Merak ettiğim nokta şu bu çatı malzemesi ısıya dayanıklı mı oldu da meşale attılar yanıp tutuşur mu facia olur valla yada yazın sıcakta sarkma yapar mı sorular çok ama cevap yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerak ettiğim nokta şu bu çatı malzemesi ısıya dayanıklı mı oldu da meşale attılar yanıp tutuşur mu facia olur valla yada yazın sıcakta sarkma yapar mı sorular çok ama cevap yok.
belirli standartlarda (uefa ve fifa) her hangi bir tesis yaptığınız zaman, bu adamlar uygundur veya değildir diye kontrol ediyorlar. Dolayısıyla kullanılacak malzemeler bu standartlarda olan malzemeler olmak zorunda...Çatı meşaleden yanmaz, branda olacaksa sarkmaz...
Adamlar çizgiler çizildikten sonra kontrol ediyor yada kendileri çiziyor, (Olimpiyat stadında koşu çizgilerini, dünyada bu işi komite adına yapan 3-5 kişiden biri gelip yapmıştı...)SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜlkemizde yapılan yeni stadların arasında ki en çirkini, en mimarisi bozuk olan stadı olacağını tahmin ediyorum. İstediğimiz, hayal ettiğimiz hiç bir şeyi yapmayacaklar.
Yorum
-
Bursa belediye başkanı Bursa stadını anlatıyordu adam herşeyiyle ilgileniyor stadın çiminden tut da çatısına kadar.Bizim ise yapılacak proje konusunda bile tam bir bilgimiz yok.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Bursa belediye başkanı yapılan stadı tanıtıyor ntvsporda. teknik özellikler,kapasite,teknolojik özellikleri,locaları,tribünleri,koltukları,çatısı hakkında bilgiler verdi. Stad yapımında incelenen stadlardan, profesyonellerden alınan yardımdan bahsetti.
Ve en önemlisi stadın taraftarlar için daha elverişli olması için ne gerekiyorsa yapıldığından bahsetti...
Bu ülkenin futbol gerçeği Trabzon'a yapılacak olan proje ve stad ise tamamen taraftardan bağımsız çalıntı bir proje.
Hiçbirşey belli değil. Proje tamamen spor projesi olarak başladı ama görünen o ki rant sağlanacak siyasi malzeme projesi olacak.Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayalin nedir arkadaşım, yaz fikrini şuraya görelim.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Bazı arkadaşların iyimserliği polyannayı bile çileden çıkartırdı.
Saygı duyuyorum. Ama öyle bir dünya yok.
Yapıldığında görürüz.
"Dünya'nın en önemli stadlarından biri olacak!"
Şuna cidden inanılan bir başlığa yazı yazmak bile zul geliyor.
Dünya'yı geçtim. Türkiye içerisinde önümüzdeki 5-10 yıl içinde yapılacak tesisler arasında ilk 10 içinde olsun kabulüm.
Ama olmayacak. Göreceğiz.
Tarihe de bir not daha düşmüş olalım forumda.
Malum twitterda yazılan bir kaç gün sonra unutuluyor.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer alan dediğiniz nedir acaba ?
Daha çok taraftarımız ve kupamız var.
Şehrin %99'u Trabzonspor'u tutuyor ve Bursa'da bu oran çok düşük.
Gelişmişlik olarak Bursa şehri daha ileride ama dünyada Trabzon daha çok tanınıyor.
Bunlar kendi düşüncelerim.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kere kulüp olarak Bursa'dan büyüğüz.
Daha çok taraftarımız ve kupamız var.
Şehrin %99'u Trabzonspor'u tutuyor ve Bursa'da bu oran çok düşük.
Gelişmişlik olarak Bursa şehri daha ileride ama dünyada Trabzon daha çok tanınıyor.
Bunlar kendi düşüncelerim.
Şampiyonluk sonrası Bursa şehrinin futbol yatırımlarına bakışı değişkenlik göstermeye başladı.
Biz bu şekilde onlar da bu amaçla devam ederlerse.
Çok sürmez bu üstünlük.
Şehirleri fersah fersah üstün zaten. Tanınmışlıkla olmuyor bu iş.
Bir Avrupa Kupası'nda yarı final oynarsın tanınırsın. O bir şey değil.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdilik.
Şampiyonluk sonrası Bursa şehrinin futbol yatırımlarına bakışı değişkenlik göstermeye başladı.
Biz bu şekilde onlar da bu amaçla devam ederlerse.
Çok sürmez bu üstünlük.
Şehirleri fersah fersah üstün zaten. Tanınmışlıkla olmuyor bu iş.
Bir Avrupa Kupası'nda yarı final oynarsın tanınırsın. O bir şey değil.
Ben Bursa'nın bizi bu alanlarda geride bırakacağını hiç sanmıyorum.
Gelişmişliğe gelince bizim ofg lider kent yapacaktı Trabzon'u
Yorum
-
Ligin belkide en değerli futbolcusu Bursa'da . Maçlara seyirci gitmiyor .
Yeni stadyum olduğunda taraftar gruplarına daha çok bilet dağıtılırsa o kale arkası belki sezonun önemli maçlarında dolar . Bir anda bursa seyircisi 5 kat artmaz . Böyle bir şey yok . Yeni stadyum modern giriş çıkışlar , kombine için teşvikler derken artacağı sayı , dünya ortalaması bellidir . Bursa klübünün önünde zor ve meşakatli bir yol var . Herşey , zaman alır .
Trabzonspor şu tarihinin en kötü günlerinde , Bursa'dan fazla seyirciye oynuyorsa ; burada sürekli olarak, bir şeyleri abartmanın lüzumu olmadığını düşünüyorum .En son Serdar A tarafından düzenlendi; 29.04.2013, 19:12.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum