Kamera sistemi talep edelim bunun için toplu e-mail çalışması yapalım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi : 41.061
İlk olarak Eren Uğur Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKamera sistemi talep edelim bunun için toplu e-mail çalışması yapalım.
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Geçen sene bu proje bakanlık tarafından halka tanıtıldığında hiç içime sinmemişti. Dolgu alanının ilk taslağından sonra gözüme iğrenç gözükmüştü. (Limanı vs hiçbir şeyi olmayacak, düz sahil olacak diye biliyorum yanlışsam düzeltin.) Sonra stadın yapısı ayrı bir çirkin, tribündeki katlar birbirinden ayrık, bölük pörçük (özellikle numaralı tribün bir facia); tribün sahaya uzak ve yeterince dik değil vs. bunlar hep beni soğuttu. En son bildiğime göre çatısı da kapanmayacaktı zaten.
Ayda yılda bir giriyorum bu başlığa, umutla çizimlere bakıyorum belki bir değişiklik olmuştur diye ama hiçbir şey olacağı yok. 60 yıl sonra bi stat yapılıyor, o da tepeden inme, özensiz, köpeğin önüne kemik atılır gibi. Biz de gıkımızı çıkaramıyoruz.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Allah rızası için bir renktaşımız tepeden bir foto çeksin de yayınlasın...NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....
Yorum
-
bjk stadında ki yoğunluk bizimkinden fazla değil. sadece 2 kare ve dar bir alanda çekilmiş 2 fotoğraftan mı bunu anladınız? koca alanın bir çok yerinde çalışma var akyazıda üst dolgusundan, zemine beton dökme işlemi, yol için üst dolgu, kazık çakma.. alanın büyüklüğünden insanlar karınca gibi durduğu için alanda insan yok çalışma yok sanmayın.. sırf 2 tane beton tesisi kurulmuş. onlarca makine var bölge de.. projeye çakma konusunda, çalıntı, dış cephe, uzaklık vs konularında vurun ama hız ve çalışma konusunda kimse bişe diyemez.. bursa stadından çok daha hızlı ilerliyor tek dezavantajı 4700 civarında kazık çakılıyor olması..
Yorum
-
İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk stadında ki yoğunluk bizimkinden fazla değil. sadece 2 kare ve dar bir alanda çekilmiş 2 fotoğraftan mı bunu anladınız? koca alanın bir çok yerinde çalışma var akyazıda üst dolgusundan, zemine beton dökme işlemi, yol için üst dolgu, kazık çakma.. alanın büyüklüğünden insanlar karınca gibi durduğu için alanda insan yok çalışma yok sanmayın.. sırf 2 tane beton tesisi kurulmuş. onlarca makine var bölge de.. projeye çakma konusunda, çalıntı, dış cephe, uzaklık vs konularında vurun ama hız ve çalışma konusunda kimse bişe diyemez.. bursa stadından çok daha hızlı ilerliyor tek dezavantajı 4700 civarında kazık çakılıyor olması..
Yorum
-
İlk olarak a.fındıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursanin stadi bitti renkdas
Yorum
Yorum