Stadın biteceğine inanmıyorum .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTelefondan resim atılmiyor(resim linki alinmiyor) PC'den de hiç bir şey yapamıyorum forumda. Düzeltebildiğim an atacağim fotoğraf. Şuan telefondan yazıyorum. Bu arada malesef değişme yok o geminin bulunduğu alanda.
Yorum
-
İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTelefondan resim atılmiyor(resim linki alinmiyor) PC'den de hiç bir şey yapamıyorum forumda. Düzeltebildiğim an atacağim fotoğraf. Şuan telefondan yazıyorum. Bu arada malesef değişme yok o geminin bulunduğu alanda.
Forumda bir ara paylaşılmıştı. Mesaj yazmakta zorlananlar şu düzenlemeyi yapsın diye, denemiş miydin?
Düzenleme Şöyle:
ÜYE KP --> Özellikleri Düzenle --> Çeşitli Seçenekler --> Message Editor Interface kısmında Basit Editör - Basit bir metin kutusu seçeneğini seçip Değişiklikleri Kaydet.
Resim ekleyeceğin zaman [img]resim_adresi[/img] şeklinde ekle (örnek:)
Yorum
-
Şuan mesaj yazabiliyorum sadece.
Link olarak şuan Akyazı; http://uppix.net/6/9/9/0093072cfc25a...e4dbbd8d8c.jpghttps://twitter.com/#!/design_bcb
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak TurnaSuyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHehe senin şehirini böyle şöylere alet etsinler ondan sonra yapılsında göreceğim buradakileriymiş. Sivasın bile stad ihalesi yapıldı senin hala dolgun bitecek.
bu arada neye alet etmişler diyorsun?
Yorum
-
[QUOTE=TurnaSuyu;1918588860]Arkadaşım düz arazi olmadığını biliyoruz. Boş laf anlatma bana,kaç aydan beri yerinde sayıyor dolgu neden acaba? Mimarlar odası mı yine engelledi projeyi.[/QUOT
peki niye yapılmıyor bildigin birşey varsa söyle hemde kaç aydır yerinde sayıyor diyorsun araştır ondan sonra konuş bizim millet böyle oldukca normaldir.yapıldıktan sonrada bir şeyler bulursun
Yorum
-
Bonanzia arkadas her gün resim paylasti burda. Dolgu gram ilerlemedi 3-4 haftadir. Resimlerdeki kamyon sayisi 3ü gecmiyor kac gündür. Öyle "Siz bir sey begenmezsiniz" demekle olmuyor bu isler...En son ibrahim tarafından düzenlendi; 08.07.2012, 17:28.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum