yakında yeniden başlıcak insallah
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan güzel özetlenemezdi bürokrasi canavarı...
Mimarlar odası herşeyi iyi güzel yaptı da bu projede mi kusur buldu. Yahu gidin Allah aşkına...
Neyse burası Türkiye!u will need justice at the end..
Yorum
-
Avrupa'nın bir çok ülkesinde stadyumlar en son teknoloji ile denize yakın yerde yapılıyor ve yapıldığı yerler var.
mimarlar odasının bu itirazına pek anlam veremedim.. kendi çıkarlarına mı uymuyor !!
Bu projenin Trabzon şehri için ne kadar büyük önem taşıdığının farkındadırlar umarım..
Trabzon'a benim şehrime çok yakışacaktır modern bir stadyum..
Bu işin kaldığı yerden bir an önce başlaması en büyük arzum..
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneyi sevmem biliyomusun çıkıpta birinin özelliklede bir Türk vatandaşının burası TÜRKİYE demesine uyuz oluyorum !! ne demek burası TÜRKİYE. evet burası TÜRKİYE ne olmuş ? sevmeyen gitsin !Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa'nın bir çok ülkesinde stadyumlar en son teknoloji ile denize yakın yerde yapılıyor ve yapıldığı yerler var.
mimarlar odasının bu itirazına pek anlam veremedim.. kendi çıkarlarına mı uymuyor !!
Bu projenin Trabzon şehri için ne kadar büyük önem taşıdığının farkındadırlar umarım..
Trabzon'a benim şehrime çok yakışacaktır modern bir stadyum..
Bu işin kaldığı yerden bir an önce başlaması en büyük arzum..
Yorum
-
İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİtiraz ettikleri nokta stad değil spor tesisleri dışında kalan ticari alanların çokluğundan şikayetçiler ....
Devlet de 50 milyon liradan fazla para yatırıyor bu işe . Bu da maliyeti daha da çok tırmandırıyor .En son Serdar A tarafından düzenlendi; 12.09.2011, 00:37.
Yorum
-
İlk olarak colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledolgu alanı bitince stadyumun temeli hemen atılrmı? dolgu 1.5 yıl sürerse 2.5 yılda ancak bitirilir stadyum...
Yani dolgu bittikten sonra değil dolgu yapılırken aynı zamanda stadyum inşaatıda başlayacak....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum