Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar yapılacak olan stat taka'ya benzetilecek. yukarıda yer alan hiçbir projeye inanmayın. sadece şuana kadar yapılan dolgu gerçek. geri kalan herşey tamamen kagıt uzerınde gorduklerınız. projeyle ilgili çok farklı düşünceler var. ticari bir liman yapılması gündemde. yine yolcu gemileride buraya yaklaşabilecek. stadın trabzon'nun doğasına uygun bir benzetme yapılacağı bununda taka'ya benzetileceği söyleniyor. karar toki ve belediye başkanından çıkacak. bekleyip göreceğiz. kaynak maynak sormayın. ama içlerinden birisinden aldığım duyum bu şekilde.
    u will need justice at the end..

Yorum

• seçim olsa yakın zamanda bu stadı 6 ayda bitirip açamaya gelir RTE seçim yoksa bu iş daaha çok uzun sürer
      yakarışa geçivermişti hepsi de birden,içini döküyordu Hakk'a herkes derinden;kuduruyordu mütegallioper kederinden...ve emindi Mehmetçik yarınki zaferinden.

Yorum

• İlk olarak Suat Baş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        seçim olsa yakın zamanda bu stadı 6 ayda bitirip açamaya gelir RTE seçim yoksa bu iş daaha çok uzun sürer
        Ayynen öyle. seçimler yaklaşsın milletin gözünü boyamak için stadyum projesine trilyon destekler olacaktır,o zamana kadar herkes sidik gücüyle sarılmış işe,gerçek bu.

Yorum

• bizim stad için trabzonspor u temsil edecek birşey var mı? örneğin bursanın timsahı, beşiktaşın kartalı gibi?

Yorum

• Trabzonun Kaplanı veya Fırtınası ?

Yorum

• Kaplan tabi ki. Burada Bursa'da stadın üstü komple timsah.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar yapılacak olan stat taka'ya benzetilecek. yukarıda yer alan hiçbir projeye inanmayın. sadece şuana kadar yapılan dolgu gerçek. geri kalan herşey tamamen kagıt uzerınde gorduklerınız. projeyle ilgili çok farklı düşünceler var. ticari bir liman yapılması gündemde. yine yolcu gemileride buraya yaklaşabilecek. stadın trabzon'nun doğasına uygun bir benzetme yapılacağı bununda taka'ya benzetileceği söyleniyor. karar toki ve belediye başkanından çıkacak. bekleyip göreceğiz. kaynak maynak sormayın. ama içlerinden birisinden aldığım duyum bu şekilde.
                Takadan ziyade daha farklı bir şey olmalı diye düşünüyorum. Mesela fırtınayı andıracak bir şekilde stadın çatısı dalga figürü şeklinde olsa daha hoş durur bence.

Yorum

• İlk olarak pangolin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bizim stad için trabzonspor u temsil edecek birşey var mı? örneğin bursanın timsahı, beşiktaşın kartalı gibi?
                  Denizde yapılıyo olması zaten bize münhasır bir durum.Fırtınanın koptuğu yerde yapılıyor stadımız.
                  Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Aleyna Yemenici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kaplan tabi ki. Burada Bursa'da stadın üstü komple timsah.
                    zigana dağlarında kaplan var da bizim mi haberimiz yok?
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• zigana dağlarında kaplan olmadığını bilen bir insanın trabzonsporun sembolunun kaplan olduğunu bilmemesi garip.çok ayıp etmişsin memozcan
                      ANADOLU KAPLANI

Yorum

• İlk olarak Etem Güner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben resimde gördüğüm bu dolgu alanına bukadar projenin sığacağına inanmıyorum
                        Dolgu alanı değil o projeyi TOKİ nin dikeceği 400 dairelik site bile sığar ekstradan. Dolgu alanı fotoğraflarda görüldüğünden çok daha büyük. 2 km genişliği 850 m eni var dolgu alanının.

Yorum

• 2014 yılında yapılacak seçimler önümüzdeki yıl ekime alınacakmış...

demek ki stadyumun temeli haziranla-eylül arasında temel atılacak...
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Trabzonspor'un sembolü kaplan değil "Karadeniz Fırtınası"'dır. Kaplan basının uydurmadır
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bu kaplan fırtına muhabbeti daha evvel yapıldı,hatta oylama filanda oldu diye hatırlıyorum

benim gönlüm her zaman fırtınadan yana
                              çünkü trabzonda kaplanla özdeşleşecek bir şey yok

tabi şöyle gerekçelerimde var;
                              *trabzon genellikle hava olarak kapalı,denizi çetin bir yer,fırtınayı andırıyor
                              *trabzonun hem insanı hem futbolu bu şekilde yılllardır(şenol güneşli zamanları kesinlikle saymıyorum,şenol güneşli top kontrollü futbol bizim kültürümüz değil vetepeden inme bir kültürdür),fırtına gibi hızlı ve çabuk hareket eden,tepkileride bu şekilde hızlı olan bir takımız

stada bu fırtınayı nasıl yansıtırlar bilemem ama bence yansıtmasınlar daha iyi.
                              ben sadece formanın arkasına ''karadeniz fırtınası'' yazılsın diyorum 4 senedir.
                              afs abi filan bir sürü arkadaş uğraştı gram yol alamadık
                              şimdide sakın burunlarını stada sokmasınlar.
                              toki kare şeklinde bir stad yapsın,ambiansı iyi olsun,koşu pisti olmasın,stad yıkılmasın yeterli benim için.pardon yederli.
                              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Arkadaşlar bu kaplan veya fırtına olayı küçük bir detay gibi görünse de aslında çok önemli.şimdi fırtına diyenler için söylüyorum bakın fırtınanın bir şeklini dahi yapmak zordur,nasıl yapabilirsiniz ki.adeta soyut bir şey.yani kullanışlı birşey değil.o yüzden de insanlar bu simgeyi kullanamayıp yada kullanmayıp genelde hamsi diye dalga geçiyorlar bizimle.kaplansa çok farklı.gücün,gücün,kararlılığın,asaletin simgesi.ve bu olay herşey de olduğu gibi psikolojiktir,bakın 6s nın aslanına yada bjk nın yırtıcı kartalına,insanlar üzerin de çok etkisi vardır bu sembollerin.insanoğlu herzaman gücün ve güçlünün yanında olmak ister.o yüzden bence simge olarak kesinlikle kaplan da yoğunlaşmalıyız.arkadaşımız kaplanla trabzonsporun ne alakası var demiş,tabiki doğru olabilir.ama timsahla bursanın yada 6s ile aslanın da hiç bir alakası yok zaten.böyle bakmamak lazım.bence zaten halihazırda var olan ve çok az bir kesim ve medya tarafından da olsa kullanılan bu kaplan figürümüzü iyice pekiştirmeliyiz.yoksa çok daha hamsi kafalılar muhabbetlerini dinlemeye devam edeceğiz malesef.
                                ANADOLU KAPLANI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X