napacaksınız fotoyu merak ediyorum, trabzondakilerin başka işi mi yok ,uydu görüntüsünü yollamış arkadaş geçenlerde gayet güzel bir resim o ,ona bakıp bakıp durun bence
arkadslar yanlsı hatırlamıyorsam bır kac gun once baskan saat 5 de toplantıya katılacam akyazı projesı ıle ılgılı stad projesı ıle ılgılı fırma ıle gorusecegız gıbı bırseyler solenmıstı bu konu hakkında bı acıklama yapıldı mı bılgısı olan var mı?
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Timsah Arena olarak isimlendirilen yeni stadyumun inşaatının yüzde 35'lik bölümünün tamamlandığını belirterek, ''Yoğun çalışma temposunun hızını daha da artırarak, inşaatı belirlenen sürede bitirmeyi hedefliyoruz'' dedi
1,5 yıl içinde tamamlanması hedeflenen stadyum inşaatında, 14'ü mühendis, toplam 180 kişi çift vardiya halinde 24 saat aralıksız çalışıyor
Bizden önce stadı bitirirlerse şaşırmam..
ve stadı da beğendim, güzel bir tasarımı var..
arkadslar yanlsı hatırlamıyorsam bır kac gun once baskan saat 5 de toplantıya katılacam akyazı projesı ıle ılgılı stad projesı ıle ılgılı fırma ıle gorusecegız gıbı bırseyler solenmıstı bu konu hakkında bı acıklama yapıldı mı bılgısı olan var mı?
Bende ondan birşey çıkar diye bekliyorum ama yok birşey çıkmadı galiba. Toplantıda ne konuşuldu birtek katılanlar biliyor sanırım.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Timsah Arena olarak isimlendirilen yeni stadyumun inşaatının yüzde 35'lik bölümünün tamamlandığını belirterek, ''Yoğun çalışma temposunun hızını daha da artırarak, inşaatı belirlenen sürede bitirmeyi hedefliyoruz'' dedi
1,5 yıl içinde tamamlanması hedeflenen stadyum inşaatında, 14'ü mühendis, toplam 180 kişi çift vardiya halinde 24 saat aralıksız çalışıyor
Bu stat zaten bizden önce bitecek kaldı ki normal bir şey bu Bursa alabildiğine düzlük yer sıkıntısı yok geç bile kaldılar..
Bizden erken veya geç yaptıkları zoruma gitmez de onlar kendi tasarımını yani olmayan timsahını yapıp,kendine özgü bir stad yaparken bizim x takımından kopya çekip bizle alakası olmayan hantal bir stad yapmaları çok zoruma gider.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum