Stadın çizimi buysa (Arka sayfadaki gibi) üzgünüm beğenmedim. Daha özenli ve göze hoş gelen bir dizayn beklerdim. Bu sırada 42 bin kişilik stad 40 bin olmuş. Neden?????????????
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Böyle saçmalık, böyle küstahlık olmaz! Bir milletvekili adayı çok önceden DB Architects şirketi tarafından hazırlanmış stadyum çizimlerini yeni bir olaymış gibi sitesine yüklüyor, kendine aitmiş gibi birde utanmadan üzerine kendi reklamını yerleştiriyor.
Bir de bunu yazıyorlar sitesine:
Yetkililer, Karadeniz Fırtınasının hiç dinmeyeceği, Akyazı'daki muhteşem proje üzerindeki çalışmaların devam ettiğini bildirdi. İşte Trabzonspor'umuza yaraşır stadın projesinden son görüntüler…
Son görüntülermiş! Ben bu başlıkta o çizimlerin ikisini 23 şubatta paylaştım, milletvekili olacak adamın reklam için yaptığı düzenbazlığa bakın! Zaten iki günde milletin gözünün içine baka baka takım değiştirebilen adam, hiç utanma yok bunda herhalde.
Sonra da siyasetçiler seçimde bu stadyum üzerinden oy koparmayı düşünmezler diye böyle adamları savunanlar oluyor burda.
hayır benim anlamadığım o projeleri bunların hazırlatmadığını nerden çıkarttın yada daha önce hazırlatıp 1 2 resim nete koyup şimdi daha detaylı resimleri paylaşmış olamazmı hemen kötüle hemen hain ilan et ama bitincede git maçını izle negüzel taraftarız valla açılıştada yuhalarsın artık.. işiniz gücünüz siyaset işi oraya buraya sürmek yapılan hiçbirşeyi alkışlamayın hep köstek olun sizede bu yakışır..
- Erdoğan Bayraktar.kom ha e iyiymiş , pardon ya siyaset yaptım yine , neyse çıkıyorum ben
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Erdoğan Bayraktar'a haksızlık yapıldığı kanaatindeyim,ortada millet vekili adaylığı yokken de Akyazı projesini sahiplenmiş ve gerçekleşmesi için çaba sarfetmiş bir insan..Ayrıca daha önce de yazmıştım:Bence bu zamana kadar Akyazı ile ilgili haber ve reklamlarda verilen resimler sadece görsellik katması amacıyla verilmiştir.Asıl proje henüz ortada yok.Biraz sabır lütfen...
Erdoğan Bayraktar'a haksızlık yapıldığı kanaatindeyim,ortada millet vekili adaylığı yokken de Akyazı projesini sahiplenmiş ve gerçekleşmesi için çaba sarfetmiş bir insan..Ayrıca daha önce de yazmıştım:Bence bu zamana kadar Akyazı ile ilgili haber ve reklamlarda verilen resimler sadece görsellik katması amacıyla verilmiştir.Asıl proje henüz ortada yok.Biraz sabır lütfen...
- Galatasaraylı olduğunuda biliyormusun , her Trabzonlunun 2.takımı Galatasaraydır dediğini peki .
- Pardon'da neye görsellik katması için koyuldu kendi sitesine anlayamadım ben ?
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
burdaki habere görsellik olsun diye konulmuş bir resim sadece.Proje işte budur diye yazmıyor hiçbir yerde...
Ayrıca ister gsli olsun ister fbli benim stadımı yapsınlarda,gerisi önemli değil..
Umarım anlatabilmişimdir..
Yorum