Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ma80 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    önceden mart ayı diyolardı şimdi haziran-ağustos oldu bakalım ne kadar öteye atılacak.
    Trabzonspor taraftarının ömrü uzundur,o yüzden sorun yok.Nasıl şampiyonluğu 27 sene beklediysek,stadıda 27 sene bekleriz.

Yorum

• dolgu süreci 1,5 yil olmasina ragmen 1 yilda bitirilecekmis

oldu inandik

Yorum

• Sınırı çizerken taş döküyorlar ama bölge trafiğin oraya toprak dolduruyorlar bişey anlamadım

Yorum

• çok küçümsüyorsunuz beyler projeyi öle hemen pst oldu bitti dicemiz bi proje deil bu hata affetmeyin bir proje bu yoksa ilerde çok büyük felaketlere yol açar biraz sabredicez artık bu stad öle yada böle biticek abartmayın okadar da 1 yılda biter dolu dolgu zor deil o 2 tarafı da birleştirdikten sonra ortasını doldurmak cok kolay olacaktır hızlı geçer oralar

Yorum

• akyazıdan son resimler

hazıran ayında ihale yapılacakmıs. temmuz agustostada stata baslanacakmış

inanalım mı ?
            u will need justice at the end..

Yorum

• mantiken ben inanıyorum.ülkemizde 2 senede bir seçim oluyor.mecbur olacak stad.

Yorum

• 2013-1014 sezonuna yetişecektir büyük ihtimal yane 2 sene daha avni akerdeyiz.. yeterki bitsin sağlam bir yapı ortaya çıksın ekstradan 1 sene daha beklemeye değer proje büyük nede olsa çok şey katacak trabzonsporumuza..

Yorum

• - Galatasaraylı Bayraktar incelemişmi stadı iyi bari inşallah bizede saçma bir konuşma yapmaz...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• haber61.net dolgu ile ilgili fotoları paylaşmış bi bakın derim

Yorum

• İlk olarak ma80 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      önceden mart ayı diyolardı şimdi haziran-ağustos oldu bakalım ne kadar öteye atılacak.
                      savunmak gibi olmasın lakin mart değildi sanki mayıstı. ha şimdi temmuz deniyor o ayrı

Yorum

• Fotoğrafları görünce bir sevindim bir üzüldüm. en azından yavaşta olsa doluyor. üzgünüm geçen sene fatih eğitimde okurken oradan gezerken trabzon muhteşem görünüyordu. dolgu kapatacak şimdi orayı

Yorum

• bu zamana kadar gördüğüm en detaylı foto.lar...Sanki çalışmalar ilk zamanlara oranla hızlanmış gibi...69 foto.
                          Sağolasın Haber61..
                          # BMN #

Yorum

• haber 61 ve diğer yerel basın mensupları akyazıdaki dolgu sorumlusuyla konuşmayı da akıl etse .
                            Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• İlk olarak Ulusoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              http://www.haber61.net/foto-galeri/a...raflar-980.htm

bu zamana kadar gördüğüm en detaylı foto.lar...Sanki çalışmalar ilk zamanlara oranla hızlanmış gibi...69 foto.
                              Sağolasın Haber61..
                              Evet tam 69 tane fotograf koymuslar. Yavas da olsa calismalarin devam etmesi sevindirici acikcasi.
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak kolbasti28 tarafından gönderildi
                                şampiyonluğa oynarken 1800 bilet satıyoruz stad bize fazla gelir. yenileştirme çalışması yapsınlar yeter.

bu mesajından sonra karar değiştirip dolguyu kesin durdururlar
                                Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X