tahmin:yerel seçimden önce dolgu bitmiş olur
yerel seçime bir hafta kala stadın temeli atılır
bu iş böyle olmazsa yıllardır okuduğum siyaset kitaplarının içine tüküreyim
aha sizin önünüzde söylüyorum
(amacım belli bir partiyi yermek çıkarmak değil yanlış anlaşılma olmasın,türkiyede yıllardır siyaset böyle yapılıyor)
Bu senaryonun gerçeklik payı çok yüksek renkdaş.
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
arkadaşlar tamam dolgu işi yavaş ilerledi tamam hükümetin suçu vardır olayla ilgili ancak bugün iktidarda başka partide olsa hükümetin yaptığı gibi seçime kadar bekleyip öyle atardı temeli bunu bütün siyasi partiler böyle yapardı çünki türkiyede herşey rüşvetin üstüne kurulu halka proje rüşveti sun seçimi kazan bu kadar basit neyseki daha oyalıyamazlar çünki seçim yaklaşıyor
arkadaşlar tamam dolgu işi yavaş ilerledi tamam hükümetin suçu vardır olayla ilgili ancak bugün iktidarda başka partide olsa hükümetin yaptığı gibi seçime kadar bekleyip öyle atardı temeli bunu bütün siyasi partiler böyle yapardı çünki türkiyede herşey rüşvetin üstüne kurulu halka proje rüşveti sun seçimi kazan bu kadar basit neyseki daha oyalıyamazlar çünki seçim yaklaşıyor
Peki bu, bu hükumeti haklı mı yapar? Bu dünyayı daha güzel bir yer mi yapar?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Açık ve net konuşuyorum beyler.bu iktidar yaklaşık 6 senedir Akyazı projesini sadece seçim malzemesi yaparak oy topluyor.Trabzon halkı kandırılıyor.Trabzonsporunu seven bu oyuna son versin.tepkisini gerektiği yerde göstersin.
arkadaşlar başka parti olsaydı da böyle yapılacaktı,ha bu durum mevcut partiyide haklı yapmaz,ama ötekileride haklı yapmaz
bunu sadece mevcut siyasi irade veya muhalefet çerçevesinde değerlendirmeyin
türkiyede siyaset hep bu şekilde işliyor
bu bizim kronik sorunumuz
bakın bi örnek vereyim
benim oturduğum ilçe 35 bin nüfuslu bir yer,bütün sokaklara caddelere yol yapıldı,bizim sokağa adnan menderes zamanından beri kazma vurulmamış
şimdi belediyeye bas bas bağırdık yolumuzu yapın diye
bizim sokakta hep akp seçmeni olduğu için yapmadılar.belediyede başka bir partiden
şimdi bizim mahalle ufaktan ortalıkta laf ediyor,yok yolu yaparlarsa oyu vereceğiz filan diye
5 yıldır yüzüne bakılmayan mahallede seçim yavaş yavaş etkisini göstermeye başladı,kamyonlar filan geliyor ama yavaş yavaş yapıyolar
düşün benim mahallemde toplasan 200 hadi 400 nüfus var
adam 400 nüfus için bunu yapıyor
trabzonsun nüfusu 360 bin.
neler neler yaparlar.
lanet olsun ki bu ülkede bu işler böyle yürüyor.
bizim toplum olarak değişmemiz lazım
özellikle oy verme konusunda
trabzonspor partisi fikri iyiydi bence.
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
O birikintinin malesef bahsettiğiniz olayla alakası yok.
Tek sebebi oradaki restoran sahibinin isteğinin yerine getirilmesi. Adam restoranımın önünü en son doldurun dedi, onlar da orayı en sona bıraktılar.
Kaldı ki o restoran istimlak edildi mi ondan da emin değilim. Bu soru kafamın bir köşesinde hep saklıdır proje ilk ortaya atıldığından beri ama herhalde böyle bir kompleksin yanıbaşında konsepte aykırı olan derme çatma bir restoranı bırakmazlar...
Restoran kaldırılacaktır büyük ihtimalle. Ya da bina yenilenerek proje içine dahil edilip işletmecisine aynen benzeri bir işletme devredilebilir.
arkadaşlar başka parti olsaydı da böyle yapılacaktı,ha bu durum mevcut partiyide haklı yapmaz,ama ötekileride haklı yapmaz
bunu sadece mevcut siyasi irade veya muhalefet çerçevesinde değerlendirmeyin
türkiyede siyaset hep bu şekilde işliyor
bu bizim kronik sorunumuz
bakın bi örnek vereyim
benim oturduğum ilçe 35 bin nüfuslu bir yer,bütün sokaklara caddelere yol yapıldı,bizim sokağa adnan menderes zamanından beri kazma vurulmamış
şimdi belediyeye bas bas bağırdık yolumuzu yapın diye
bizim sokakta hep akp seçmeni olduğu için yapmadılar.belediyede başka bir partiden
şimdi bizim mahalle ufaktan ortalıkta laf ediyor,yok yolu yaparlarsa oyu vereceğiz filan diye
5 yıldır yüzüne bakılmayan mahallede seçim yavaş yavaş etkisini göstermeye başladı,kamyonlar filan geliyor ama yavaş yavaş yapıyolar
düşün benim mahallemde toplasan 200 hadi 400 nüfus var
adam 400 nüfus için bunu yapıyor
trabzonsun nüfusu 360 bin.
neler neler yaparlar.
lanet olsun ki bu ülkede bu işler böyle yürüyor.
bizim toplum olarak değişmemiz lazım
özellikle oy verme konusunda
trabzonspor partisi fikri iyiydi bence.
İş siyasete dökülmedi kardeş.zaten siyaset bu işin içinde.
Bursaya,Kayseriye,Urfaya,Rizeye ve bir çok vilayete verilen sözler hemen yerine getiriliyor.
Trabzon halkı hakkını istemekten aciz.bu bir gerçek.6 sene oldu dile kolay.6 senede 3 tane böyle proje bitirilirdi.milleti kandırıp oylarını çalmak varken ne gerek vardı stada filan.şimdi seçim turları başlar.başbakan Trabzona gelir yine söz verir.şak şak şak şak şak.tamaaaam.söz aldık.hadi bakalım deyip önümüze bakarız.
Yorum