arkadaşlar stadın ismini boşuna düiünmeyin yönetim stadın isim hakkını şimdiden satmak için araştırmalara başladı bile bunun için iyibir sponsorluk anlaşması yapılıcak sanıyorum ama tam ismi şöyle ola bilir gsninki gibi örneğin turkcell anlaştımızI düşünürsek tam ismi şöyle olur
stadın ismi ne olur bilmem ama bence türibnlere isim verilmeli maraton kale arkası yerine örneğin : kazım koyuncu türibünü gibi tarihimizde önemli olan isimler koyula bilir türibnlere ....
İsim konusu ayrı bir polemik , ama beni asıl rahatsız eden hepsinin sonuna Arena ifadesinin yapıştırılması. Kültür emperyalizmi böyle bir şey . Ülkemizde çok iyi mimarlar yetişiyor ve harika yapılara katkı sağlıyorlar fakat iş pazarlama tarafına geçince o yapılara bırakın Türkçe isim bulmayı , mantıklı isimler dahi koyamaz olduk . Bunu sadece arena lafı için söylemiyorum . Başka örnek ; havalimanı reklam tabelalarında gördüm , NewAda diye bir lüks konut projesi . Gitgide daha özenti ve kültürsüz millet olma yolundayız , yalan yok .
En son Serdar A tarafından düzenlendi; 07.04.2012, 13:12.
İsim konusu ayrı bir polemik , ama beni asıl rahatsız eden hepsinin sonuna Arena ifadesinin yapıştırılması. Kültür emperyalizmi böyle bir şey . Ülkemizde çok iyi mimarlar yetişiyor ve harika yapılara katkı sağlıyorlar fakat iş pazarlama tarafına geçince o yapılara bırakın Türkçe isim bulmayı , mantıklı isimler dahi koyamaz olduk . Bunu sadece arena lafı için söylemiyorum . Başka örnek ; havalimanı reklam tabelalarında gördüm , NewAda diye bir lüks konut projesi . Gitgide daha özenti ve kültürsüz millet olma yolundayız , yalan yok .
'bir şeyden anlamıyor adam' dediğin kişi bir Doktor.
gülücük saçmaktan başka vasfı olmayan ve fenerbahçe için yasa değişimine toplanan imzalara imza atan volkan abinden daha vasıflıdır.
benim için doktor değil ordinaryüs olsa gözümdeki değeri değişmez.. volkan canalioğlu nu aslında sevmem ama senin gibileri görünce harbiden sevesim geliyor !!
Yorum