Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kapasite 4_1967 olmalı...

Yorum

• trabzona yakisan 61 bin kisilik statdir

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        TFF 2020 icin hazirlaniyormus.Bakalim busefer Trabzonu alcaklarmi projenin icine
        Bu projelere federasyona kalırsa bastonla gideceğiz stadyuma, yada ölünce kendimi yaktırıp stad olunca kıyısına köşesinemi döktürsem küllerimi
        Olmayacaksa Avniakerde adam akıllı yapılabilecek maksimum restorasyon ve büyütme yapılsın bari, taraftar olarak bizlerde destek olalım.
        .

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sizin yüzünüzden dolgu yapılamıyor. Karar verin artık stad 20 bin mi olsun 40 bin mi olsun. Daha planı projesi yapılacak sonra gecikmeyelim. Ama 5 bin kişilik yaparsak kesin dolar benden söylemesi

Akın abi seviyorum seni yau
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Biz niye Kapasite konusuyoruz ki.Baskan 2-3 kez 42.000 olacak demedimi??
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

TFF 2020 icin hazirlaniyormus.Bakalim busefer Trabzonu alcaklarmi projenin icine
              bu federasyonun bizi alacagını tahmin etmiyorum ben hemen hemen aynı sehirleri alacaklar....
              Eski kullanıcı adı: olikos61
              Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
              Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• - Vay be meğerse dolguya başlanması için bizim kararımız bekleniyormuş , öylemi oldu şimdi , hayırdır niye başlanmıyor hala , herbişeyi bilen siz zat-ı muhteremler dolgu , proje işlerinin zamanını nasıl bilmez
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Albayrak yine eline yüzüne bulaştırırsa hiç şaşırmayacağım.

çok biliyorsan sen yap istersen dolgu işini.. yolun kenarına taş koymayacaklar denizin üstüne dolgu yapacaklar.. lütfen daha samimi yorumlar yapalım.
                  BMN Bursa
                  OFLULAR

``Bir gece ansızın geliriz``

Yorum

• İlk olarak ö.saral tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    çok biliyorsan sen yap istersen dolgu işini.. yolun kenarına taş koymayacaklar denizin üstüne dolgu yapacaklar.. lütfen daha samimi yorumlar yapalım.
                    Daha ne kadar samimi olabilirdi yorumum, güvenmiyorum bu adama.
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Şayet Trabzon olmazsa, köstek oluruz.
                      Bu en doğal hakkımız.
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Katar'daki stadlar insanı sadece futboldan soğutuyor. Nefret ediyorum Arapların gösteriş merakından.

Benimle aynı düşünceleri paylaşan pek yoktur sanırım.

Not: Emirates de asla bir Highbury olamayacak benim gözümde
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İhaleyi kazanan eski Trabzonspor Başkanı Albayrak'ın firması ise: "Proje gecikecek, Olan Trabzonluya olacak" dedi...Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak’ın sahibi olduğu Öztaş ve Sistem İnşaat iş ortaklığının 36 bin 950 lira ile kazandığı Akyazı projesi dolgu ve tahkimat ihalesine sözleşme yapılmaya hazırlanılırken itiraz yapıldı.

Şok etkisi yaratan Yapılan itiraz nedeniyle kanunu sürecin uzaması onucu ihalenin sözleşmesinin imzalanması uzadı.

En ilginci ise 12 firmanın katıldığı ihaleye İtirazı yapan firmanın Trabzonspor eski başkan yardımcılarından Bahri köse’nin sahibi olduğu Yapı-Tek İnşaat’ın olduğu iddia edildi.

Yapı-Tek İnşaat’ta Şahinler inşaat ortaklığı ile Akyazı dolgu ihalesine girmiş 42 bin 361 liralık teklifle 4.üncü en düşük teklifi vermişti.

KİMLER VERMİŞTİ…
                          12 firma arasında en düşük teklifi 36 milyon 950 bin lira ile Öztaş İnşaat-Sistem İnşaat iş ortaklığı verirken, en yakın teklif 36 milyon 988 bin 540 lira ile Mapa İnşaat'tan gelmişti.İhaleye katılan firmalardan Öztaş İnşaat-Sistem İnşaat iş ortaklığı ile Mapa İnşaat'ın yanı sıra; İrfan İnşaat 49 milyon 783 bin 783 lira, Sağlamlar İnşaat 39 milyon 702 bin 230 lira, Limak İnşaat 124 milyon 125 bin 750 lira, OR-NA İnşaat 51 milyon 500 bin 400 lira, Bülbüloğlu inşaat 46 milyon 100 bin, Polat Yol Yapı 69 milyon 575 bin lira, Genç İnşaat 103 milyon 737 bin 373 lira, Cengiz İnşaat-Makyol İnşaat iş ortaklığı 82 milyon 150 bin lira, Nas İnşaat-Şen-Gök Keleşoğlu İnşaat iş ortaklığı 80 milyon 400 bin lira, ile Yapı-Tek İnşaat-Şahinler İnşaat iş ortaklığı 42 bin 361 bin liralık teklif vermiştiler
                          Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• - Hah işte şimdi herşey normal yaşanmaya başladı , eğer herşey yolunda gitse şaşardım!! zaten...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Nedense hiç şaşırmadım gerçi ben odalardan bekliyordum itirazı demek ki bundan sonra sıra onlara gelecek.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• trabzonspor zarar görecekya ne kadar çabalarlarsa o kadar prim yapacak bey efendiler...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X