Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biletsiz girenler bu hesabın içinde değildir belki. Biletsizler sayılmamışsa bu sayı normal.

Yorum

• 16 bin küsür 17 bin diyelim bide stadin merkezde oldugu bir sayi bu..

Demeki akyazidaki stad 35 bin rahatlikla yeterli hadi 40 bin fazlada 40 bin olsun...

40 bin demek su anki stadin 2 kati demek !
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Eski kale arkaları dururken stadın kapasitesi 19.649'du. Şu anda stadın rahat 22-23 bin kişilik olduğunu sanıyorum.
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Stadin kapasitesi resmi sitede yok bu herhalde sadece bize has bir sey olsa gerek,ali samiyenin kapasitesi 23 bin,ben bizim stadimizin oradan daha buyuk olduguna adim gibi eminim ve dolasiyla 17 bin rakami gercekci degil...
          sakin olun...

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzon'a hakaret olur.

dunyanin en buyuk kuluplerinden biri olan juventus millet stadyumlari nasil buyutsek derdindeyken , dolduramiyoruz diye stadyumun kapasiteyi indirdi ve suan daha kucuk bir stadyum insa ediyorlar. bu juventusu kucultuyor mu ? yada italyanin en fazla taraftari olan kulubu oldugu gercegini mi curutuyor?.. sehrin yapisi kac bine uygun ise o kadar kapasiteli stadyum yapilir. bursayi da bu kadar meshur etmesek artik.. bu bes para etmez adamlari bu kadar konusuyor olmamiz cok hoslarina gidiyordur hepsinin. zorla bize kuruldugu gunden beri rakip olmak icin dotunu yirtmis ama hep madara olmus kolpa bir takimi kendimize rakip yapmaya calisiyoruz.
            En son ESER tarafından düzenlendi; 05.12.2010, 08:27.

Yorum

• Yav ne çok taktınız şu 17bin sayısına. Gayet normal bir rakam,hemen gaza gelmeyin bize 40bin fazla falan diye.
              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• Stat doluydu ona bakmayıp rakama bakan artniyetlidir.Koltuksuzken bu stadın kapasitesi 30 bin idi hem de 10 sene evvel.
                En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 05.12.2010, 14:01.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stat doluydu ona bakmayıp rakama bakan artniyetlidir.
                  Beni düşündüren de o zaten. Asgari 25 bin kişilik stad 17 bin biletle nasıl dolar?
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beni düşündüren de o zaten. Asgari 25 bin kişilik stad 17 bin biletle nasıl dolar?
                    Onu da kulüp açıklasın kapasitenin 25 bin olduğunu sanmıyorum.8 binlik farkla stadın yüzde 35'i boş olmalıydı.
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Sizin yüzünüzden dolgu yapılamıyor. Karar verin artık stad 20 bin mi olsun 40 bin mi olsun. Daha planı projesi yapılacak sonra gecikmeyelim. Ama 5 bin kişilik yaparsak kesin dolar benden söylemesi
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İçeri giren 5 kişiden birisi küçük bir çocuk sokuyorsa, dolar. Polisler akrabalarını alıyorsa içeri, dolar. Ben şahsen, İstanbul'da kızkardeşlerin bütün maçlarına beleşe giriyorum, bir de paramı vericem onlara
                        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Onu da kulüp açıklasın kapasitenin 25 bin olduğunu sanmıyorum.8 binlik farkla stadın yüzde 35'i boş olmalıydı.
                          stadımızın kapasitesi yanlış bilmiyorsam 21300 17 bin biletli varsa iyi rakam 1 bin kişide biletsiz mutlaka vardır rahat

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            stadımızın kapasitesi yanlış bilmiyorsam 21300 17 bin biletli varsa iyi rakam 1 bin kişide biletsiz mutlaka vardır rahat
                            1 bin

Yorum

• herkes rakama dikkat ediyor. beyler artık oturarak maç izleyemiyor çoğu kişi stat kapasitesinin üstünde kişi alıyor. bunun sebebi(özellikle kale arkaları) aynı biletle iki kişi giriyor bu sayı az sayıda değil. o statda en az 3 bin biletsiz giren var. mesela şuna dikkat edin maç başlamış ama deniz tarafından halen seyirci giriyor farketmiyor musunuz. siz sayının 15 binin altında olmadığına şükredin allahtan kombineler varda sayı fazla.

Yorum

• 30 bin kişilik stad bizim için en uygunudur, boş kalacağına tam dolu olsun cehennem olsun.
                                TRABZONSPORLU OLDUĞUNU UNUTMA.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X