Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kayaların olduğu yere naylon çekilmeyeceğine veya su geçirmez bir maddeyle kaplanmayacağına göre
    deniz seviyesine indiğinizde su çıkacaktır.Kaya veya toprak su geçirmez hazır çimentoyla kaplanmadığı sürece su geçirecektir.
    Şehirde yani denizden 3..5 km uzaklıkta dahi alçak yerlerde temel kazıldığında deniz seviyesine gelir gelmez
    ıslak zemin çıkar, su sızmaya başlar, belli bir zaman sonra deniz seviyesine kadar havuz gibi dolar.
    Çocukluğum babamın yaptığı inşaatlarda oynamakla geçti ondan biliyorum

Kumsalda kumu kazmışsınızdır illaki aynı mesele.

Bunun önlemini almak için ya kazıklar çakılıyor ya da sert zemine iniliyor.
    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi anladığımız kadarıyla öyle bişey yok. Yani stadın yerinin önce doldurulması işi boş. Öyle olduğu başından belliydi zaten, mantıksız çünkü.

Şimdi Beşirli tarafından da dolguya başlanmış ve azad53 arkadaşımıza verilen bilgiler doğruysa dolgu Beşirli'den Akçaabat'a doğru ilerleyecek. Dolgu, stad sığacak kadar bir genişliğe ulaşınca da stadın temeli atılacak. Kanımca, stada erken başlamak isterlerse eğer, stad tam ortada değil de Beşirli tarafına biraz daha yakın olacak.
      aynen bana söylendiği üzere size yazmıştım ark.lar. stadın yeri için projedeki yerden az sağa yada sola kayabilir denmişti. temel atma işine gelince.. evt gerçekten dolgu durumuna göre nasıl atılabilirki deniliyor. bende aynı şeyi düşünüyorum. belki sahilden dalgakırana kadar bir dolum olabilirmi stadın yapılacağı yere bilmiyorum. Biirsürü laf geçti. en son başbakan trabzona geldiğinde temeli atılacak dendi. yani 31 mayıs sanırım. eee nasıl atacak soru işareti. bu temel atma tarihi bence de tam muallakta. Neyse en kısa sürede şantiye mühendisi arkdaşla konuşabilirsen son dönemdeki yukarıda merak ettiğimiz soruların hepsini tekrar soracağım. Selametle

Yorum

• İlk olarak azad53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        aynen bana söylendiği üzere size yazmıştım ark.lar. stadın yeri için projedeki yerden az sağa yada sola kayabilir denmişti. temel atma işine gelince.. evt gerçekten dolgu durumuna göre nasıl atılabilirki deniliyor. bende aynı şeyi düşünüyorum. belki sahilden dalgakırana kadar bir dolum olabilirmi stadın yapılacağı yere bilmiyorum. Biirsürü laf geçti. en son başbakan trabzona geldiğinde temeli atılacak dendi. yani 31 mayıs sanırım. eee nasıl atacak soru işareti. bu temel atma tarihi bence de tam muallakta. Neyse en kısa sürede şantiye mühendisi arkdaşla konuşabilirsen son dönemdeki yukarıda merak ettiğimiz soruların hepsini tekrar soracağım. Selametle
        bu işler mühendisler içinb gayet basit. NG'de Mega Yapılar adlı programa bakın . elalem ne yapılar yapıyor. dubaideki bir çok yapı deniz dolgusu üzerine yapıldı.misal; Burj Al Arap oteli, palmiye adası, dünya kıtası....

Yorum

• mahkeme gerekçeli kararını açıkladımı yani yürütmeyi durdurma kararını ???
          Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...

Yorum

• İlk olarak PiYADE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu işler mühendisler içinb gayet basit. NG'de Mega Yapılar adlı programa bakın . elalem ne yapılar yapıyor. dubaideki bir çok yapı deniz dolgusu üzerine yapıldı.misal; Burj Al Arap oteli, palmiye adası, dünya kıtası....
            Abi onda sorun yok zaten de, stadın yapılacağı dolgu yok ortada ve mayıs sonunda temel atılacağı söyleniyor, dolgu olmadan neyin temeli atılacak? Anlamaya çalıştığımız konu bu.

Yorum

• İlk olarak azad53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi merakla bekliyoruz

Yorum

• İlk olarak oflu kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yav ahmet konumuz sığıp sığmaması değil
                belliki sığar da aramızda harita mühendisi var ise bide o çarpıp bölsün benim hesaplarım 200 bin i geçmedi ortada bir 500 bin yok gibi kandırılmadığımız kesin belki böyle devam edecektir dolgu trabzona doğru
                hani bide eğer 700 bin metre kare 39 milyon a dolduruluyor ise metre karesi cok cüzi miktarlara geliyo ki şehrin sahilinde sahilde böyle bir yer diye düşünülürse gidilsin öyle of a doğru cokmu hayal peres oldu bizim kanalımız da bu bırakın hayal kuralım.
                Boyu 2200 metre,eni ortalama 300 metre olsa 2200*300=660 bin metrekare..
                Herkese Merhaba

Yorum

Yav ahmet konumuz sığıp sığmaması değil
                  belliki sığar da aramızda harita mühendisi var ise bide o çarpıp bölsün benim hesaplarım 200 bin i geçmedi ortada bir 500 bin yok gibi kandırılmadığımız kesin belki böyle devam edecektir dolgu trabzona doğru
                  hani bide eğer 700 bin metre kare 39 milyon a dolduruluyor ise metre karesi cok cüzi miktarlara geliyo ki şehrin sahilinde sahilde böyle bir yer diye düşünülürse gidilsin öyle of a doğru cokmu hayal peres oldu bizim kanalımız da bu bırakın hayal kuralım.

akyazıya 10 tane TELEKOM ARENA SIĞAR...........

Yorum

• Bu başlığı özlemişim yaa girmeyeli 3 hafta oldu
                    Bizim bi stad vardı ne o yapılıyor mu ?
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak erol-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

akyazıya 10 tane TELEKOM ARENA SIĞAR...........
                      Abi helal olsun. Hesap doğru mu bilinmez ( fotoğraftaki açılar yanıltıcı olabilir çünkü) ama en azından bu konuyu dert edip uğraşmışsın, gönülden tebrik ediyorum seni.

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        -Erdoğan Bayraktar.

Siz hangi takımı tutuyorsunuz? Galatasaraylı mısınız?
                        Trabzonsporluyum ama Trabzon’dan sonra tuttuğum takım Galatasaray’dır. Özhan Bey çok yakın arkadaşımdı, kendi bana getirdi kongre delege kartını. Ben 1972 yılından beri Trabzonluyum. Zaten Trabzonlular'ın neredeyse yüzde doksanı ikinci takım olarak Galatasaray’ı tutar.
                        --------

Arkadaşlar aranızda Galatasaray'ı tutan var mı

Bu yüzde 90'dan bizim niye haberimiz yok.

Ben anlamıyorum yaptığın hizmetler var onu anlatacağına sırf tepki çekmiyim diye diyemiyor yok Trabzonsporluyum fln diyor ama galatasaraylıları üzmüyüm diye çaktırmadan da 2. takımımdır diye ekliyor
                        Özrü kabahatinden büyükmüş. %90 demek..
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi helal olsun. Hesap doğru mu bilinmez ( fotoğraftaki açılar yanıltıcı olabilir çünkü) ama en azından bu konuyu dert edip uğraşmışsın, gönülden tebrik ediyorum seni.
                          rica ederim kardeşim ölçüler zaten tam net değil ama dediğin gibi yanıltıcı olabilir ama çokda birşey değişmez...

Yorum

• Bu başlık tam bir Dejavu gibi..
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• bir arkadaşımız t ler arası 110 metre demiş di diye hatırlıyorum 8 t saydım . Birde t uzunluğu 70 metre diye yazı okudum 3 t gibi boyu 210 metre gibi ama gözle bu son veri ben 200 bin i gecemiyorum ben ce harita mühendisi şart bilirkişi hesabı

Yorum

bir arkadaşımız t ler arası 110 metre demiş di diye hatırlıyorum 8 t saydım . Birde t uzunluğu 70 metre diye yazı okudum 3 t gibi boyu 210 metre gibi ama gözle bu son veri ben 200 bin i gecemiyorum ben ce harita mühendisi şart bilirkişi hesabı
                                Ya bu 110/70 işi yanlış, ya da 650 dönüm işi yalan.

Biri bizi kandırıyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X