
Trabzon stadının projesi hazır ve onaylandı. İhalesi için dolgu sahasındaki çalışmaların bitmesini bekliyoruz.
Yarın bir şeyler yapmış olmak için çok geç kalmış olabiliriz!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Suat Kılıç'ın twitter hesabından tepkilerimizi iletebiliriz...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bu konuda çok yırtındım. Üzerinde duran olmadı. Sır proje hazırlanıyor, gs stadından daha güzel olacak vs. gibi laflar edildi. Umarım artık üzerinde duran olur da oluşturacağımız baskıyla hatadan dönülürTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konuda çok yırtındım. Üzerinde duran olmadı. Sır proje hazırlanıyor, gs stadından daha güzel olacak vs. gibi laflar edildi. Umarım artık üzerinde duran olur da oluşturacağımız baskıyla hatadan dönülürForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum