Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eğer bunu gerçekten sölmeşisse ve dil sürçmesi değilse bir sonraki basın toplantısında direkt sıkmak lazım biryerlerine yani insanlarla bu kadar mı dalga geçilir kıçı kırık takımlarını statlarını bitmek üzere olduğunu birileri hatırlatsın bu hizmet ehillerine (!!!!)..
    İşte haberin detayı ve linki.....

HER ŞEY GÜZEL OLACAK
    Trabzon’un Büyükşehir Belediyesi olmasıyla birlikte çok şeyler kazanacağını kaydeden Gümrükçüoğlu “Çok şey kazanırken az şey kaybedeceğiz. 5 yıl süre içinde köyden dönüşen bölgelerden vergi alınmayacak. Çömlekçi’de dönüşüm yapılacak. Akyazı Stadı 2015-16 spor sezonunda hizmete açılacak. Büyükşehirle birlikte her şey daha güzel olacak” diye konuştu.

Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Buda Başkanımızın konu ile ilgili son açıklamaları.....

AKYAZI HAYALİM BİTTİ”

Akyazı’daki dolgunun hala bitmemesini de eleştiren Şener, “Ben TOKİ başkanı değilim, Erdoğan Bayraktar da değilim. Duyduğuma göre dolgu Şubat’ta bitiyormuş. O zamana kadar ihalenin yapılması lazım. İki dönemdir başkanım. Bu konu 5 yıl önce de vardı. Artık ilgilenmek istemiyorum. Ben kulüpten sadece 10-15 milyon lira Avni Aker’e harcadım. İnsan bir makamda olunca birtakım hayallerle yaşar. Hayalleri yıkılınca yapacak bir şey kalmıyor. Ben müteahhitlikten geldim. 5 yıl çok uzun bir süre. En iyi ihtimalle 2-2,5 yıl sürer yapımı, etti sana 7-7,5 yıl. Al sana bir Trabzon’da Tanjant Yolu hikâyesi daha. Diğer kulüplerin stadyumlarının ihale tarihleri belliymiş. Bunları sağdan soldan duyuyoruz. Bizim daha ihale tarihimiz belli değil. TOKİ başkanının bugüne kadar kulübe gelip şunu yapalım bunu yapalım dediğini görmedik. Herhalde bizden de pek hoşlanmıyor” şeklinde konuştu.
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• hayaldi yalan oldu desene

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Birisi Sadri Şener'e bu işlerin hoşlanma ile değil lobiyle olduğunu söylemeli.

Yorum

• En son Temmuz'da ihalesi olacaktı
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 6 yıl öce cıktım trabzondan, şimdi başka bir diyarda yaşıyorum. trabzonu ve trabzonsporu ilk günkü gibi değil şimdi daha cok özlüyor ve daha çok seviyorum hasret olsa gerek uzaktayken anlıyoruz daha cok değerini, benim yaşım şuan 32. ben 7 yaşında tanıştım avniakerle ve o günden sonra trabzonda evim avniakerde mac kacırmazdım, mac günü çabuk gelsin diye akşamları 8 de bile yatardım. bizim için trabzon silah avrat tı, değişmeyen şimdide öyle trabzon taraftarı için. maç günü adam göremezdik sokaklarda uzunsokak daha da uzun olurdu maç günleri. galibiyetten sonra ise kısa gelirdi. yemeye gezmeye paramız olmazdı ama ne hikmetse maç bileti almaya olurdu. yağmurda karda dışarı çıkmazdık ama trabzonumuz için zatureye yakalanacağımızı bilsek umrumuzda olmazdı çünkü bizim ilk evimizdi avni aker hiç bir zamanda kızmazdık babamıza. avni aker su alıyor diye ıslanıyoruz başımıza kar yağıyor diye babamızn imkanı olsa evi avniakerin catısını kapatmazmıydı üşemesini istermiydi çoçuklarının abilerinin maçını izlerken. ama gözümüz görmezdi hiç bir olumsuzluğu çünkü bizim ilk aşkımız son aşkımızdı bordo mavi. oğlu dayak yiyen bir baba, abi ,kardeş sineye çekebilirdi ama trabzonumuza laf diyemezdi kimse adamda mangal gibi yürek olsa dünya kadar g.ötü olsa bile yetmezdi cesareti cünkü bizim için kutsal değerimizdi. yetmezdi yürek o kadar değerliydi değerlide.
              belki yazım uzun oldu ama yaşım 32, değil bir sayfa bu site yetmez aşkımı trabzonumu bu sayfalara yazmama. bizim aşkımızda sonsuz kadar, nefes aldığında başlar nefesimiz bittiğinde de bitmez bizim aşkımız bizim için heryer trabzon cennet de cehennemde. yazdıkca yazarım ama yormayayım sizi kısa keseyim biraz, bize yapılan haksızlıklarda bile sustuk susuyoruz takımımızla dalga geciyorlar rant elede ediyorlar yine susuyoruz hakkımızı çalıyorlar yine susuyoruz bakıyorum maziye anlıyorumki aşkımıza küskünüz galiba.yada dargınız. ama şunu unutmayalım bir baba oğluna oğlu babasına kardeş abisine abi kardeşine küs olmamalı bizde öyle sahip cıkmalıyız arkamızı dönmemeliyiz trabzonuma. artık yeter diyelim ne yapacaksak yapalım unutmayalımki o uzunsokak 30-bin kişilik ordu gördü 2006 da haksızlığa uğradığımızda ne değişti demeyelim eski halimize dönelim artık çağrım olsun burdan herkese toplayın artık uzunsokağa yine 30bin kişilik ordumuzu artık ses cıkarın susup kalmayın maziyi aratmayın bize. şiddet değil ama ses getirecek birşeyler yapalım da demesinler bunlar koyun biz çoban. haydi bordomavi.net hedef 61bin tolpamak olsun. eski halimize dönelim. eylem yapalım ama 100 kişiyle değil 61 kişiyle bakalım duyacakmı çobanlarımız kuzuyken nasıl kurt olduğumuzu gösterelim. haydi iyi bir organizasyon bekliyoruz BORDOMAVİ.NET
              En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 16.11.2012, 08:39.
              kahramanlar bordo mavi giyer.
              komandolar viravira61.

Yorum

• Bayraktar'la konuşmamızda dolgunun 1,5 yılda, stadında 2 yılda biteceğini ,büyük bir aksilik çıkmadığı takdirde stadımızın 2014 yılında hazır olacağını söylemişti..ben hala ümidimi koruyorum...inşallah fazla geciktirmezler..bizim asıl yapmamız gereken projeyi tartışmak olmalı...stadyum çizimini yapan kişi yada kişileri bulup irtibata geçmeliyiz..yaptık oldu dedirtmeyelim madem bu kadar bekledik en iyisini seçmek bizim hakkımız.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İnşaat zaten minimum 2 yıl sürer. Daha öncesini beklemeyelim.

Piramitleri yapan Mısırlılar bu stadyumu daha erken yapmasalardı bende birşey bilmiyorum. 20 yılda yapmışlar Keops piramidini.
                  bi de mısırlılara uzaylılar yardım etmiş filan diye söylenti var.
                  ben şimdi uzaya bir uydu yollayıp uzaylılarla bi bağlantı kuracağım
                  rica minnet getirtebilirsek bir kaç iş makinesi ile bir kaç amele bulmayı ümit ediyorum
                  başka isteği olan varsa söylesin
                  şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• elbet birgün birtecek (ama daha çooook var )
                    TÜKENEN SON ŞEY UMUTTUR

Yorum

• Bizden yüzyıllar sonra gelecek arkeologlar sahildeki bu dolgunun nedenini hiçbir zaman açıklığa kavuşturamayacaklar. Hâtta şimdi olduğu gibi bazı uçuk kesimler burası uzaylıların iniş pistidir diyecek. Bilmiyorum ki kurban pazarı olabilir diyen bir arkeolog çıkar mı ...

Yorum

• Mersin arena yükseliyor biz kaç senedir dolguyu bitiremedik!

"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mersin arena yükseliyor biz kaç senedir dolguyu bitiremedik!

Seçimlere yakın hareket bekleyelim biz yine de. (=
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Sanki inşaat başlasa stat hemen bitecek.Yine rte yandaşlarından biri alır işi ayda bir direk dikerler işte.Herkesin ki biter bizimki bitmez niye bitmedi desek ee denizi dolduruyoruz diyecekler.Sanki fezaya uzay istasyonu kuruyorlar.

Yorum

• Mektubu yolladim..PDF olarak buraya yüklemek istedim, ama cok büyük.. MIsal olarak resimleri de yanina koydum... umarim en kisa zamanda olumlu bir yanit gelir kendisinden

Yorum

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mektubu yolladim..PDF olarak buraya yüklemek istedim, ama cok büyük.. MIsal olarak resimleri de yanina koydum... umarim en kisa zamanda olumlu bir yanit gelir kendisinden
                                Emeğine sağlık.İnşallah bir netice alırız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X