Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 229000 nüfus sayım günü olan nüfus. Malesef insanımız nüfus sayımından önce memleketlerine(çevre ilçeler ve illere) gidiyorlar. Böylece nüfus sayımının olduğu gün şehir boşalıyor adeta. Bu da gerçek nüfus rakamının yanlış çıkmasına yol açıyor. Volkan Canalioğlu, belediyeye kayıtlı 90bin küsür su abonesi var diyordu. Kaçak su kullananlar da cabası. Bir evde ortalama 4 kişi yaşıyor olsa, nüfus 400bini buluyor zaten. Adrese dayalı nüfus sistemi ileride daha sağlıklı sonuç verecektir sanırım.
    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      6 Belde 20den fazla köy katıldı Trabzon'a ondan yükseldi.. Ama 429.000 fazla gibi nereden baktın.
      wikipediadan baktım yani 429.000 dogrumu ?
      TÜKENEN SON ŞEY UMUTTUR

Yorum

• İlk olarak bladex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        wikipediadan baktım yani 429.000 dogrumu ?
        wikipedia'ya girip 129.000 olarak değiştirebilirim eğer istersen
        TIGER WILL ROAR

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          229000 nüfus sayım günü olan nüfus. Malesef insanımız nüfus sayımından önce memleketlerine(çevre ilçeler ve illere) gidiyorlar. Böylece nüfus sayımının olduğu gün şehir boşalıyor adeta. Bu da gerçek nüfus rakamının yanlış çıkmasına yol açıyor. Volkan Canalioğlu, belediyeye kayıtlı 90bin küsür su abonesi var diyordu. Kaçak su kullananlar da cabası. Bir evde ortalama 4 kişi yaşıyor olsa, nüfus 400bini buluyor zaten. Adrese dayalı nüfus sistemi ileride daha sağlıklı sonuç verecektir sanırım.

229000 adrese dayalı sisteme göre olan nüfus.
          Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugün istenilen alındı.

Umarım biz de istediğimizi alırız!
            toki ihaleye çıkaracak .eğer o ihaleye kimse katılmassa hiç şaşırmam ...

Yorum

• Geriye doğru dönüpte bir kaç yorum okudum bu baslık açıldığından beri hep aynı bir birine benzer şeyler yazılıyor.

Ve aklıma bazen şunlar geliyor ya biz gerçekten büyüklüğümüzü göremiyormuyuz ya da biz bir olamıyoruz.

Hepimiz tutturmuş AKP'den medet ummaya. Ne gerek var.

Şu pilot takıma harcanan paranın tamamıyla Avni Akerin etrafındaki binalar alınarak iyi bir araziye sahip olunurdu. Ondansonrada sponsorlarla yaptırırdın stadını. nevar yanı 10 yıl stadın isminin önüne ek gelse sponsor olunsa. Zaten 8 yıldır AKP hükümeti tarafından oyalanıyorduk.

Ben trabzonda yaşamıyorum ama stada her geldiğimde gidiyorum ve etrafından geçtikçede stadın yerinin söylenildiği kadarda değersiz olduğunu düşünmüyorum. Bir TOKİ klasiği bu önce değersiz deyip alanı ucuza kapatıyor sonra yüklenici firmalarla ortaklaşa 1 - 1.5 - 2 ve yerine göre 3 milyon TL daire satıyorlar. Bu yüzden biz stadımızı kendimiz yapmamız gerekiyor. Bu yüzden 2-3 yılı heba edileceksen bence gerekli. Bu sürenin zarfında hem alt yapıya yönelinir hemde stad bitiminden sonraki zaman planlaması yapılır.

Trabzona bir spor kompleksi gerekiyorsa bunu devlet yapsın. Ama Trabzonspor'a spor kompleksi değil stad lazım ve bunuda yapacak olan yönetimdir. Ama bilindiği gibi Bu yönetim ve ondan önceki yönetim Faruk Özak destekli ve hükemetle bağları belli olduğu için yapabileceklerine inanmıyorum. Yönetimin böyle bir düşüncesi olsa bile hükümet çeşitli zorluklar çıkarabileceğini düşünüyorum. Bunları veya bunlara benzer şeyleri söyleyen herkese de aha solcu aha CHP'li diye ayrım yapmaya gerek yok. Her ne kadar sağcıda olsam bunları görmemek birz saçma olurdu.

Trabzonspor büyük bir camia ve kendi stadımızı kendimiz yapacağız diyebilecek kadar büyük yöneticiler lazım

Yorum

• Son 8 gün.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İhale süresi 540 gün....

Herkes biliyorki o dolgu 3 seneden aşşağı bitmez...

Stadyum ihalesinin yapılması inşaata başlanması filan derken bu fani dünyada biz o stadı ya görür yada göremeyiz...

Bir 10 sene daha bekler gideriz...

Ben hala Avni Akerin etrafının açılmasını tribünlerinin üstünün kapanmasını,Işıklandırılmasının, ses sisteminin,Scorbortun,Elektronik reklam panolarının yapılmasını eski kale arkaları tribünlerinin yıkılmasını vede yeni tribünlerin altının mağaza olarak açılmasını bekliyorum..

Bunları yapsınlar öncelikle...

Stadyum masallarını bıraksınlar artık...!!
                  Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• 540 gün dolgu yapılacak yani 1.5 sene ...

Yorum

• Akyazı ihalesi 22 Eylül’de

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

• Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi yapımı için gerekli olan dolgu ve tahkimat işi ihalesi 22 Eylül’de Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek.

İhaleyle ilgili şartname TOKİ’nin resmi internet sitesinden yayınlanarak duyuruldu. Buna göre ihale TOKİ’nin Bilkent Plaza B1 Blok 06530 Bilkent Çankaya Ankara adresindeki binasında belirtilen günde saat 11.00’de yapılacak.

Yayınlanan şartnamede işe başlama tarihi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 içinde olarak belirtilirken dolgu ve tahkimat işinin süresi yer tesliminin ardından 540 gün olarak vurgulandı.

İhaleye katılmak isteyenlerin şartnameye http://www.toki.gov.tr/html/ihale/Tr...kyaz%C4%B1.pdf adresinden ulaşabilecekleri açıklandı.

Akyazı Projesi için gerekli olan dolgu işinin ihale aşamasına gelmesi camiamızda sevinç ve heyecan yarattı.
                        FIRTINA

Yorum

• Güzl bir haber yapılcandna kusku duymuyorum ben Toki varsa işin içinde emin olun yapılcaktır basbakanımızda ztn spor meraklısı olan bir insan futbol ve basketbol gelişmesi için hertürlü yatırım yapılıyor darıısı tum takımların basına

Yorum

• Güzel haberler hep mi pespese gelir

540 gün cok uzun degilmi?? 360'dan tam tamina 1.5 seneye tahamül ediyor, yani Secimler'den kisa bir sira önce bitecek

Yorum

• 540 gün sadece dolgu mu sürecek ??
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                540 gün sadece dolgu mu sürecek ??
                                evet.. tamam dolgu uzun is, ama toki bu isi 1 sende bitirmeli normalde...

Ünye'de belediye kendi basia dolgu yapdi.. 1-2 senede zar zor bitti..

bu devlet garantili 1 senede bitip. insaata baslanmali..

Yoksa secimlerde kötü bir netice cikmasi halinde... o dolgunun üzerinde anca hali saha görürüz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X