Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• basketbol salonuyla futbol statını karşılaştırmak bence yanlış...
    bence ilk olarak kulüp yöneticileriyle direk temasa geçelim.. projeden taraftarın memnun olmadığını söylesinler yetkililere...
    burda en büyük hata yönetimde; sen onca arazini veriyorsun( avniaker, yavuz selim, m. ali yılmaz, akçaabat v.s) karşılığında sana yapılacak stattan haberin yok..
    kim yönetimle temas kurabilir acaba bmn den ????

Yorum

• Nesi yanlış onu da yazsaydın keşke bu görüntüyü beğenen olur beğenmeyen olur ben beğeniyorum Boca Juniors'ın stadında da var bu tür localar bana çekici geliyor.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        beyler bu söylediğim değşiklikler mimarın en fazla 1 günün alır bence.. sonuçta bu projeyi babasının hayrına değil parasıyla yapıyor.. o zaman yapmışken adamakıllı bişey yapsın....
        Bu proje trabzon adına yapılmış bir proje değilki...Mainz klübüne yapılmış ama mainz veto etmiştir...Bizimkilerede kakalamışlar belliki....

İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence Karadenizin hircin dalgalarini temsil ediyor...o kadar da berbat durmuyor...
        Hem Trabzona öz hamsiye, findiga, pideye, bicaga ne bilim ba$ka bir nesneye benzeyecek diye bir konu oldugunu dü$ünmüyorum...
        Di$ rengi bordo-mavi olsaydi diyorsaniz ona katilirim...ama zaten komple Akyazi Türkiye'de bir ilk olacak...orada sadece stad yapilmayacak...koskoca spor komplexi olacak...
        Bilmiyorum ama o kadar abartilacak bir durum oldugunu ben dü$ünmüyorum...
        Arkadaşım bu proje mainz klübüne yapılmış bir proje Mainze de acaba karadenizin hırçın dalgalarınımı anımsatsın diye yapmışlar bunu

Yorum

• Mainz neden reddetmiş, hiçbir bilgi yok.

Mainz'in reddettiği söylenen proje yerine yapılan proje:

Bunu ister miydiniz peki?

Yorum

• Oldu olacak şöyle olsun localar

Yorum

• İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Oldu olacak şöyle olsun localar
              Amerika'da çok var bunlardan bu güzel değil tabi ama bizim ki iyi bence.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mainz neden reddetmiş, hiçbir bilgi yok.

Pahalı gelmiş sanırım.

Yorum

• bizim proje hepsinin içinde en güzeli bence, kayısı, baklava, timsah, hamsi gibi şeyler gereksiz

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    basketbol salonuyla futbol statını karşılaştırmak bence yanlış...
                    bence ilk olarak kulüp yöneticileriyle direk temasa geçelim.. projeden taraftarın memnun olmadığını söylesinler yetkililere...
                    burda en büyük hata yönetimde; sen onca arazini veriyorsun( avniaker, yavuz selim, m. ali yılmaz, akçaabat v.s) karşılığında sana yapılacak stattan haberin yok..
                    kim yönetimle temas kurabilir acaba bmn den ????
                    Yönetimin konuya yapabilecek bir şeyi yok. Zaten yapmaya niyeti de yok...

Sadri Şener stad konusu açılınca "Sıkıldım artık. Ne yaparlarsa yapsınlar." diyor.

Zaten şike davası varken stadla falan uğraşmıyorlar. Taraftar bile uğraşmıyor baksana abi. 100 tane mail attıramadık...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bizim proje hepsinin içinde en güzeli bence, kayısı, baklava, timsah, hamsi gibi şeyler gereksiz
                      Hala şekile takılmış durumdasınız... Bizim bahsettiğimiz konu bu değil.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bizim proje hepsinin içinde en güzeli bence, kayısı, baklava, timsah, hamsi gibi şeyler gereksiz
                        Bizim proje değil çalıntı proje.

Yorum

• Proje tamamen yanlış.Bize,koyun şeklinde bir stadyum lazım!!
                          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mainz neden reddetmiş, hiçbir bilgi yok.

Mainz şaka gibi bir stadyum yapmış, arsası müsait değildi herhalde.

Yorum

• Mainz'ın reddedip reddetmemesi önemli değil ki Trabzon'a özel çizilmiş bir proje olmaması önemli.
                              Bordomavi.net

Yorum

• Mainz kabul etmiş etmemiş umurumda değil sonuçta bu bize kakalamaya çalıştıkları proje başkası için hazırlanmış ve elde kalmış bir proje.Neden başka klübler sahiplenmemişte bizim önümüze zorla konulmuş merak ettim doğrusu bizi düşündükleri için diyeceğimde pek sanmıyorum.Arka planda neler dönüyor Allah bilir.
                                En son kamaleyte tarafından düzenlendi; 01.12.2012, 18:35.

Yorum

Yükleniyor...
                                X