Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şaka gibi...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• ohhh süper oldu bazı aptallar akıllanır belki de stadı adam gibi biryerde yaparlar,ulan değirmenderede biryeri temizle yap ya da Avni akerle yavuz selimi yık yerine bir tane stad yap otopark vesaireyi de yavus selim stadının yerinden karşıla ne de olsa sahilde birsürü stad yapıldı zaten..Siz kim dolgu kim iki tane ford kamyonla deniz dolduruyoruz Hoca Nasreddin de gölü mayalıyordu!!!
      Alper PEKEN
      Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• Dolgudan eser kalmamış umarım yarın ayrıntılı şekilde resimler gelir.
        BMN|KOCAELİ

Yorum

• Bu dolgu olayı bizim stadın "el ile değiştirilen çimleri" gibi yapılmış anlaşılan. Umarım bu iş ehil kişiler tarafından yapılır. En büyük temennim bu.
          "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Dolgunun vebali işi albayrak'a verendir....
            Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• Bu aksam akyazidan geçtim bir calışma göremedim
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• albayrak dolguyu da batırdı demek
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Dolguyu dalglar mı yutmuş?
                  Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                  Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                  Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Hu hu komsu komsu oglun eve geldi mi?
                    geldi.. ne getirdi? inci boncuk.. kime kime? sana bana baska kime? karakediye, karakedi nerede?? agaca cikti agac nerde? balta kesti balta nerde? suya dustu su nerde inek icti inek nerde yandi bitti kul oldu...
                    14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Durun bakalım,tam anlamadan yandı bitti kül oldu gitti demeyin,
                      kesin sonuçlar bi gelsin bakalım
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• * Nerde forumumuzdaki çok ama çok yüksek mühendisler !!
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ohhh süper oldu bazı aptallar akıllanır belki de stadı adam gibi biryerde yaparlar,ulan değirmenderede biryeri temizle yap ya da Avni akerle yavuz selimi yık yerine bir tane stad yap otopark vesaireyi de yavus selim stadının yerinden karşıla ne de olsa sahilde birsürü stad yapıldı zaten..Siz kim dolgu kim iki tane ford kamyonla deniz dolduruyoruz Hoca Nasreddin de gölü mayalıyordu!!!
                          sen trabzonspor taraftarimisin
                          GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• Bekleyelim. Belki kendi kendine dolar
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Dağa taşa havalimanı,stadyum vs. yapan Japon yetkilinin dedikleri neden konuşulmuyor Trabzon'da daha dogrusu konuşturulmuyor ? adam ne demişti dolgu biter 1 yıl geçer biraz çöker dolgu sonra tekrar dolgu yapılır ve inşaat başlar..Biz ise kafamıza göre kamyonla dolduruyoruz Karadeniz geri alıyor..Hele durun daha kış gelecek..Karadeniz dalga geçiyor resmen..

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu aksam akyazidan geçtim bir calışma göremedim
                                Bayram..

İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                http://twitter.com/#!/ergunata

İste Akyazi dolgu alanının bugünkü hali

Dolgu'yu elimizden alan Allah, elbette dolu dolu geri verir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X