Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eline sağlık iyi çalışma net bir şekilde durum ortada. Şu dış dolguyu biterseler de içeriye başlasalar. Bir de üstüne bir dolgu daha olayı var ki.

Yorum

• f1bekir resimler için teşekkürler

Yorum

• saolasın bekir...
        paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Teşekkür ederim arkadaşlar, en kısa zamanda stadın temellerini de görürüz inşallah.

Yorum

• Resimler için teşekkürler..
            FIRTINA

Yorum

• Harika fotoğraflar açı da mükemmel teşekkürler.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• teşekkürler resimler için. gaybana iki yakası kavuşuyor en sonunda kamyonlara yol bile yapmışlar büyük ilerleme var
                Zuğaşi Berepe
                Çoban Express

Yorum

• resimler harika eyvallah kardes. resımlere bakınca öyle uzaklara dalıyorum gurbet ellerde : (
                  u will need justice at the end..

Yorum

• İnşallah bu kompleks biter de döner döner bu sayfalara bakarız vay be ne günlerdi diye
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Eline, emeğine sağlık Bekirciğim.
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Kumla toprakla dolgu yapıyorlar.Bunun üzerine rektorasyon alanı yapılmayacak 40 bin kişilik stadyum yapılacak.
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu dolguyu hızlandırsınlar artık ya.
                          yeterince hızlı zaten...

100 civarı kamyon sürekli taş toprak taşıyor oraya.....

Ancak yavaş ilerlermiş gibi görünmesinin nedeni alanınbüyüklüğüyle ilgili.....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Şöyle daha rahat anlayabiliriz.
                            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Arkadaşlar Şu resmi Autocad'de dolgu alanın sadece içinin toplam alanını buldum.

Sonra boşlukların alanını buldum topladım, toplam alanı boşluk alanına oranladım.

Yüzde 50.77 gibi rakam çıktı ama bu rakamın hata payı yüksek sadece bilgi vermesi açısından böyle bir işlem yaptım.

Yani dolgunun yarısı bitmiş diyebiliriz.
                              En son bordo61 tarafından düzenlendi; 02.04.2012, 13:12.
                              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Adam İnşaat Mühendisi beylerr ! ))

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X