Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tamam arkadaslar.. Yanliz söyle bir planim var.. Hem e-mail hem posta yolu ile yollayacagim sabah.. Misal olarak standford bridgeyi verebilirim.. Veya sizler nasil istiyorsaniz.. .. Istedigimiz tipteki stadin resimlerini beraberinde yollamak istiyorum.. yazi hazir..kendisine bizim isteklerimizi ciddiye almasi konusunda ricada bulundum..bir kac soru daha gelebilir o yüzden suan bekliyorim sabah yaziyi tamamlayip resimler ile birlikte yollayacagim

Yorum

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tamam arkadaslar.. Yanliz söyle bir planim var.. Hem e-mail hem posta yolu ile yollayacagim sabah.. Misal olarak standford bridgeyi verebilirim.. Veya sizler nasil istiyorsaniz.. .. Istedigimiz tipteki stadin resimlerini beraberinde yollamak istiyorum.. yazi hazir..kendisine bizim isteklerimizi ciddiye almasi konusunda ricada bulundum..bir kac soru daha gelebilir o yüzden suan bekliyorim sabah yaziyi tamamlayip resimler ile birlikte yollayacagim
      Stanford bridge iyi bir fikir. Birde oldtrafford ve anfield road stsdyumlarindaki gibi tribun baslangic yuksekliinin zeminle ayni olmasi benim icin en onemli detay

Yorum

tamam arkadaslar.. Yanliz söyle bir planim var.. Hem e-mail hem posta yolu ile yollayacagim sabah.. Misal olarak standford bridgeyi verebilirim.. Veya sizler nasil istiyorsaniz.. .. Istedigimiz tipteki stadin resimlerini beraberinde yollamak istiyorum.. yazi hazir..kendisine bizim isteklerimizi ciddiye almasi konusunda ricada bulundum..bir kac soru daha gelebilir o yüzden suan bekliyorim sabah yaziyi tamamlayip resimler ile birlikte yollayacagim
        anfield road stadının çatı sistemi gibi basık bir çatı düşünüyorum.Tabi ki modernleştirilmiş hali.

Yorum

• İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Soru sorabilen arkadaştan bir ricam da benim var.Gs-cluj maçında stadın nasıl göle dönüştüğünü gözlerimizle gördük.Trabzon istanbula göre çok daha fazla yağmur alan bir yer.Acaba stadın üzerinin shalke arena gibi tamamen kapatılabilme gibi bir ihtimal yada proje var mı.şimdiden teşekkürler...
          Gs Sahasının o şekilde olması yağan yağmurdan değil Gs yönetiminin acizliğinden kaynaklıdır para gözlülüklerin den dolayı o zemin, o hale gelmiştir. Orada yapılan konser ve organizasyonlar sonucu o hale gelmiştir. İyi bir drenaj bu sorunları ortadan kaldırır.

Üstü kapalı Stad projesine gelince bu aşamada imkansız gibi bir şey..

Yorum

• Akyazı'yla beraber, mümkünse

Yorum

evet arkadaslar, 5 dakika önce ibrahim kardesimizin ibrahim kardesimizin verdigi numarayi aradim..

Hanimi cikti telefona, kendisine ilk sorum, proje ile mete arat mi ilgileniyor diye oldu.. hanimi da bunu dogruladi.. bana is yerinin numarasini verdi.. oradaki bayan da bunu dogruladi.. kendisine bilgiler verebilecek mi diye sordum.. bana mete aratin suan da hasta oldugunu söyledi, ve bir e-mail adresi verdi, sorulari bizzat kendisine sormamiz gerektigini söyledi..

birazdan e-mail yazacagim, bunu icin lütfen bana, kendisine sorulmasi gerektigi ve sormak istedikleriniz sorulari yazin, ben de bunu e-maile yükleyebileyim..
              Helal sana kardeşim.

Bu saatten sonra kafalarındaki projeyi değiştirmemiz zor bence, çoktan başlamışlardır çizimine, ana görüntü bellidir yani, ayrıntılar değişebilir sedece.

Benim sormak istediğim, eğer proje hazırlanmışsa şimdiye kadar gördüğümüz projelerden biri mi yoksa hepsinden daha başka bişey mi?

Yorum

• ukrayna'daki şampiyonada yeni yapılan bazı stadlarda tribünlerin sahadan epey yukarda ve maratonun her iki yanındaki köşelerdeki büyük araç kapıları çok rahatsız ediciydi. İnşallah o şekilde olmaz.
                Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• _ kale arkalarından en az bir tanesi tek parçamı?
                  _ çatısı basık mı?
                  _ iki katlı olan tribünlerinden; ilk katı ikinciye oranla daha yüksek mi?
                  bu sorular sorarmısın yetkiliye.......
                  (bu arada uefa kriterine göre artık yeni statlar da tribünler sahaya en fazla 7 m yakın olabiliyor sanırm. onun için bu tarz bir soru sorma bence. )

Yorum

• Dün yerel medyada haberler çıktı.....

Belediye Başkanımız stadyumun 2015-2016 sezonuna yetişeceğini söylüyordu......

bu seneden 46 gün....

2013 yılı 365 gün....

2014 yılı 365 gün....

sezon ağustos ayında açılıyor.... 210 günde 2015 ten dedikmi....

Yaklaşık 1000 gün sonra stadyumumuza kavuşmuş olacağız......

Masal gibi geliyor dimi
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• faik abi moral bozma yahu. ne güzel tam moda girdik.. kedidir o kedi başkanın dili sürçmüştür...

Yorum

• Bence proje bitmiştir benim sorum medyada dolaşan projelerle bir ilgisi var mı yoksa tamamen farklı bir proje mi?

Yorum

• İnşaat zaten minimum 2 yıl sürer. Daha öncesini beklemeyelim.

Piramitleri yapan Mısırlılar bu stadyumu daha erken yapmasalardı bende birşey bilmiyorum. 20 yılda yapmışlar Keops piramidini.
                          En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 15.11.2012, 13:12.

Yorum

• Bu arada gaziantep stadı ihalesinin ilanı toki sayfasından yayınlanmış 27 12 2012 tarihinde bizden cok aciliyet arz ediyorya adamlar 4 bin kişiye mac oynuyorlar ama aciziyet bizde tuttuğunu koparan taraftar siyasetci bürokrat olsaydı şu an maçları bu staddan izliyorduk...artık haksızlığa alışmış bir toplum olarak bu olaylar hislerimizi acıtmıyor bile...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dün yerel medyada haberler çıktı.....

Belediye Başkanımız stadyumun 2015-2016 sezonuna yetişeceğini söylüyordu......

bu seneden 46 gün....

2013 yılı 365 gün....

2014 yılı 365 gün....

sezon ağustos ayında açılıyor.... 210 günde 2015 ten dedikmi....

Yaklaşık 1000 gün sonra stadyumumuza kavuşmuş olacağız......

Masal gibi geliyor dimi
                              Eğer bunu gerçekten sölmeşisse ve dil sürçmesi değilse bir sonraki basın toplantısında direkt sıkmak lazım biryerlerine yani insanlarla bu kadar mı dalga geçilir kıçı kırık takımlarını statlarını bitmek üzere olduğunu birileri hatırlatsın bu hizmet ehillerine (!!!!)..

Yorum

• çabuk bitiyor dediğimiz bursa'nın stadı bile 2 senede bitecek. bence de inşaat başladıktan sonra 1.5-2'yi gözden çıkarmak lazım. ama 3 seneye bi dur demek lazım
                                Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X