İlk olarak hopemor_55 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
-
İlk olarak Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyerel secimlerden once baslanırsa bi sekilde bitirilir 3 sene 5 sene.. ama secim sonrasına kalırsa hic ümidim yokTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYerel Seçimlerle olan alakasını anlayamadımEn son Arenas tarafından düzenlendi; 28.09.2008, 18:24.BMN Kocaeli
Yorum
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVar, baskan LigTv'de dedi.
Ayrica baskanin bu projeyle resmide var..
Yorum
-
İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri başkan lig tv de demiş bu lafı bi kişi ortaya attı halen inanlar var demek renkdaş sen bırak bunları milletin kafasını karıştırma o stadın olacağı hangi kaynaklarda yazıyor şunu bir söle sakın bana yine başkan lig tv söledi deme geç artık bunları konu başlığını görmüyor musun Akyazi projesi yani diğer projeler değil yüzkere kaynak gösterilerek söylendi yazıldı artık milletin kafasını karıştırma beklicez görücez bu yıl sonlarına veya yeni yılın ocak ayında dolgu işlemleri başlıcak ve projemizi devlet desteği ile yapıcaz bunlar yüzkere binkere denildi....
elimizde çok sayıda proje war ama içinden akla yatan we daha cabuk bitebilecek wede maliyeti daha az olan (dolgu işlemi yerine çakma kazık kullanılacağından) proje budur dedi
bu olacak demedi
Yorum
-
İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ymp sitesinden bizim projeyi kaldirmislar?
Yorum
-
Bu kazıklı proje görüntü olarak bana çok hoş gözükmüyor. Ama illa maliyetler bunu gerektiriyorsa da diyecek birşeyim kalmıyorTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak KAPICIOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselim kardeş bu siyaset işlerine kafan pek yatmıyor sanırım alınma amazaten siyaset zor zanaat. Oy için.
Alaka bu.
Kendi fikirlerimi ve ülke yönetimi anlayışımı tam olarak temsil eden birey veya partilerin olmamasından sanırım.
Ama şu var; Projeyi belediye gerçekleştirmeyecek. Sadri Şener Devlet'ten başka kimsenin bu projeyi yapabilecek güce sahip olmadığını söyledi zaten. Ama destek ve yardım konusunu bilemem tabiEn son Mayls tarafından düzenlendi; 29.09.2008, 19:32.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum