Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkanın geçmişte bu yönde açıklamalarına bakarsanız Avni Aker'in yıkılmadan bir çözüm üzerine çalıştıklarını söylüyordu
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ben bu kadar geniş doldurulan alandan Trabzonspor'un da yararlanmasını istiyorum. Oluşacak binalarda, tesislerde Trabzonspor'un da hakkı, hissesi, tapusu olmalı
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu resimleri ta şırnaktan yüklüyorum,trabzonda oturan arkadaşlar belkibirazcık utanır

ANADOLU KAPLANI

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Siyasetin kullanıpta dejenere etmediği birşeyler kaldı mı Fatih?
          Kalmadı abi.
          Yerel seçimlerde halkı yine enayi yerine koyacaklar.belki stadın temelini seneye bu zamanlar seçime yetiştirirler.o zaman % 80 oy alırlar.5-6 senedir her seçim öncesi vaadler havada uçuşuyor.
          2-3 senede ne stadlar yapıldı bu memlekete.bu sefer uyanmalıdır Trabzonsporlu.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu ne şimdi anlamadım......

AVNİ AKER STADYUMU'NA KENTSEL DÖNÜŞÜM KAZMASI VURULACAK

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, afete dayanıksız olduğu belirlenen stadyumların, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıp yeniden yapılması için Maliye ve Gençlik ve Spor bakanlıklarıyla işbirliğine hazırlanıyor. Trabzon'da stadyumlar yenileneceklar arasında.

Türkiye'nin geleceğini şekillendirmek amacıyla yurt genelinde 5 Ekim'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, stadyumlar da yenilenecek.

Kentsel dönüşümle deprem, sel, heyelan gibi afet riski altındaki alanlar ve yapıların yenilenmesini amaçlayan Bakanlık, bu kapsamda stadyumları da yıkıp, yerlerine dünya standartlarında yenilerini inşa edecek.

-3 bakanlık ortak yürütecek-

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın öncü aktör olacağı projeye, Maliye ile Gençlik ve Spor bakanlıkları da destek verecek. Öncelikle risk altındaki stadyumlar tespit edilecek. Daha sonra yıkılıp, yerine yenisinin yapılması ve maliyeti gibi konular belirlenerek, ortak proje geliştirilecek.

Konuya ilişkin protokol ise üç bakanlık arasında, kısa bir süre içinde imzalanacak.

-Nou Camp'ı aratmayacak-

Afet riski altındaki alanların 20 yıllık süreçte dönüştürüleceği uzun soluklu proje kapsamında yeniden inşa edilecek stadyumlar, dünya standartlarına uygun hale getirilecek.

Yenilenecek stadyumlar, Nou Camp, Amsterdam Arena, Allianz Arena gibi dünya genelinde örnek gösterilen stadyumlarda kullanılan son teknolojiyle donatılacak.

Stadyumlarının yenilenmesi gündemde olan iller arasında İstanbul, Ankara, İzmir, Hatay, Afyon, Mersin, Malatya, Sivas, Eskişehir, Gaziantep, Antalya, Trabzon ve Samsun yer alıyor. Stadyumların yenilenmesi çalışmalarına ise İstanbul, Ankara ve İzmir'den başlanacak.
            tamam bildigimiz seyler.

devlet bize akyazi stadini yapacak, bizde ona avni akeri verecez.

ha avni akeri yikip ayni yerine yapmis, hada akyaziya yapmis. avni akerin yerinede kafasina göre birsey yapar.

Yorum

• ronaldo5;

Abi fotoğraflar için teşekkür ediyorum, gerçekten bu açıdan çok daha heyecan verici yeni stadın yeri. Böyle bir manevi gerçeklik her takıma nasip olmaz umarım karadenizin en başarılı takımı olarak, karadenizin efsanesi olarak, karadenizin içerisinde olan stadımızı değerlendiririz, bir ruh yaratabiliriz.

Düşününce ışıldıyor insanın aklı, karadenizin üzerinde, karadenize doğru futbol oynayan bir takım, gol sesleri, karadenizin sularının üzerinde yankılanacak, bu gerçekten çok başka bir şey.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• avni akerin yıkılması şart mı?
                trabzonda stad eksikliği var..
                zemini suni çim yapılarak takımlar ve türlü organizasyonlar için kullanılabilir..
                yıkılıp yerine ne yapılacak çok merak ediyorum..

Yorum

• evet emirhan kardeşim söylediklerine aynen katılıyorum,beşiktaşın stadı iki yudum su görüyor orda boğazda diye bizans medyası yere göğe sığdıramıyordu,yok dünyanın en güzel manzaralı stadı falan.bakalım bızım yeni stadımızın manzarası karşısında ne yapacak karaktersizler.(bu arada resimleri akçaabattaki kardeşime masrafı neyse gondereceğim,çık şöyle iyice tepeden çek dedim,sağolsun kırmadı beni)
                  ANADOLU KAPLANI

Yorum

• İlk olarak kürşat şen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    avni akerin yıkılması şart mı?
                    trabzonda stad eksikliği var..
                    zemini suni çim yapılarak takımlar ve türlü organizasyonlar için kullanılabilir..
                    yıkılıp yerine ne yapılacak çok merak ediyorum..
                    Alışveriş merkezi % 99,1

Yorum

• zaten 3 tane avm var trabzonda oraya park ya da konut yapılacak büyük ihtimal konut olur...
                      Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• tahmin:yerel seçimden önce dolgu bitmiş olur
                        yerel seçime bir hafta kala stadın temeli atılır
                        bu iş böyle olmazsa yıllardır okuduğum siyaset kitaplarının içine tüküreyim
                        aha sizin önünüzde söylüyorum
                        (amacım belli bir partiyi yermek çıkarmak değil yanlış anlaşılma olmasın,türkiyede yıllardır siyaset böyle yapılıyor)
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Ronaldo5 teşekkür ederim. Şu anki durumu en net gösteren fotoğraf bu oldu sanırım. Dolgunun Güney kıyısında bırakılan su birikintisi projenin ada vari yapılacağını gösterir gibi. (Yani ilk tanıtılan projede olduğu gibi)

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben bu kadar geniş doldurulan alandan Trabzonspor'un da yararlanmasını istiyorum. Oluşacak binalarda, tesislerde Trabzonspor'un da hakkı, hissesi, tapusu olmalı
                            o olmayacak tokinin oldu. nuri albayrak trabzonsporun kendi yapsın arazi trabzonun olsun istemişti ama olmadı

Yorum

• İlk olarak tkalkisim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ronaldo5 teşekkür ederim. Şu anki durumu en net gösteren fotoğraf bu oldu sanırım. Dolgunun Güney kıyısında bırakılan su birikintisi projenin ada vari yapılacağını gösterir gibi. (Yani ilk tanıtılan projede olduğu gibi)
                              O birikintinin malesef bahsettiğiniz olayla alakası yok.

Tek sebebi oradaki restoran sahibinin isteğinin yerine getirilmesi. Adam restoranımın önünü en son doldurun dedi, onlar da orayı en sona bıraktılar.

Kaldı ki o restoran istimlak edildi mi ondan da emin değilim. Bu soru kafamın bir köşesinde hep saklıdır proje ilk ortaya atıldığından beri ama herhalde böyle bir kompleksin yanıbaşında konsepte aykırı olan derme çatma bir restoranı bırakmazlar...

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Alışveriş merkezi % 99,1
                                5 yildizli otel???
                                „Choose a lazy person to do a hard job.
                                Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                                BILL GATES

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X