Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• köşelerin kopuk olması bence hiç de hoş değil.. bologna ve sampdoria statları için..
    üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Otopark dediginiz Wolfsburgtaki VW Fabrikasinin birnevi "Fabrika satis Merkezi"

otopark motopark degil yani.

8000 Arac var orda, her biri bir dakikada yerine ulasip, ciktigini düsünsek bir macta 16bin Dakika otopark islemimi sürcek
      En son izzet tarafından düzenlendi; 28.11.2010, 22:33.
      Trabzonspor
      FC Barcelona MSV Duisburg
      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Otopark dediginiz Wolfsburgtaki VW Fabrikasinin birnevi "Fabrika satis Merkezi"

8000 Arac var orda, her biri bir dakikada yerine ulasip, ciktigini düsünsek bir macta 16bin Dakika otopark islemimi sürcek
        Bilmeden konuşmayı çok seviyoruz

Yorum

• otoparktaki arabalarda hep vw
          u will need justice at the end..

Yorum

• only ts kardesim, bir üst mesaji okursan, sende bazi seylerin farkina varacaksin
            Trabzonspor

Yorum

• İzzet harika bişeymiş ama

İlk gördüğümde Zati böyle otopark mı olur dedim , park etmesini bilmeyenler düşerler aşağı
              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Eger VW den arac siparis edersen, ve tren ile arabani Wolfsburgdan kendin teslim alirsa(Fabrika gezisi falanda var) daha uyguna alabiliyorsun VW yi.

Ama bir katta 400 Arabayi nasil koyuyorlar, cok merak ettim. Yok öyle birsey galiba, biraz abartmis, haberi yapanlar 20 kulede 400 arac o bence
                Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Otopark dediginiz Wolfsburgtaki VW Fabrikasinin birnevi "Fabrika satis Merkezi"

İlk olarak Bera Algün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tamamı cam dış kaplama olan 48 metre yükseklikte, tam otomatik bir teslimat sistemi ile müşterilerin yeni otomobillerini teslim aldıkları 20 katlı kuleler bunlar...
                  bende bunlar otopark demedim, öyle kullanılabiliriz dedim ve de gayet güzel durur, yakışırdı.

İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İlk olarak Bera Algün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  20’şer katta 400 kadar otomobil saklama kapasitesine sahip her kule en yoğun zamanlarda 45 saniyede bir otomobil işlemini yapıyor
                  8000 değil 800 araç kapasiteli 1 dk değil 45 sn de bir araç teslim edebiliyor, yine de ortaya 10 saat gibi bir rakam çıkıyor ama bu yapı türünün ilk örneklerinden biri ve daha geliştirilebilir ve geliştirilecektir. Gönül isterdi ki bu tip yapıların kilometre taşı olabilecek bir tanesi Trabzon'umuzda olsun. Zaten bunu burada paylaşmamın amacı yapılan şeylere "cık" edip kusur bulmanız değil vizyonumuzu biraz daha geliştirebilmemizdir ve umuyorum ki bundan ilk defa haberi olanlar niye bizde buna benzer birşey olmasın diye akıllarından geçirmişlerdir.

Yorum

• Saeni kötülemek amaci ile yazmadim zaten.

Otopark degil cünkü bu kuleler. Aciklamasini yaptim ne oldugunu.

Ve 10 bin Aracin islemini yapabilecek bir sekilde otoparkda olmaz bu sistemde.

Olursa güzel olur o ayri tabi. Hele bir Dolgunun D sini görelim. Otoparki eski sistem yapsakda olur.

Yap türünün ilki demissin, o yanlis. Cünkü bu Arac kulelerini her büyük Araba Satis Merkezinde bulabilirsin yillardir almanyada.

Özellikle Smart ve Mini Markalari, Görsel acidan Reklam icin bu sistemi cok uzun süredir kullaniyor.

Ama konu acilmisken kafama takildi. Otopark sorunu nasil cözülecek acaba? Katli otoparkmi olacak? Yer alti otoparki olamiyacagina göre...
                    En son izzet tarafından düzenlendi; 29.11.2010, 00:42.
                    Trabzonspor

Yorum

• beni kötülemediğini biliyorum ama konuyu biraz hafife alışından kırıldım diyebilirim

buralarda hiç bu tarz birşeyler yok tek bildiğim bu o yüzden ilklerden biri dedim fazlası varmış aydınlattığın için sağol

stat konusu da koşu pisti ve kapasite tartışmalarından uzaklaştığı da iyi oldu

Yorum

• He ya hatirlattigin iyi oldu. Kosu Pisti olacakmi
                        Trabzonspor

Yorum

• silsem mi bilmiyorum o mesajı uyandurmayalım uyuyan yılanı

neyse benden bu akşamlık bu kadar yarın okul var

Yorum

• - Vay be Luigi ferrari stadını gördümde , resmen şehrin içinde kalmış , hemen yıkılması lazım hemde hemen
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• akyaziya karsiyim sehrin kalbinden cikilmasina karsiyim...
                              İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                akyaziya karsiyim sehrin kalbinden cikilmasina karsiyim...
                                artık çok geç...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X