Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Anladım anldım hemde çok iyi anladım !!
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Resimdeki stadın yapılacağını sanmam ama benim gözüme güzel göründü ışıklandırmaları filan.
      (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hani Projenin disindan otoyol gececkti?
        stadin altindan yol yapacakalrmis

Yorum

• "Iste müthis projeden son kareler" diye baslik atilirsa benim anlayisima göre bu bizim projedir demektir...Eger benim türkcem beni yaniltmiyorsa..

...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bu projede insanda var..Kuşlar bile unutulmamış..Hayırlısı olur inşaallah..
            Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
            UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hic begenmedin rezil gibi
              tribünlerin köseleri bile yuvarlak degil
              akustik olayi da düsnülmemis
              ALLAHIM insallah bu stad olmaz
              gözüyle akustik ayarını anlayan adam burada
              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bence muhtesem bir proje insallah olur.Simdiki stad teneke bile degil.Kale arkasina giriste wc kapisindan kucuk kapidan binlerce kisi girmeye calisiyor.Aynisi Maraton icinde gecerli.

Yorum

• bu kadar para harcanacak projeye neden sentetik saha tenis kortu spor salonu havuz eklenir ki trabzonda zaten yeni ve en güzelinden var...başka şeyler düşünmeliyiz kültür merkezi,eğlence merkezi,residance gibi...
                  Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• Hepimiz mühendisiz..:meşale1:

Yorum

• Projenin seçim malzemesi olarak kullanılacağı kaçınılmaz bir gerçekti..ve kullanılıyor da..

Ama bundan sonra yapmamız gereken tek eleştiri "bir an önce bu stadı bitirin" olmalıdır..
                      Herkese Merhaba

Yorum

• yok yok bence koşu pisti olmasın

Bunun tartışması daha güzeldi ya. Ne bekliyorduk bilmiyorum. 40000 kişilik stad işte. Maça giden ıslanmasın, insan gibi gitsin ihtiyaçlarını karşılayabilsin, çıkışta trafik sıkıntısı çekmesin, konforlu bir 3-4 saat geçirsin yeter bence. Takılmayın şekline şemaline o kadar. Telekom arena gibi stadın olsa ne olur olmasa ne olur orda oynayan şu an ki gibi bi galatasaray olduktan sonra

Proje buysa da , değilse de Trabzonspor'umuz için hayırlısı neyse o olsun inşallah..
                        Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Proje buysa stadyum gerçekten çok kötü görünüyor. Umarım sadece reklam için bize gösterilen diğer onlarca projeden biridir...
                          "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• siyasi malzeme yapılacaksa yapılsın... isterlerse kuymak malzemesi yapsınlar; biri şu işi bitirsin artık ne olur!
                            avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• tt arena nın da projesini görmüştük.

o proje iyiydi ve ortaya muazzam bir eser çıktı.

görünen köy kılavuz istemiyor.
                              Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• kardesım secım malzemesi yada degıl. ya nasıl bi milletiz anlamıyorum. adamlar proje acıklamasa neden proje ortalıkta yok deriz. projeyı acıklasalar vay anam seçim yatırımı deriz. yani ne istiyoruz ne bekliyoruz ben anlamıyorum. secımse secım. ben projeye bakarım. gayet güzel bi proje. statta 10 numara. önceki sayfalarda yer alan dandirik dundirik stattan çok daha güzel. benzersiz bir stat olmalı siz istiyosunuz şükrü saracoglu gibi kutu gibi bişey. bu şükrü saracoglu stadı neden abartılır onu bılmıyorum. bence gereginden basit bir stat. abartıldıgı kadar kesınlıkle yok. bi kere akustik sıfır ! ve modern bir statta değil. gece kondu gibi parça parça yapılmıs bir stat... artık köstek olmayın bu proje ya bitecek yada bitecek !!
                                u will need justice at the end..

Yorum

Yükleniyor...
                                X